agata-air Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 a więc zaraz będę do niej dzwoniła. Wiem tyle, że jest zdecydowana na adopcję. Quote
agata-air Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 A więc:) dziękujemy BARDZO WSZYSTKIM !! właśnie rozmawiałam Z panią Z KIELC I zdecydowałyśmy, żE PIESEK TRAFI DO NICH !!! NIE WIEMY TYLKO JESZCZE KIEDY, MUSIMY zgrać TRANSPORT. :multi: Quote
fridaoo Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :bigcool::bigcool::laola: cieszę się,że będę miec nowego czarnuszka pod okiem:multi::multi: aha, a co z kastracją? Bo z tego co mówiła, to ona sama nie chciała tego robic? Quote
masienka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 to fajnie :p z tego co kojarze to dziewczyny z Kielc jezdza regularnie do W-wy. Spytajcie np Fiony22 Quote
andzia69 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 masienka napisał(a):to fajnie :p z tego co kojarze to dziewczyny z Kielc jezdza regularnie do W-wy. Spytajcie np Fiony22 Fiona to za regularnie raczej nie jeździ:cool3: za to jeździ Maja75 - ale co z kastracja? idzie bez? czy jak? Quote
agata-air Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ustaliłyśmy, że będzie najlepiej jak wykastruje się go w kielcach do dwóch miesięcy po adopcji. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Pani właściwie sama powiedziała, że przemyślała, dowiedziała się wszytskiego o zabiegu i da sobię z tym rade. Ma kogoś kto ją przywiezie do Warszawy- mi to na rękę bo się z nią spotkam na żywo :evil_lol: Quote
masienka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 andzia69 napisał(a):Fiona to za regularnie raczej nie jeździ:cool3: za to jeździ Maja75 - ale co z kastracja? idzie bez? czy jak? ups! mialo byc, ze dziewczyny z Kielc regularnie szukaja transportu na tej trasie na transportowym :evil_lol: Quote
agata-air Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Jedno znalazło dom a na mojej drodze staje już drugie nieszczęście :placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarne-malenstwo-pilnie-czeka-na-pomoc-przy-ruchliwej-drodze-123781/ ps. WYSTAWIŁA BAZAREK NA LABKA. ZAPRASZAM http://www.dogomania.pl/forum/f99/super-ubrania-dla-dziewczyny-kobiety-rozmiary-38-40-dla-labradora-atosa-123786/ Quote
andzia69 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 poczytajcie sobie to - fajny tekst...tylko pokazuje całą prawdę o rosnąco lawinowo populacji labków do adopcji Onet.pl Pies Quote
teapot Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='andzia69']poczytajcie sobie to - fajny tekst...tylko pokazuje całą prawdę o rosnąco lawinowo populacji labków do adopcji Onet.pl Pies Artykuł rewelacyjny. Aż się zdziwiłam, że onet zamieścił coś na aż tak wysokim poziomie. Od połowy zastanawiałam, kto jest autorem. Gdy doczytałam do końca - wszystko stało się jasne - prawdziwy ekspert a nie kolejny dziennikarzyna podpisujący się jedną literką. A labiszcze - przecudowne. :loveu: Dla mnie pies ideał - bardzo się cieszę, że już ma domek, bo ze spokojem mogłam upchnąć serce z powrotem do klatki piersiowej. Wyrywało się wredne, krzycząc - "Mój Ci on!" ;) Mam nadzieję, że namówicie właścicielkę na rejestrację i zamieszczanie milionów fotek! Quote
fridaoo Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Drogie Panie, czy już ustalono, kiedy labek przyjedzie do Kielc? Bardzo chciałabym juz go zobaczyć...:multi::multi: Quote
Diegula Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 cieszę się bardzo ze ten labcio znalazł już domek:multi::multi::multi::multi: Ale coraz więcej labków jest w potrzebie więc może stworzymy wspólny wątek na dogo dla labków co wy na to ? W gazecie ,,oferta " znalazłam ogłoszenie : oddam 3 letniego czarnego labradora Góra Kalwaria tel 663 477 802. :-(:-( Na dogo też jest 7miesieczny piękny biszkopcik do oddania :-(:-( Quote
andzia69 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Diegula napisał(a):ci Ale coraz więcej labków jest w potrzebie więc może stworzymy wspólny wątek na dogo dla labków co wy na to ? W gazecie ,,oferta " znalazłam ogłoszenie : oddam 3 letniego czarnego labradora Góra Kalwaria tel 663 477 802. :-(:-( Na dogo też jest 7miesieczny piękny biszkopcik do oddania :-(:-( no i Psuj ze Starachowic i na pewno jeszcze kilka psiaków w typie labka się znajdzie...niestety Diegula - to zakładaj;) Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Diegula popieram wątek, ja naliczyłam 4 laby w tej chwili - Psuj, ten 7mczny, i dwa pięciolatki z rodowodem - biszkopt i czarny. Czyżby moda się kończyła? :shake: Quote
Diegula Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Diegula - to zakładaj;)[/quote] Założyłabym chętnie i to zaraz ale ja mam problem ze wstawianiem na dogo fotek , a żeby na wątku było wszystko uporządkowane to wszelkie dane wraz z fotkami powinny się znajdywać w pierwszym poście . Wiec prosiłabym moze kogoś z was o założenie takiego wątku Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Diegula to jak masz chwilę czasu, to zbierz linki do labków i przeslij mi na pw, wieczorem założę temat, albo między swoimi sprawami jeszcze w dzień spróbuję to zrobić. Quote
fridaoo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 halo halo halo....czy wiadomo już, kiedy Pani zabierza labka do siebie????? Quote
agata-air Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 a więc ja spieszę z informacją, że jutro lub w piątek. Dziś wieczorem mamy się dokładnie zgadać :loveu: Quote
fridaoo Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no to juz nie mogę sie doczekać, żeby zobaczyć czarnucha:Dog_run: Quote
agata-air Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Tak więc Atos dziś po 13 pojechał do swojego domku :lol: Quote
Diegula Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Świetna wiadomość:multi::multi::multi::multi: Quote
Miśka84 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Super :multi: Gratuluję adopcji!!! :p Quote
agata-air Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Atos dojechał wczoraj po 19 do Kielc. Wszytsko jest w porządku- zakochali się z Panćia w sobie. Mieli ciche chwile :crazyeye: Atosa Pani dziś kąpała, ale on uzał, że to zbędne. Wyskoczył więc z wanny, narozlewał wszędzie wode, nie dał się złapać, ślizgał się :evil_lol: Teraz zamiast głosu Pani słychać tylko pisk piłeczki- Atosik oczywiście z wielu zabawek wybrał taką która uniemożliwia spokój w domu :loveu: Quote
Recommended Posts