Shetanka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Oj, szkoda :-( Hop hop Zuzelko przed nocką, może w końcu trafisz na szczęśliwy dzień... Quote
idusiek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 na nas czy na panią?:roll: Zuzelka nie jest łatwym psem. Dobrze chyba, że tak w sumie wyszło, bo nie można Zulki oddać pani, ktora oddała szczeniaka labka, bo się jej nie słuchał i wszystko gryzł a teraz wylądował w budzie i juz nie ma z nim problemów...:roll: Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 A niech to....:angryy::angryy::angryy:...tyle marudzenia ,poganiania, niecierpliwości... ...szukamy dalej!!!! ...ale powiem Wam...jednak jestem zła!:angryy: Quote
zuzlikowa Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='idusiek']na nas czy na panią?:roll: Zuzelka nie jest łatwym psem. Dobrze chyba, że tak w sumie wyszło, bo nie można Zulki oddać pani, ktora oddała szczeniaka labka, bo się jej nie słuchał i wszystko gryzł a teraz wylądował w budzie i juz nie ma z nim problemów...:roll: Nie na Was...na tę osobę!:angryy: Fochy odstawiała...ale jeśli takie coś potrafła zrobić i oddała malucha:shake:...to i tak do niej Zuzelka nie trafiłaby!!! Domek ma być wspaniały!...a nie zapchaj dziura! Quote
zuzlikowa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Wznowiłam Zuzelce allegro wyrużnione z pogrubieniem na 14dni!Niech w końcu uwidzi ją mądry i odpowiedzialny ludź! Milutki amstaf_ZUZELA_i znów stracona nadzieja!!! (623603170) - Aukcje internetowe Allegro Są gdzieś jakieś nowe fotki Zuzelki? Bardzo by się przydały...wkleiłabym albumik do jej aukcji! Quote
Fela Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 NIe mam ładnych nowych fot :-( Jak byłam z aparatem, Zula dorwała się do piłki i trzymała ją cały czas w pysku. Co, przyznam, nieco zdeformowało jej twarzyczkę, no i fotki wyszły mocno takie se... Dzięki za allegro! Quote
Shetanka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 hop hop po południu... Nie traćmy nadzieji! Quote
idusiek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 POMOŻECIE? ;-) GLOSUJCIE PROSZĘ NA WOLONTARIUSZKI Z OSTROWI MAZOWIECKIEJ ! :oops:POTRZEBUJEMY WASZEJ POMOCY :oops: Quote
agaga21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 eh, zuzelko...byle byś następną zimę w swoim własnym domku spędziła... Quote
zuzlikowa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Alicja napisał(a):na 1szą Zuzelkowa .... ..zuzlikowa Zuzelkową...pokaż się piękna. Quote
agaga21 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ile nowych pięknych foteczek!!! ja to nie wiem dlaczego ona domku nie ma.jest prześliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :loveu: do góry śliczna http://psyniczyje.jalbum.net/Zulka/slides/DSC_3177.JPG Quote
Shetanka Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Śliczne nowe fotki :loveu: hop hop do góry Zuzelko! Quote
agaga21 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cioteczki zapraszam na watek lili Amstffka lili potrzebna pomoc w leczeniu pilnie dt lub ds gliwice Quote
Fela Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Może ktoś popatrzy i się u spodoba? YouTube - zulka1 Quote
zuzlikowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 idusiek napisał(a):a nasza Zula nadal bez domu... No i skończyło się znowu allegro...wystawiać rozumiem nadal,ale...za dnia spokojnie muszę je przejrzeć i może pora coś zmienić?...wstawię dużo nowych fotek i jak ...zumiem to i ten filmik! ...dobrze kombinuję,że Zulka i Nuka są w tym samym hoteliku?Coś mi się roślinki zgadzają:cool3: Trzymajcie się sunieczki!:loveu: Quote
Recommended Posts