Miśka84 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gonia13 napisał(a):Oczka jakby podkrążone:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
maarit Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Taka kochana mordka... Nie mogę przeżyć że nie potrafię mu pomóc:-( Quote
EWA MONTE Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 EWA MONTE napisał(a):Cyganku do góry.... A MOZE SPOTKAL KOGOS I CALA NOC PRZEGADAL:loveu::loveu::loveu: ???:evil_lol: Quote
maarit Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 EWA MONTE napisał(a):A MOZE SPOTKAL KOGOS I CALA NOC PRZEGADAL:loveu::loveu::loveu: ???:evil_lol: Może...;) Ale paskudna pogoda. U nas mała rzeka wylała i podtopiła okolice. A jak sytuacja w schronisku - pytam bo to nasze fatalne podkarpackie tonie w wodzie i błocie:shake:. Quote
EWA MONTE Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Gonia13']Może...;) Ale paskudna pogoda. U nas mała rzeka wylała i podtopiła okolice. A jak sytuacja w schronisku - pytam bo to nasze fatalne podkarpackie tonie w wodzie i błocie:shake:.[/quote] JA WCZORAJ LEDWO SIE ZDOZYLAM WYLACZYC JAK NIE WALNIE NORMALNIE ZIEMIA SIE ZATRZESLA TAK UDERZYLO !:crazyeye: Quote
EWA MONTE Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='EWA MONTE']JA WCZORAJ LEDWO SIE ZDOZYLAM WYLACZYC JAK NIE WALNIE NORMALNIE ZIEMIA SIE ZATRZESLA TAK UDERZYLO !:crazyeye:[/quote] OBEJRZALAM TEZ VIDEO ZE SWARZEDZA NORMALNIE :placz:TRAGEDIA TE SMUTNE PYSZCZKI JA TO BYM WSZYSTKO PRZYGARNRLA A CO POTEM ALE NORMALNIE SERCE SIE KRAJE Quote
Neczka Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 W schronisku na szczęście sucho i spokojnie. Tzn. burze co jakiś czas przechodzą, ale żadnych podtopień etc. na szczęście nie było :) Quote
maarit Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Neczka']W schronisku na szczęście sucho i spokojnie. Tzn. burze co jakiś czas przechodzą, ale żadnych podtopień etc. na szczęście nie było :)[/quote] To dobrze... Bo jeszcze tego by brakowało żeby te nieszczęśliwe serduszka musiały stresować się podchodzącą wodą Quote
Neczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cyganek-co-dzien-blizej-tm-ile-jeszcze-123016/"][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1145/cimg49491.jpg[/IMG][/URL] Cyganku... kolejny baner, który pewnie itak nie pomoże :-( Quote
karolciasz28 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Oj Cyganku trudno będzie z domkiem:placz::shake: Quote
albiemu Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 będąc obok szczęścia obok miłości trwając w milczeniu nie omijam Was swoją wiernością oddaniem kochaniem ... Quote
maarit Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 albiemu napisał(a): będąc obok szczęścia obok miłości trwając w milczeniu nie omijam Was swoją wiernością oddaniem kochaniem ... Ale Ty strzelasz tekstami.... Quote
EWA MONTE Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Gonia13 napisał(a):Wędruj na górę Cyganku.... wyrzej wyrzej napewno mu sie poszczesci:multi::multi::multi:trzymam za niego kciuki:loveu: Quote
EWA MONTE Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 EWA MONTE napisał(a):wyrzej wyrzej napewno mu sie poszczesci:multi::multi::multi:trzymam za niego kciuki:loveu: wszystkie to pieski sa taki kochanedlaczego nie jestem obrzydliwie bogata wiedziala bym co z tym fantem zrobic !!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts