Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos juz u mnie. Noc zniósł hmmm bawił sie w arie operową spiewał Jak Pavarotti :p
Jest bardzo grzeczny i baardzo posłuszny.Jest duzy , dorodny okaz labradora.
Zjadł wczoraj smacznie i dzis tez nie ma problemu z jedzeniem. jest kochany spał ze mna w pokoju. Pakował sie do łożka taaaki pies i moje małe łożeczko
oj ja biedna ....
Super psiak na smyczy chodzi ładnie tylko ta kolczatka moze by mu kupic nową albo moze obroża?
Z żenska połowa stada i jednym samzem juz zapoznany. NIC sobie z nich nie robi oaza spokoju. Zawojował dom bo to taki duzy miś :p

Posted

Pati gdyby miała do ciebie bliżej to bym dziś przywiozła nową obroże (wczoraj zeszło się z transportem 4godziny w jedną strone, w druga już 2h)...
ta którą kupiła dla niego (jak jechaliśmy po niego do Poznania) jest za mała oczywiście. A stara kolczatka na pewno nadaje się do wymiany. Masz mozliwość zakupić gdzieś odpowiednie obroże? Oddam Ci pieniądze za nią.

Co do łóżka- "mały" nie zna etykiety ani tyci tyci :evil_lol:

Wczoraj wróciłam w nocy dlatego nie było fot. Już wstawiam :)

Posted

Folen napisał(a):
Ogłaszać chłopaka czy się wstrzymujemy narazie?

na niego juz tylu chetnych, ze pewnie na razie nie potrzeba :evil_lol: no chyba, ze sie nie beda nadawac lub sie powykruszaja ;)

ladny chlopak nie ma co :loveu:

Posted

no słuchajcie, jest identyczny jak moja Frida, naprawdę.I wg.mnie jest wsam raz, ani zagruby ani za chudy- no chyba żezdjecia nie oddają rzeczywistości. Kopiuję fotki na labradory.
Cieszę się, że jest tylu chętnych- na pewno wśród tylu osób znajdzie się ten wymarzony dla niego domek!!!!

Posted

Mało piszę bo zjumuję się dziećmi :)
W każdym razie odebrałam o psiaka tylko jeden telefon. Pani w końcu zrezygnowała bo znalazła się jakaś sunia bliżej jej miejsca zamieszkania.

Pati jak "mały"??

Posted

agata-air napisał(a):
Mało piszę bo zjumuję się dziećmi :)
W każdym razie odebrałam o psiaka tylko jeden telefon. Pani w końcu zrezygnowała bo znalazła się jakaś sunia bliżej jej miejsca zamieszkania.

Pati jak "mały"??

ale to nie ta kielecka?

Posted

czarny ma sie super o wspaniały pies wielki ale zero w nim agresji. Bawi sie ze wszystkimi psami. jest radosny, ciekawski a biega jak torpeda. Nie chce drań do domu wchodzic najlepiej mu na dworze biegac cały czaz z psami.
Nic nie niszczy jak sie wybiega pada plackiem i psa nie ma :evil_lol:
Nie ma sie do czego u niego przyczepic pies idealny.

A ma pchły musze natychmiast kupic cos na odpchlenie

Posted

Jakbyście mieli jakiś "wolny kontakt" po adpcji tego Miśka to dajcie znać, jest 5cio latek z rodowodem do adopcji, też czarny. Jest temat na dogo z wczoraj...