Zuzanna.psiaki Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Zulka skacz , może ktoś Cię zauważy ... Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 nauczyłam się kupiępsa i kokosy...oczywiście natychmiast wstawiłam Zuzelkę! Dobrej nocy Piękna!:loveu: Quote
idusiek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ech, zula potrzebuje wiosennych zdjęc....tylko kiedy znależc na to czas :( Quote
idusiek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 ech, nic sie nie dzieje , nikt nie dzwoni,. nikt nie pyta...nic...:-( Quote
zuzlikowa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='idusiek']ech, nic sie nie dzieje , nikt nie dzwoni,. nikt nie pyta...nic...:-( A może jeszcze warto poogłaszać dziewczynę poza allegro,kokosami,gumtree,kupie psa? Teraz Zuzelka ma allegro zwykłe,a następne będzie znów wyróżnione...może w końcu to coś da. Quote
Zuzanna.psiaki Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czemu tak wspaniały pies jeszcze nie ma swojego Pana i Pani :( Quote
zuzlikowa Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Zuzanna.psiaki napisał(a):Czemu tak wspaniały pies jeszcze nie ma swojego Pana i Pani :( Któż to jest w stanie wytłumaczyć?...ja nie wiem:shake: Kochana...pokaż się:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dostałam wczoraj takiego maila(w odpowiedzi na ogłoszenie z gumtree): Dzień dobry!jestem zdecydowana stworzyć Zuzeli dno którego nigdy nie miała. Prawie 3tygodnie temu zadzwoniłam w sprawie tego pieska do Pani Krysi,która oddała ta sprawę Pani z Wrocławia. Ta Pani miała skontaktować się ze mna w sprawie adopcji Zuzelki ale jak do tej pory tego nie uczyniła. Jest mi przykro z tego powodu. Jestem z okolic Trzebnicy,proszę mi powiedzieć czy jest jakaś szansa żeby Zuzela znalazła swój dom u mnie? A na moją odpowiedź,że skontaktuję się z wolontariuszkami opiekującymi się Zuzelką i dowiem się o co chodzi...jeszcze w nocy przyszedł następny mail: Bardzo dziekuje za odpowiedz. Będę z niecierpliwością czekac na wieści od Pani w sprawie adopcji Zuzelki. Nie sądziłam,że będę zmuszona tyle czekac,więc postanowiłam działać bo bardzo zależy mi aby ta słodka psinka była ze mna. Chodź po malu tracę już nadzieję...ale dzieki Pani ta nadzieja po malu wraca. Bardzo kocham pieski,a slodziutka Zuzelke pokochałam od pierwszej chwili gdy zobaczyłam Jej zdjęcie. I postanowiłam,że to Ona będzie ze mna i zrobie wszystko żeby tak było. Czy możecie napisać o co chodzi kobiecie? Jak wyglądają fakty? Kobieta czeka na informacje. Zadzwonię jeszcze do ...dzwoniłam do Krystyny,lecz ona jest poza granicami kraju.Dzwoniłam do Elżbiety...:-(Telefon Elżbiety nie odbiera wiadomości...spróbuję jeszcze wieczorem. Z kim mogę się kontaktować w sprawach Zuzelki? Podajcie aktualne namiary na kontakt w sprawie adopcji Zuzelki! Powinnam zmienić namiary na kontakt w ogłoszeniach i allegro...nawet jeśli ktoś jest zainteresowany Zuzelką,to nie skontaktuje się z pewnością z Krystyną,...mam nadzieję,że kontakt z Elżbietą okaże się aktualny! Quote
idusiek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Hej, z tego co wiem, to Ela miala kontaktować się z Wrocławiem. Telefon ma czynny czasami wylączony ,bo rozładowany:oops:. Krysia tez wczoraj dzwoniła do niej, bo Pani dzwoniła do Krysi. Spokojna głowa, na pewno jeszcze dzis ktoś do Pani zadzwoni. Tylo my małe zamieszanie spowodowane Dniem Ziemi, chudą Suzi,której trzeba zbadac kooopę, rzygającymn pudlem i kichającymi szczeniakami i rozwalającymi się samochodami.......ale damy radę! Obiecuję !;) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 idusiek napisał(a):Hej, z tego co wiem, to Ela miala kontaktować się z Wrocławiem. Telefon ma czynny czasami wylączony ,bo rozładowany:oops:. Krysia tez wczoraj dzwoniła do niej, bo Pani dzwoniła do Krysi. Spokojna głowa, na pewno jeszcze dzis ktoś do Pani zadzwoni. Tylo my małe zamieszanie spowodowane Dniem Ziemi, chudą Suzi,której trzeba zbadac kooopę, rzygającymn pudlem i kichającymi szczeniakami i rozwalającymi się samochodami.......ale damy radę! Obiecuję !;) To mogę tej Pani to napisać?:cool3: Boże...jak bym się cieszyła jakby Zuzelka...pierwszy amstafik,w którym się na zabój zakochała...jakby moja malowana panna domek znalazła...znów bym ryczała...ale jeszcze poczekam...niech najpierw wiemy,że to ten domek! ...to mogę kobiecie to napisać? Quote
