Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gonia13 napisał(a):
Oczka jakby podkrążone:cool3:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:drinking::drinking::drinking::drinking:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EWA MONTE napisał(a):
A MOZE SPOTKAL KOGOS I CALA NOC PRZEGADAL:loveu::loveu::loveu: ???:evil_lol:

Może...;)

Ale paskudna pogoda. U nas mała rzeka wylała i podtopiła okolice. A jak sytuacja w schronisku - pytam bo to nasze fatalne podkarpackie tonie w wodzie i błocie:shake:.

Posted

[quote name='Gonia13']Może...;)

Ale paskudna pogoda. U nas mała rzeka wylała i podtopiła okolice. A jak sytuacja w schronisku - pytam bo to nasze fatalne podkarpackie tonie w wodzie i błocie:shake:.[/quote]
JA WCZORAJ LEDWO SIE ZDOZYLAM WYLACZYC JAK NIE WALNIE NORMALNIE ZIEMIA SIE ZATRZESLA TAK UDERZYLO !:crazyeye:

Posted

[quote name='EWA MONTE']JA WCZORAJ LEDWO SIE ZDOZYLAM WYLACZYC JAK NIE WALNIE NORMALNIE ZIEMIA SIE ZATRZESLA TAK UDERZYLO !:crazyeye:[/quote]
OBEJRZALAM TEZ VIDEO ZE SWARZEDZA NORMALNIE :placz:TRAGEDIA TE SMUTNE PYSZCZKI JA TO BYM WSZYSTKO PRZYGARNRLA A CO POTEM ALE NORMALNIE SERCE SIE KRAJE

Posted

[quote name='Neczka']W schronisku na szczęście sucho i spokojnie. Tzn. burze co jakiś czas przechodzą, ale żadnych podtopień etc. na szczęście nie było :)[/quote]

To dobrze... Bo jeszcze tego by brakowało żeby te nieszczęśliwe serduszka musiały stresować się podchodzącą wodą

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cyganek-co-dzien-blizej-tm-ile-jeszcze-123016/"][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/1145/cimg49491.jpg[/IMG][/URL]

Cyganku...
kolejny baner, który pewnie itak nie pomoże :-(

Posted

albiemu napisał(a):

będąc obok szczęścia
obok miłości
trwając w milczeniu
nie omijam Was swoją
wiernością
oddaniem
kochaniem ...

Ale Ty strzelasz tekstami....

Posted

EWA MONTE napisał(a):
wyrzej wyrzej napewno mu sie poszczesci:multi::multi::multi:trzymam za niego kciuki:loveu:

wszystkie to pieski sa taki kochanedlaczego nie jestem obrzydliwie bogata wiedziala bym co z tym fantem zrobic !!!!!!!!!!