Jump to content
Dogomania

Amstaff, ludzka zabawa- w nowym domu!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!!

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dałam info na ogólny bullowaty że osoba z rzeszowa poszukiwana...
patrzyłaś na mapie dogo?może kto się zarejestrował z rzeszowa...a jak nie to z listy użytkowników na pewno jest ktos z rzeszowa...nie można stracić szansy dla fuseczka!

Posted

Chciałam sie umówic dzisiaj na spotkanie ale Pani cosik nie pasowało.
Mieszkaja w ścisłym centrum w kamienicy, znam dobrze to miejsce....duży park o rzut beretem i bardzo blisko na bulwary nad Wisłokiem, a tam psi raj...:lol: Mam nadzieję że wizyta wypadnie dobrze bo ostatnio różnie to bywało...:shake:

Posted

Dziewczyny byłam, widziałam - psa mozna spokojnie dawać. Po dzisiejszej wizycie nie boje sie astków.....:eviltong:.....sunia Państwa wykochała mnie i wylizała, strasznie przymilaśna, przyjacielska napewno dobrze traktowana.
Państwo odpowiedzialni, znaja rasę - zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.
W dużym ok. 80 mieszkaniu w zadbanym akwarium jest szczur, i nie uwierzycie - astka do niego zagląda, on wychodzi przez uchylone drzwiczki, wąchaja się i sunia go liże.....:crazyeye:.....To nie może byc zły dom, jestem tego pewna jak i tego że Pani to Pani Karina bo poprosiłam dowód do sprawdzenia tożsamości i miejsca zamieszkania....:eviltong: Lepiej byc ostroznym po ostatnich wydarzeniach....:eviltong: Oboje są fotografikami, Pan robi poza tym grafiki i pracuje w Super Nowościach. Widziałam całą kolekcję aparatów fotograficznych - to dom z artystyczna duszą. Pytałam o miejsca spacerów - tak jak myślałam gł. tereny nad Wisłokiem bo blisko, a to świetne miejsca do wybiegania.:lol: Nie mam zastrzeżeń.
Osobę która bedzie wydawać psa prosze o kontakt telefoniczny ze mną 606262450

Posted

becia66 napisał(a):
Dziewczyny byłam, widziałam - psa mozna spokojnie dawać. Po dzisiejszej wizycie nie boje sie astków.....:eviltong:.....sunia Państwa wykochała mnie i wylizała, strasznie przymilaśna, przyjacielska napewno dobrze traktowana.
Państwo odpowiedzialni, znaja rasę - zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie.
W dużym ok. 80 mieszkaniu w zadbanym akwarium jest szczur, i nie uwierzycie - astka do niego zagląda, on wychodzi przez uchylone drzwiczki, wąchaja się i sunia go liże.....:crazyeye:.....To nie może byc zły dom, jestem tego pewna jak i tego że Pani to Pani Karina bo poprosiłam dowód do sprawdzenia tożsamości i miejsca zamieszkania....:eviltong: Lepiej byc ostroznym po ostatnich wydarzeniach....:eviltong: Oboje są fotografikami, Pan robi poza tym grafiki i pracuje w Super Nowościach. Widziałam całą kolekcję aparatów fotograficznych - to dom z artystyczna duszą. Pytałam o miejsca spacerów - tak jak myślałam gł. tereny nad Wisłokiem bo blisko, a to świetne miejsca do wybiegania.:lol: Nie mam zastrzeżeń.
Osobę która bedzie wydawać psa prosze o kontakt telefoniczny ze mną 606262450

i...i...(nie mogę w to uwierzyć)i ci państwo NAPRAWDĘ chcą zaadoptować naszego fuska?!?
kiedy chcą go zabrać?
boże, jakie to by było szczęście!

Posted

Tak, tak, właśnie Fuska chcą Ci państwo.

Zdjęcia ze szczurem widzialam - też mi szczena opadła....:crazyeye:
Moja Tina to chciala zjeść jak Matyldę zobaczyła....i już się nie widują...:cool1:

Posted

Uwierzyć po prostu nie mogę, że Fuskowi może życie się odmienić .... :loveu:
Boziu, byłoby wspaniale, ten pies już tyle przeszedł...
Ale cieszyć się będę z całego serca dopiero, jak Fusek będzie w swoim nowym domku (żeby nie zapeszać:cool3:) :lol:

Posted

Fusek pojedzie do pańciostwa pod jednym tylko warunkiem: że nie będzie problemu z dogadaniem się z sunią, która kocha szczurka :-)

Becia, dzięki za wizytę, będę dzwonić.

Posted

Fela napisał(a):
Fusek pojedzie do pańciostwa pod jednym tylko warunkiem: że nie będzie problemu z dogadaniem się z sunią, która kocha szczurka :-)

Becia, dzięki za wizytę, będę dzwonić.

`. To miejmy nadzieję, że się dobrze dogadają. Ale tak się cieszę czytać takie wiadomości ! :p