Karolajna Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 fridaoo napisał(a):no gdzie te foteczki, Agatka???:loveu::loveu: Również czekam :cool3: Quote
pati Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Atos juz u mnie. Noc zniósł hmmm bawił sie w arie operową spiewał Jak Pavarotti :p Jest bardzo grzeczny i baardzo posłuszny.Jest duzy , dorodny okaz labradora. Zjadł wczoraj smacznie i dzis tez nie ma problemu z jedzeniem. jest kochany spał ze mna w pokoju. Pakował sie do łożka taaaki pies i moje małe łożeczko oj ja biedna .... Super psiak na smyczy chodzi ładnie tylko ta kolczatka moze by mu kupic nową albo moze obroża? Z żenska połowa stada i jednym samzem juz zapoznany. NIC sobie z nich nie robi oaza spokoju. Zawojował dom bo to taki duzy miś :p Quote
fridaoo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Super wiadomości, dzielny chłopak ale....fotki, fotki poprosimy, nooo.......:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
agata-air Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Pati gdyby miała do ciebie bliżej to bym dziś przywiozła nową obroże (wczoraj zeszło się z transportem 4godziny w jedną strone, w druga już 2h)... ta którą kupiła dla niego (jak jechaliśmy po niego do Poznania) jest za mała oczywiście. A stara kolczatka na pewno nadaje się do wymiany. Masz mozliwość zakupić gdzieś odpowiednie obroże? Oddam Ci pieniądze za nią. Co do łóżka- "mały" nie zna etykiety ani tyci tyci :evil_lol: Wczoraj wróciłam w nocy dlatego nie było fot. Już wstawiam :) Quote
Diegula Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Piękny :loveu::loveu::loveu: Niczym mój Dieguś :razz:, szkoda że nie mam warunków na dwa psiaki:placz: Quote
Folen Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Ogłaszać chłopaka czy się wstrzymujemy narazie? Quote
Miśka84 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczny ten Wasz labek:loveu::loveu::loveu: Quote
vena&vivi Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zdjęcia super, psiak zapewne tyż - szybko domek musi znaleśc takie cudo. Quote
masienka Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Folen napisał(a):Ogłaszać chłopaka czy się wstrzymujemy narazie? na niego juz tylu chetnych, ze pewnie na razie nie potrzeba :evil_lol: no chyba, ze sie nie beda nadawac lub sie powykruszaja ;) ladny chlopak nie ma co :loveu: Quote
fridaoo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 no słuchajcie, jest identyczny jak moja Frida, naprawdę.I wg.mnie jest wsam raz, ani zagruby ani za chudy- no chyba żezdjecia nie oddają rzeczywistości. Kopiuję fotki na labradory. Cieszę się, że jest tylu chętnych- na pewno wśród tylu osób znajdzie się ten wymarzony dla niego domek!!!! Quote
fridaoo Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Atost:multi:do góry, śliczny czrnuszku:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata-air Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 Mało piszę bo zjumuję się dziećmi :) W każdym razie odebrałam o psiaka tylko jeden telefon. Pani w końcu zrezygnowała bo znalazła się jakaś sunia bliżej jej miejsca zamieszkania. Pati jak "mały"?? Quote
fridaoo Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czarny;);)do góry:multi::multi::multi::multi: Quote
Miśka84 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Taki śliczny labek bez jeszcze bez domu? :crazyeye: Quote
andzia69 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 agata-air napisał(a):Mało piszę bo zjumuję się dziećmi :) W każdym razie odebrałam o psiaka tylko jeden telefon. Pani w końcu zrezygnowała bo znalazła się jakaś sunia bliżej jej miejsca zamieszkania. Pati jak "mały"?? ale to nie ta kielecka? Quote
fridaoo Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 andzia69 napisał(a):ale to nie ta kielecka? no właśnie???? Quote
agata-air Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 nie. in Pani która chciała labka na dt z mozliwościa że DT zmieni się w DS Quote
Tosia2 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Chłopak miał niebagatelne szczęście ;) Tak off-topowo powiem, ze w Józefowie w schronisku jest czarna suczka... :( Quote
fridaoo Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 co słychać u czarnego, są jacyś chętni na niego:-?:-????? Quote
pati Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 czarny ma sie super o wspaniały pies wielki ale zero w nim agresji. Bawi sie ze wszystkimi psami. jest radosny, ciekawski a biega jak torpeda. Nie chce drań do domu wchodzic najlepiej mu na dworze biegac cały czaz z psami. Nic nie niszczy jak sie wybiega pada plackiem i psa nie ma :evil_lol: Nie ma sie do czego u niego przyczepic pies idealny. A ma pchły musze natychmiast kupic cos na odpchlenie Quote
Folen Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Jakbyście mieli jakiś "wolny kontakt" po adpcji tego Miśka to dajcie znać, jest 5cio latek z rodowodem do adopcji, też czarny. Jest temat na dogo z wczoraj... Quote
agata-air Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 ocho. Pati kupuj co trzeba i prosze podaj mi na pw numer konta oraz ile mam Ci wysłac... co prawda mój portfel pokazuje -600,00 zł ale cóż...znów pozycze od kogos:oops: Quote
andzia69 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 dzisiaj idę na wizytkę do tej pani chętnej na labcia:lol: nie dosć, że mieszka w bloku mojej siostry to i blok dalej ode mnie:evil_lol: więc daleeeeko mam:p Quote
Recommended Posts