Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 :multi::multi::multi:tak bardzo się cieszę , bo naprawdę bałam się ze się nie uda :razz: Quote
Fela Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witamy Szczęśliwą Rodzinkę!!! (Alicja, co się miało nie udać, jak on był im pisany :razz:) No pracy ciut z nim będzie, ale to czysta przyjemność, nie? A z masa ciała fusowego to także trochę efekt dobrego serca pani Marii, która nie żałuje jedzenia psom. No i dobrze, że miał trochu tłuszczyku, bo mu cieplej było w budzie. Trzymajcie się dzieciaki zdrowo :loveu: Quote
Karina & Tomek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Trzymamy się, trzymamy! :) Psiaki właśnie "padły na glebę" po godzinnym tarmoszeniu. Fajna sprawa jest taka, że zamieniają się legowiskami bez problemu, pewno niedługo będą razem jadły :) Quote
Fela Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A ile radości z obserwowania takich psich walk :-) Dopiero teraz przekonacie się, jak bardzo Draka była smutna z powodu braku "rodzeństwa". A o pańcie i pańcia nie ma zazdrości? Quote
agaga21 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 jak się cieszę!!! fusek był jednym z moich ulubieńców...prawdę mówiąc bałam się że on jeszcze będzie czekał i czekał na ten swój kochający domek bo jakiegoś takiego pecha miał...aż tu nagle TAAAAKIE SZCZĘŚCIE!!! FUSKU KOCHANY :loveu: BĄDŹ SZCZĘŚLIWY W NOWYM DOMKU, Z NOWĄ RODZINĄ!!! I DAJ DUŻO RADOŚCI SWOIM NOWYM "RODZICOM";):loveu: Quote
Alicja Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='agaga21']jak się cieszę!!! fusek był jednym z moich ulubieńców...prawdę mówiąc bałam się że on jeszcze będzie czekał i czekał na ten swój kochający domek bo jakiegoś takiego pecha miał...aż tu nagle TAAAAKIE SZCZĘŚCIE!!! FUSKU KOCHANY :loveu: BĄDŹ SZCZĘŚLIWY W NOWYM DOMKU, Z NOWĄ RODZINĄ!!! I DAJ DUŻO RADOŚCI SWOIM NOWYM "RODZICOM";):loveu: agaga miałam te same obawy :oops:...... stydam ;) Fela....aż wstyd że nie uwierzyłam w przeznaczenie ;):evil_lol:..... Quote
Karina & Tomek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Zazdrość jest, na szczęście nie na tyle poważna aby stanowiła problem - warkną na siebie i po sprawie :) Potem liżą się po pyskach i jest peace :) Quote
idusiek Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='Fela'] ciotki toż to przeciez zakazane zdjęcia są ! to walki psów ! :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 może zmienimy tytuł? :cool3: bo jak patrzę w panelu użytkownika i widzę "rozpacz amstaffa..." to już wolałabym tego tytułu nie widzieć:oops:;) Quote
kiiniaa Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Rewelacja!!! Czekałam z niecierpliwością na wieści ( tak na prawdę patrząc na to jak zgodnie wsiedli do samochodu, to nie miałam już żadnych wątpliwości) Z pełną odpowiedzialnością zmieniam tytuł!!!:multi: Quote
Karina & Tomek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Wysłałem fotki z domu do Eli coby je wrzuciła, bo ja nie mam pełnego dostępu. Quote
kiiniaa Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 To ja też poroszę;) zojkaa@vp.pl Quote
Karina & Tomek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ok, pisz do Kariny na gg 658218, bo ja teraz w pracy jestem, to Ci podeśle Quote
agaga21 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hehe,prawdziwy cow boy z niego:evil_lol: jak to cudownie widzieć Fuska w ciepłym mieszkaniu...ten biedak już wystarczająco wymarzł w te mrozy a teraz ma ciepłe, mięciutkie posłanko!:lol: Karina,Tomek, mam nadzieję że już go kochacie ! a w ogóle to jak on wypiękniał!!! Quote
Karina & Tomek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 taaa, do białych skarpetek koniecznie muszę im mokasyny kupić!:lol: Quote
idusiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no nie róbcie z Fuska kowboja on krów nie będzie ganiał :evil_lol: Ale oni są śmieszni- obydwoje mają białe skarpetki :loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 :loveu::loveu:cudowna z nich parka http://img216.imageshack.us/img216/2594/dsc0126ub3.jpg Quote
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Karina & Tomek napisał(a):taaa, do białych skarpetek koniecznie muszę im mokasyny kupić!:lol: :roflt:Koniecznie!!! Quote
idusiek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Karina & Tomek napisał(a):taaa, do białych skarpetek koniecznie muszę im mokasyny kupić!:lol: dla Fuska: białe, skarpetki, mokasyny- wszystko to dla Draki - jego nowej dziewczyny :cool3: Quote
Fasolka Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Karina & Tomek napisał(a):ostatecznie sandały na rzepy z Biedronki...:p Tylko te skarpety trzeba im podpaść, żeby takie grubsze były, frotte :evil_lol: Quote
Karina & Tomek Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ostatecznie sandały na rzepy z Biedronki...:p Quote
ludwa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol: Quote
Recommended Posts