matinestka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cyganku chodźmy na spacer...... :bluepaw: Quote
gagata Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Taki zakochany uśmiech marnuje się w schronie.... Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cyganek niby starszawy, chorawy ale jak mnie dzisiaj przegonił na ucieczce to myslałam ze padne ;) Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Zadziwiająco sprawny :D Widziałam jak Szpilka sunęła za nim i też uwierzyć nie mogła. Adrenalina tego psiaka odebrała mu chore stawy, wiek - tylko on, pola, wolność i Szpilka za nim. Chwilowa wolność starego psa po tylu latach ... smutek ... Tylko dlatego, że w końcu udało się zwiać na tyle skutecznie, a nie dlatego, że ukochany towarzysz pozwolił polatać aby zaraz do domu potem wrócić. :shake: Quote
mru Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 strasznie to przykre, bo to mógł być ostatni raz kiedy jego ciałko tak się ucieszyło :( Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Widziałam jak Szpilka sunęła za nim i też uwierzyć nie mogła. Adrenalina tego psiaka odebrała mu chore stawy, wiek - tylko on, pola, wolność i Szpilka za nim. Chwilowa wolność starego psa po tylu latach ... smutek ... Tylko dlatego, że w końcu udało się zwiać na tyle skutecznie, a nie dlatego, że ukochany towarzysz pozwolił polatać aby zaraz do domu potem wrócić. :shake: MNIE TEŻ MISKA NA PŁACZ ZEBRAŁO. Wczoraj siedziałam w domu i tak myślałam o tym jak wiał przed Szpilką .... Stary pies na zewnątrz a w środku piękny dostojny młodziak z przekorą patrzący za siebie złap mnie no złap ... i dał się złapać bo ciało przypomniało, że młodzian dawno temu już zasnął ... Quote
mru Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 głupio napisałam na pewno nie mam racji. Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 mru napisał(a):głupio napisałam na pewno nie mam racji. Mru głupio nie głupio - tego nie wie żadna z nas co go czeka jeszcze a świadomość śmierci mamy wszystkie ... Dogomania uczy ... równie cennie jak zycie. Quote
albiemu Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='mru'][SIZE=2]no nikt nie wie :( ale słowa mają głupią moc chyba... :( ps: albiemu, a ja w komórce mam Twój stary numer ;) Mru kochana chodzi o to, że ja nie mam Twojego :lol: Cyganie dzielny Cyganie co z Tobą dalej się stanie?? :shake: Quote
mru Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [SIZE=2]no nikt nie wie :( ale słowa mają głupią moc chyba... :( ps: albiemu, a ja w komórce mam Twój stary numer ;) Quote
basia1963 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Cyganku, nie poddawaj się temu pesymistycznemu nastrojowi tylko maszeruj do przodu Quote
Recommended Posts