agaga21 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 :crazyeye::crazyeye: oby się udało!!!zuzelka zasługuje na wspaniały dom!!! Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 agaga21 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: oby się udało!!!zuzelka zasługuje na wspaniały dom!!! tak myślę...dokładnie tak!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 uda się, jak pani w końcu odbierze telefon, chyba sie się coś pokićkało...:roll:czekamy na poprawny nr od zuzikowej;) Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Napisałam jeszcze nocką i też czekam!:oops: Niech się w końcu dziewczynie uda! Niech ma już ten swój dom i ludzia do wycałowywania!:lol: Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pani odpisała...i jest baaaaaardzo niecierpliwa!:loveu:...chyba jej bardzo zależy na Zuzelce! Niech prócz tego okaże się też wspaniałym domkiem dla sunieczki! Zuzelko...pora żebyś znalazła swój domek!:loveu: ...acha...nr telefonu Pani oczywiście wysłałam idusiek na pw! Quote
idusiek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a ja poslalam dalej do Feli, bo ona zajmuję się się adopcją Zulki ;) Czekamy ;) Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pani napisała,że rozmawiała z Krystyną...nie pomyliła się? I jak? Wyniknęło coś z rozmowy?...jakieś konkretne ustalenia?:oops: Quote
Fela Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='zuzlikowa']Dostałam wczoraj takiego maila(w odpowiedzi na ogłoszenie z gumtree): Dzień dobry!jestem zdecydowana stworzyć Zuzeli dno którego nigdy nie miała. Prawie 3tygodnie temu zadzwoniłam w sprawie tego pieska do Pani Krysi,która oddała ta sprawę Pani z Wrocławia. Ta Pani miała skontaktować się ze mna w sprawie adopcji Zuzelki ale jak do tej pory tego nie uczyniła. Jest mi przykro z tego powodu. Jestem z okolic Trzebnicy,proszę mi powiedzieć czy jest jakaś szansa żeby Zuzela znalazła swój dom u mnie? A na moją odpowiedź,że skontaktuję się z wolontariuszkami opiekującymi się Zuzelką i dowiem się o co chodzi...jeszcze w nocy przyszedł następny mail: Bardzo dziekuje za odpowiedz. Będę z niecierpliwością czekac na wieści od Pani w sprawie adopcji Zuzelki. Nie sądziłam,że będę zmuszona tyle czekac,więc postanowiłam działać bo bardzo zależy mi aby ta słodka psinka była ze mna. Chodź po malu tracę już nadzieję...ale dzieki Pani ta nadzieja po malu wraca. Bardzo kocham pieski,a slodziutka Zuzelke pokochałam od pierwszej chwili gdy zobaczyłam Jej zdjęcie. I postanowiłam,że to Ona będzie ze mna i zrobie wszystko żeby tak było. Czy możecie napisać o co chodzi kobiecie? Jak wyglądają fakty? Kobieta czeka na informacje. Zadzwonię jeszcze do ...dzwoniłam do Krystyny,lecz ona jest poza granicami kraju.Dzwoniłam do Elżbiety...:-(Telefon Elżbiety nie odbiera wiadomości...spróbuję jeszcze wieczorem. Z kim mogę się kontaktować w sprawach Zuzelki? Podajcie aktualne namiary na kontakt w sprawie adopcji Zuzelki! Powinnam zmienić namiary na kontakt w ogłoszeniach i allegro...nawet jeśli ktoś jest zainteresowany Zuzelką,to nie skontaktuje się z pewnością z Krystyną,...mam nadzieję,że kontakt z Elżbietą okaże się aktualny! Rozmawiałam z panią w sprawie Zuzelki. Umówiłyśmy się na kolejny kontakt w przyszłym tygodniu. Jednak mniej więcej godzinę później dostałam takiego SMSa: "Dzień dobry. Rozmawiałam z mamą w sprawie Zuzelki i niestety będę musiała zrezygnować. Przepraszam i mam nadzieję, że znajdzie wspaniałego właściciela". Mimo wszystko wydaje mi się to rozsądną decyzją. Szukamy dalej domu dla Zuli. Quote
Recommended Posts