agata-air Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Labek do oddania. Psiak łagodny w stosunku do dzieci i innych psów stosunek do kotów nieznany. Nie niszczy w domu ale potrzebuje domu z ogrodem (więc pewnie niszczy...) ma 4 lata, nie ma rodowodu. CITO __________________ Quote
vena&vivi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Myśle, że jeśli masz możliwośc to dowiedz się jaki jest: psy, koty, dzieci, czego został nauczony itd Quote
agata-air Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 jutro będę dzwoniła do jego ludzi i się dowiem wszytskiego. założyłam wątek bo być może psa trzeba będzie pilnie zabrać... Quote
agata-air Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 psa musze zabrać od czwartku. Pilnie DT Quote
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ja pierdziu, do czwartku, ehhhh przestaje wierzyć w ludzi. Wiadomo coś o psiaku? Quote
agata-air Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 dodałam w pierwszym poście wszytskie inf jakie mam... co do ludzi to Ci mnie załamali. Właściciel w następnym tygodniu wyjeżdza za granice. Wyskoczył do mnie z tekstem "wiem Pani jedni chcą do hodowli tam by sobie mógł i poużywać i duzy ogród mają, tylko oni moga przyjechać za dwa tygodnie mnie już w kraju nie będzie" więc powiedziałam, że biore go natychmiast :oops: Quote
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ale facet się obudził szybko, kurcze ja też miałam mozliwosc wyjazdu i dobrej pracy ale wczesniej wzielam psy i nie pojechałam. Gdzie ludzka odpowiedzialnosc?? Domek tymczasowy lub stały pilnie!!! Quote
pati Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 tymczas potrzebny Taki pies długo w nim nie zabawi Quote
salibinka Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To jest niewyobrażalnie mało czasu. A co po czwartku? Quote
agata-air Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 jeszcze jeden banerek Mam na czwartek transport, więc zabieram :oops:. Na kilku dni moge go zabrać do hotelu (z kasą krucho). Mam nadzieje, że znajdzie się DT, licze na pomoc forum labradora. Nie mogłam pozwolić by trafił do pseudo, mimo, że to facet to pewnie i tak zaznał by masę cierpienia (my już wiemy co znaczy pseudo, piwnice, rozwalające się budy, głód) Quote
andzia69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 napiszcie w tytule, że potrzebny dt albo składka na hotel...ja szukam dla psa w typie labka domu na forum labków od lipca...:shake: Agata - moja siostra do ciebie pisała w sprawie finansów dla tego labka - więc zapytam - pies idzie do Pati? czy w takim razie można napisać, ze potrzebna kasa i kto chce to niech wpłaca na hotelik? - siostra załozyła mu watek na labkach i tak się mnie pytała po rozmowie z toba na pw jak tu zbierać na niego kasę... Quote
agata-air Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tak psiak idzie do Pati. Co do finansów poczekajmy do czwartku jak już będzie w moich rękach. Myślę, że najlepiej byłoby wysyłać kasę odrazu do Pati :) ale to jeszcze ustalimy. Jak mówiła karme ma ode mnie, mam jej sporo. Dziś dzwonił do mnie jego Pan czy na pewno go biore bo ten facet od hodowli znalazł jednak czas by przyjechac w tym tygodniu :angryy: powiedziałam, że biore i niech nikomu nie oddaja. ps. dziś usłyszałam, że pies ma 2 lata, poprzednio mówili że 4... Quote
Folen Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dopisuję się do wątku..jakby co, to poogłaszam ślicznotka! Quote
andzia69 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no to czekamy i jak psiak będzie bezpieczny będzie się ustalać co, gdzie i jak;) Quote
Karolajna Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja również dopisuję się i podnoszę do góry! Quote
agata-air Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Bardzo Wam wszytskim dziękuję :loveu: w związku z sytuacja w Żyrardowskim schronisku mam ciężkie dni (link w podpisie- hassan), mimo wszytsko nie da się przestac pomagać psą- wszędzie je widze, zawsze na nie trafiam i nie umiem przejśc obojętnie... wsparcie jakie można tu dostać jest bezcenne Quote
Jo37 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Napiszcie może do Luka1 . ona oferowała tymczas dla ON-ka z Radziejowic .Tamta sunia trafiła do Emir . Quote
żuraw Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 biedactwo :placz: ludzie nie mają sumienia:shake: qrcze może ja bym go przechowała jak on taki grzeczny do innych psów, muszę przedyskutować z resztą rodziny Quote
Recommended Posts