Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A więc:) dziękujemy BARDZO WSZYSTKIM !!

właśnie rozmawiałam Z panią Z KIELC I zdecydowałyśmy, żE PIESEK TRAFI DO NICH !!!
NIE WIEMY TYLKO JESZCZE KIEDY, MUSIMY zgrać TRANSPORT. :multi:

Posted

:bigcool::bigcool::laola:
cieszę się,że będę miec nowego czarnuszka pod okiem:multi::multi:

aha, a co z kastracją? Bo z tego co mówiła, to ona sama nie chciała tego robic?

Posted

masienka napisał(a):
to fajnie :p

z tego co kojarze to dziewczyny z Kielc jezdza regularnie do W-wy. Spytajcie np Fiony22

Fiona to za regularnie raczej nie jeździ:cool3:

za to jeździ Maja75 - ale co z kastracja? idzie bez? czy jak?

Posted

Ustaliłyśmy, że będzie najlepiej jak wykastruje się go w kielcach do dwóch miesięcy po adopcji. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Pani właściwie sama powiedziała, że przemyślała, dowiedziała się wszytskiego o zabiegu i da sobię z tym rade. Ma kogoś kto ją przywiezie do Warszawy- mi to na rękę bo się z nią spotkam na żywo :evil_lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
Fiona to za regularnie raczej nie jeździ:cool3:

za to jeździ Maja75 - ale co z kastracja? idzie bez? czy jak?

ups! mialo byc, ze dziewczyny z Kielc regularnie szukaja transportu na tej trasie na transportowym :evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']poczytajcie sobie to - fajny tekst...tylko pokazuje całą prawdę o rosnąco lawinowo populacji labków do adopcji

Onet.pl Pies

Artykuł rewelacyjny. Aż się zdziwiłam, że onet zamieścił coś na aż tak wysokim poziomie. Od połowy zastanawiałam, kto jest autorem. Gdy doczytałam do końca - wszystko stało się jasne - prawdziwy ekspert a nie kolejny dziennikarzyna podpisujący się jedną literką.

A labiszcze - przecudowne. :loveu: Dla mnie pies ideał - bardzo się cieszę, że już ma domek, bo ze spokojem mogłam upchnąć serce z powrotem do klatki piersiowej. Wyrywało się wredne, krzycząc - "Mój Ci on!" ;)

Mam nadzieję, że namówicie właścicielkę na rejestrację i zamieszczanie milionów fotek!

Posted

cieszę się bardzo ze ten labcio znalazł już domek:multi::multi::multi::multi:

Ale coraz więcej labków jest w potrzebie więc może stworzymy wspólny wątek na dogo dla labków co wy na to ?

W gazecie ,,oferta " znalazłam ogłoszenie : oddam 3 letniego czarnego labradora Góra Kalwaria tel 663 477 802. :-(:-(

Na dogo też jest 7miesieczny piękny biszkopcik do oddania :-(:-(

Posted

Diegula napisał(a):
ci
Ale coraz więcej labków jest w potrzebie więc może stworzymy wspólny wątek na dogo dla labków co wy na to ?

W gazecie ,,oferta " znalazłam ogłoszenie : oddam 3 letniego czarnego labradora Góra Kalwaria tel 663 477 802. :-(:-(

Na dogo też jest 7miesieczny piękny biszkopcik do oddania :-(:-(

no i Psuj ze Starachowic i na pewno jeszcze kilka psiaków w typie labka się znajdzie...niestety

Diegula - to zakładaj;)

Posted

Diegula popieram wątek, ja naliczyłam 4 laby w tej chwili - Psuj, ten 7mczny, i dwa pięciolatki z rodowodem - biszkopt i czarny.
Czyżby moda się kończyła? :shake:

Posted

Diegula - to zakładaj;)[/quote]

Założyłabym chętnie i to zaraz ale ja mam problem ze wstawianiem na dogo fotek , a żeby na wątku było wszystko uporządkowane to wszelkie dane wraz z fotkami powinny się znajdywać w pierwszym poście .
Wiec prosiłabym moze kogoś z was o założenie takiego wątku

Posted

Diegula to jak masz chwilę czasu, to zbierz linki do labków i przeslij mi na pw, wieczorem założę temat, albo między swoimi sprawami jeszcze w dzień spróbuję to zrobić.

Posted

Atos dojechał wczoraj po 19 do Kielc. Wszytsko jest w porządku- zakochali się z Panćia w sobie.

Mieli ciche chwile :crazyeye: Atosa Pani dziś kąpała, ale on uzał, że to zbędne. Wyskoczył więc z wanny, narozlewał wszędzie wode, nie dał się złapać, ślizgał się :evil_lol:
Teraz zamiast głosu Pani słychać tylko pisk piłeczki- Atosik oczywiście z wielu zabawek wybrał taką która uniemożliwia spokój w domu :loveu: