kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Większość ludzi kocha, ale tylko młode psy...:-( fotki, fotki proszę;) Quote
idusiek Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Domku przybywaj ! W sobotę Zula ciągała mnie jak chciałą na spacerku - ale tylko na poczatku ;)potem po pierwszej radosci można było prowadzac ją jak fajnego psa na spacerku :cool3: Zuzola jest wychudzona, jak pies z Krzyczek...tak żle znosiła samotność w małej ciasnej klatce... :-( potrzebuje człowieka, odkarmienia, milości i troski... kto pokocha Zuzolę? Quote
Jenny19 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ogłoszenia(niepodlinkowane czekają na aktywację): alegratka dwukropek eoferty kupsprzedaj autogiełda pajeczyna pineska interpress ojej.pl przygarnijzwierzaka adopcjepsow.org polskastrefa.eu ogłoszenia.24polska kupiepsa gumtree bono-polska animalia Quote
idusiek Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 dowiedziałam się od fotografa, że wiekszośc rozmazana, bo poruszona....tak jak mowiłam, Zuzola latała jak szalona :evil_lol: Quote
AgaUzi Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Czy ktoś się może odzywał w sprawie Zulki?? Quote
kiiniaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Zuzelka w hoteliku wraca do formy, jest wesoła (tyle na ile można w takie zimno) i ciągle w ruchu:Dog_run: zdjęcia nie nalepsze, ale byłam sama jedna ze zwykłą powolną cyfrówką... Quote
kiiniaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ma gotowe allegro, a może masz ochotę je wystawić?:evil_lol: Quote
AgaUzi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oczywiście:razz: Jutro z samego południa (nie mam wcześniej dostępu do kompa:eviltong:) biorę się za Zuzy allegro:wink: Quote
AgaUzi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zuli allegro : http://allegro.pl/item494481873_amstaff_piekna_sunia_czeka_na_swojego_czlowieka.html:p Quote
kiiniaa Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zuzelka wszystkie cioteczki na bazarki świąteczne zaprasza;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/prezenty-dla-psiakow-troche-zabawy-na-swieta-125885/ :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
zuzlikowa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Też bym chciała wiedzieć! Mikołaj się zbliża to może cioteczkom...w prezencie... jakieś fotki Zuli zafundować?:santagri: Quote
kiiniaa Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 U Zuzelki poza tym, że strasznie marznie jest wszystko o.k. Jest wesoła i wszystkich gości wita z radością. Bardzo poprawił się jej stosunek do innych psów. Quote
Shetanka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Weszlam przez przypadek a tu takie cudo :loveu: Podniosę :loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 zuzlikowa napisał(a):Też bym chciała wiedzieć! Mikołaj się zbliża to może cioteczkom...w prezencie... jakieś fotki Zuli zafundować?:santagri: a co masz na mysli konkretnie ? :cool3: Quote
zuzlikowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A Mikołaj dzisiaj:cool3: i jakoś mnie obficie nie obdarzył:shake:, a jakby takie śliczne pysię pooglądać to.:loveu::loveu::loveu::loveu:..aż prezentów się odechciewa! To by dopiero był prezent:multi: Quote
Shetanka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 zuzlikowa napisał(a):a jakby takie śliczne pysię pooglądać to.:loveu::loveu::loveu::loveu:..aż prezentów się odechciewa! To by dopiero był prezent:multi: Zgadzam się :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzlikowa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z braku innych możliwości...pooglądałam Zulkę-w pięknym makijażu- na banerkach!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Trzymam kciuki za ciepłe miejsce dla pięknej! Quote
zuzlikowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No nie...:shake: tę ciszę u Zuelki zwalę na ...sprzątanie;) Wszystkie ciotki czyszczą,szorują...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 I dalej taka cisza? Zuluś co u Ciebie? Ciotka doprasza się o świeże foty tej ślicznoty!:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts