Jump to content
Dogomania

Amstaff, ludzka zabawa- w nowym domu!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!!

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy Szczęśliwą Rodzinkę!!!
(Alicja, co się miało nie udać, jak on był im pisany :razz:)
No pracy ciut z nim będzie, ale to czysta przyjemność, nie?
A z masa ciała fusowego to także trochę efekt dobrego serca pani Marii, która nie żałuje jedzenia psom. No i dobrze, że miał trochu tłuszczyku, bo mu cieplej było w budzie.
Trzymajcie się dzieciaki zdrowo :loveu:

Posted

A ile radości z obserwowania takich psich walk :-) Dopiero teraz przekonacie się, jak bardzo Draka była smutna z powodu braku "rodzeństwa". A o pańcie i pańcia nie ma zazdrości?

Posted

jak się cieszę!!! fusek był jednym z moich ulubieńców...prawdę mówiąc bałam się że on jeszcze będzie czekał i czekał na ten swój kochający domek bo jakiegoś takiego pecha miał...aż tu nagle TAAAAKIE SZCZĘŚCIE!!!
FUSKU KOCHANY :loveu: BĄDŹ SZCZĘŚLIWY W NOWYM DOMKU, Z NOWĄ RODZINĄ!!! I DAJ DUŻO RADOŚCI SWOIM NOWYM "RODZICOM";):loveu:

Posted

[quote name='agaga21']jak się cieszę!!! fusek był jednym z moich ulubieńców...prawdę mówiąc bałam się że on jeszcze będzie czekał i czekał na ten swój kochający domek bo jakiegoś takiego pecha miał...aż tu nagle TAAAAKIE SZCZĘŚCIE!!!
FUSKU KOCHANY :loveu: BĄDŹ SZCZĘŚLIWY W NOWYM DOMKU, Z NOWĄ RODZINĄ!!! I DAJ DUŻO RADOŚCI SWOIM NOWYM "RODZICOM";):loveu:

agaga miałam te same obawy :oops:...... stydam ;)

Fela....aż wstyd że nie uwierzyłam w przeznaczenie ;):evil_lol:.....

Posted

Rewelacja!!! Czekałam z niecierpliwością na wieści ( tak na prawdę patrząc na to jak zgodnie wsiedli do samochodu, to nie miałam już żadnych wątpliwości)
Z pełną odpowiedzialnością zmieniam tytuł!!!:multi:

Posted

hehe,prawdziwy cow boy z niego:evil_lol:
jak to cudownie widzieć Fuska w ciepłym mieszkaniu...ten biedak już wystarczająco wymarzł w te mrozy a teraz ma ciepłe, mięciutkie posłanko!:lol:

Karina,Tomek, mam nadzieję że już go kochacie !

a w ogóle to jak on wypiękniał!!!

Posted

Karina & Tomek napisał(a):
taaa, do białych skarpetek koniecznie muszę im mokasyny kupić!:lol:

dla Fuska: białe, skarpetki, mokasyny- wszystko to dla Draki - jego nowej dziewczyny :cool3:

Posted

Oj, Fusek, warto było czekać...cud, miód, malyna:loveu::loveu::loveu:. Gdzieście się uchowali z jednym tylko psem? Aż dziw bierze. Ja tam bym Wam jeszcze ze dwa dorzuciła:evil_lol: