Alicja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 idusiek napisał(a):bosz...a co to jest? :oops: ja sie na bullowatych... nie znam :oops: Jutro wieczorem założę obojgu temat na niebieskim i szarym forum TTB Quote
Alicja Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 na niebieskim zrobiła chyba Jenny [Warszawa]3-letni Fusek,szczuli go psami dla zabawy... • Szukam nowego domu/I'm looking for a new home • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. na szarym nie znalazłam więc jest założony dziś Amstaff Info - Forum Quote
kiiniaa Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Nie chcę zapeszać ale domek się szykuje;) Potrzebny na cito ktoś z Rzeszowa na przed adopcyjną!!! Quote
agnieszka32 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 kiiniaa napisał(a):Nie chcę zapeszać ale domek się szykuje;) Potrzebny na cito ktoś z Rzeszowa na przed adopcyjną!!! No to nie zapeszamy, ale kciuki trzymamy ... Quote
agaga21 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dałam info na ogólny bullowaty że osoba z rzeszowa poszukiwana... patrzyłaś na mapie dogo?może kto się zarejestrował z rzeszowa...a jak nie to z listy użytkowników na pewno jest ktos z rzeszowa...nie można stracić szansy dla fuseczka! Quote
basiagk Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 kiiniaa sprawdź tutaj Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
idusiek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 ja napisalam juz do: ewatr (chora), becia66 ( nie odpisala jeszcze ), Cambel&megi ( nie umie ), gonia ( nie odpisala od 2 dni)... macie jeszcze kogos sensownego? :oops: Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 idusiek napisał(a):ja napisalam juz do: ewatr (chora), becia66 ( nie odpisala jeszcze ):oops: już odpisuję i czekam na dyspozycje....gdzie , co i jak....:razz: Quote
idusiek Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 wiemy, wiemy :cool3: W ciagu 10 minut bedziesz miała wszystkie info na PW:p Dzięki :loveu::multi: Quote
Becia66 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Chciałam sie umówic dzisiaj na spotkanie ale Pani cosik nie pasowało. Mieszkaja w ścisłym centrum w kamienicy, znam dobrze to miejsce....duży park o rzut beretem i bardzo blisko na bulwary nad Wisłokiem, a tam psi raj...:lol: Mam nadzieję że wizyta wypadnie dobrze bo ostatnio różnie to bywało...:shake: Quote
Alicja Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 :bigcool:.... no to chyba przeprowadzka ;) Quote
Becia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Dziewczyny byłam, widziałam - psa mozna spokojnie dawać. Po dzisiejszej wizycie nie boje sie astków.....:eviltong:.....sunia Państwa wykochała mnie i wylizała, strasznie przymilaśna, przyjacielska napewno dobrze traktowana. Państwo odpowiedzialni, znaja rasę - zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. W dużym ok. 80 mieszkaniu w zadbanym akwarium jest szczur, i nie uwierzycie - astka do niego zagląda, on wychodzi przez uchylone drzwiczki, wąchaja się i sunia go liże.....:crazyeye:.....To nie może byc zły dom, jestem tego pewna jak i tego że Pani to Pani Karina bo poprosiłam dowód do sprawdzenia tożsamości i miejsca zamieszkania....:eviltong: Lepiej byc ostroznym po ostatnich wydarzeniach....:eviltong: Oboje są fotografikami, Pan robi poza tym grafiki i pracuje w Super Nowościach. Widziałam całą kolekcję aparatów fotograficznych - to dom z artystyczna duszą. Pytałam o miejsca spacerów - tak jak myślałam gł. tereny nad Wisłokiem bo blisko, a to świetne miejsca do wybiegania.:lol: Nie mam zastrzeżeń. Osobę która bedzie wydawać psa prosze o kontakt telefoniczny ze mną 606262450 Quote
agaga21 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 becia66 napisał(a):Dziewczyny byłam, widziałam - psa mozna spokojnie dawać. Po dzisiejszej wizycie nie boje sie astków.....:eviltong:.....sunia Państwa wykochała mnie i wylizała, strasznie przymilaśna, przyjacielska napewno dobrze traktowana. Państwo odpowiedzialni, znaja rasę - zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. W dużym ok. 80 mieszkaniu w zadbanym akwarium jest szczur, i nie uwierzycie - astka do niego zagląda, on wychodzi przez uchylone drzwiczki, wąchaja się i sunia go liże.....:crazyeye:.....To nie może byc zły dom, jestem tego pewna jak i tego że Pani to Pani Karina bo poprosiłam dowód do sprawdzenia tożsamości i miejsca zamieszkania....:eviltong: Lepiej byc ostroznym po ostatnich wydarzeniach....:eviltong: Oboje są fotografikami, Pan robi poza tym grafiki i pracuje w Super Nowościach. Widziałam całą kolekcję aparatów fotograficznych - to dom z artystyczna duszą. Pytałam o miejsca spacerów - tak jak myślałam gł. tereny nad Wisłokiem bo blisko, a to świetne miejsca do wybiegania.:lol: Nie mam zastrzeżeń. Osobę która bedzie wydawać psa prosze o kontakt telefoniczny ze mną 606262450 i...i...(nie mogę w to uwierzyć)i ci państwo NAPRAWDĘ chcą zaadoptować naszego fuska?!? kiedy chcą go zabrać? boże, jakie to by było szczęście! Quote
idusiek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Tak, tak, właśnie Fuska chcą Ci państwo. Zdjęcia ze szczurem widzialam - też mi szczena opadła....:crazyeye: Moja Tina to chciala zjeść jak Matyldę zobaczyła....i już się nie widują...:cool1: Quote
Becia66 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Przypominam że prosze o kontakt ze mna osobe która bedzie wydawac Fuska... 606262450 Quote
agnieszka32 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Uwierzyć po prostu nie mogę, że Fuskowi może życie się odmienić .... :loveu: Boziu, byłoby wspaniale, ten pies już tyle przeszedł... Ale cieszyć się będę z całego serca dopiero, jak Fusek będzie w swoim nowym domku (żeby nie zapeszać:cool3:) :lol: Quote
Fela Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Fusek pojedzie do pańciostwa pod jednym tylko warunkiem: że nie będzie problemu z dogadaniem się z sunią, która kocha szczurka :-) Becia, dzięki za wizytę, będę dzwonić. Quote
phase Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Fela napisał(a):Fusek pojedzie do pańciostwa pod jednym tylko warunkiem: że nie będzie problemu z dogadaniem się z sunią, która kocha szczurka :-) Becia, dzięki za wizytę, będę dzwonić. `. To miejmy nadzieję, że się dobrze dogadają. Ale tak się cieszę czytać takie wiadomości ! :p Quote
Fasolka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Recommended Posts