Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegaza napisał(a):
A mi sie teraz dogo nie podoba juz sie przyzwyczailam do tamtego..:roll:

dziś włączam dg z nadzieja że wróciło do starej formy a tu ...dżówno dalej to samo :mad:

Viky i Ja napisał(a):
Witamy w paskudne, niedzielne południe :loveu::loveu::loveu:

ale wieje ,że psine chciało porwać

Yoko2009 napisał(a):
Pozdrawiamy niedzielnie naszą siostrzyczkę:)

głaski dla bliżniaczki

FREDZIU napisał(a):
My tez slemy pozdrowienia w ten leniwy wietrzny dzień:lol:

wróciliśmy ze spaceru ale w głowach nam szumi o wiatru. Idziemy na herbatke z soczkiem malinowym/ domowej roboty/

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy się wieczorowo:loveu: Niestety lato odeszło bezpowrotnie a ja tak nie lubię tych jesiennych długich wieczorów:placz::placz::placz: już się nie mogę doczekać wiosny:loveu:

Posted

Witam w pochmurny poniedziałek
Martwie sie troche o Mejsule bo od dwóch dni ma jakies kłopoty żołądkowe :-(W sobote i w niedziele wymiotowała po dwa razy. Wode pije i jeść też by chciała ale wczoraj już zafundowałam jej diete. Dostała tylko kilka kulek karmy.
Nie wiem czy na spacerze coś chapnęła bo czasem zachowuje się jak odkurzacz. Zanim zdąże ją odciągnąc od jakichś paści to ona już to przerzówa :mad: Kondycje ma dobrą ale dziś przed pracą nie dałam jej śniadania bo boję się że jak wróce to znowu znajde jakieś "niespodzianki" :shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
Martwie sie troche o Mejsule bo od dwóch dni ma jakies kłopoty żołądkowe :-(W sobote i w niedziele wymiotowała po dwa razy. Wode pije i jeść też by chciała ale wczoraj już zafundowałam jej diete. Dostała tylko kilka kulek karmy.
Nie wiem czy na spacerze coś chapnęła bo czasem zachowuje się jak odkurzacz. Zanim zdąże ją odciągnąc od jakichś paści to ona już to przerzówa :mad: Kondycje ma dobrą ale dziś przed pracą nie dałam jej śniadania bo boję się że jak wróce to znowu znajde jakieś "niespodzianki" :shake:

Ula a moze to ten wirus z powietrza co lapia psy tak jak moje ostatnio..:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):

Oby wracała do zdrowia;)

Posted

dysia-u napisał(a):
a jakie objawy jeszcze mogą być?:roll:

biegunka i ewentualnie wymioty..moje mialy biegunke wlasciwie z niczego bo jesli do tej pory jadly royal to dlaczego by im zaszkodzil..wiec ja stawiam na jakis wirus..

Posted

Witamy:)
Jak Mejsi dzisiaj sie czuje?? Mam nadzieje ,że lepiej. Pewnie faktycznie czegoś się bidulka najadła na spacerze. Oby nie był to żaden paskudny wirus

Wymiziaj ślicznotkę od nas mocno :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie :lol:
szybko przyszło , szybko poszło :multi:
dwa dni wymiotów ale na szczęście bez biegunki więc się nie odwodniła. Ale smak do jedzenia miała więc pewnie nic jej nie zaszkodziło tylko jakieś wirusisko zaszalało. :angryy:
Dziś jest ok. Ale na spacerze jest pod ścisłym nadzorem :crazyeye:
Tak u nas brzydko , zimno i deszczowo. Książeczka , herbatka i wyrko.:p Ale gdzież tam .Idziemy na imieninową kawe więc trzeba dupsko z domu ruszyć , a taaak się nie chce

Posted

dysia-u napisał(a):
Witajcie :lol:
szybko przyszło , szybko poszło :multi:
dwa dni wymiotów ale na szczęście bez biegunki więc się nie odwodniła. Ale smak do jedzenia miała więc pewnie nic jej nie zaszkodziło tylko jakieś wirusisko zaszalało. :angryy:
Dziś jest ok. Ale na spacerze jest pod ścisłym nadzorem :crazyeye:
Tak u nas brzydko , zimno i deszczowo. Książeczka , herbatka i wyrko.:p Ale gdzież tam .Idziemy na imieninową kawe więc trzeba dupsko z domu ruszyć , a taaak się nie chce

u nas tez maksimum 2 dni trzymalo byly na diecie wiec wyzdrowialy szybciutko..ee noo jak i kawa to i ciacho sie znajdzie:eviltong:

Posted

[quote name='karkakarka']Na kawkę się nie chce ruszyć??? Pewnie ciacho też było :)
Dobrze, że z mejsi już dobrze...
jakos takie dziwne zdanie mi wyszło, ale cóż :oops:

Mejska juz raczej dobrze, dzięki :lol:
Ciacho i kawa ale zamiast kawy pozwoliłam sobie na .x..ciacha . Teraz siedze w domu i jak wiewióra zagryzam orzeszki. A wątroba aż buczy buuuuu no ale jak ja je tak lubie to co? Ale ręce to lepiej potem schować pod stołem. Domyć się nie da :-(

Posted

Dziewczyny jak to możliwe że Ewci przydarzyło się coś takiego :angryy: Przecież robiła badania , brała leki dbała o siebie. Myślicie że lekarz coś przeoczył , albo zbagatelizował objawy?.

Posted

dysia-u napisał(a):
Dziewczyny jak to możliwe że Ewci przydarzyło się coś takiego :angryy: Przecież robiła badania , brała leki dbała o siebie. Myślicie że lekarz coś przeoczył , albo zbagatelizował objawy?.

Wiesz co mi sie wydaje ze ona te objawy kiedy zle sie czula byla taka slaba to wlasnie pochodzilo od tego krwawienia...chociaz ona twierdzi ze przy okazji rezonansu wyszly sprawy kobiece wiec juz sama nie wiem..
miala szczescie jak to mowią w nieszczesciu..