dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ewa2909 napisał(a):Ćze swatka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja tyż się dorzuce do tego prezenta:evil_lol: nie mów hop :shake: bo Paula chce yorasa :eviltong: Quote
ewa2909 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dysia-u napisał(a):nie mów hop :shake: bo Paula chce yorasa :eviltong: To jakiegoś jej kupimy.:evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Paula którego byś chciała? obydwaj równiutko wyskwarzeni , podpieczeni to i nie grubi :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dysia-u napisał(a):Paula którego byś chciała? obydwaj równiutko wyskwarzeni , podpieczeni to i nie grubi :evil_lol: No ja tam tego starszego:evil_lol::diabloti::evil_lol: Młodszy dla Dominiki od Cziki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ewa2909 napisał(a):To jakiegoś jej kupimy.:evil_lol: nie jakiegos ino Bakarata:cool1: zreszta ja tam bubla jej nie kupie bo by mnie na dogo obgadali ze kundelka dostala:evil_lol: a nie yorka, ma byc metryka:cool3: Ula ale Ci sie synowa trafila troskliwa:loveu: Quote
ewa2909 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):nie jakiegos ino Bakarata:cool1: zreszta ja tam bubla jej nie kupie bo by mnie na dogo obgadali ze kundelka dostala:evil_lol: a nie yorka, ma byc metryka:cool3: Ula ale Ci sie synowa trafila troskliwa:loveu: Koniecznie musi być z tej hodowli coi sobie młodziu zazyczą:loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Pegaza']nie jakiegos ino Bakarata:cool1: zreszta ja tam bubla jej nie kupie bo by mnie na dogo obgadali ze kundelka dostala:evil_lol: a nie yorka, ma byc metryka:cool3: Ula ale Ci sie synowa trafila troskliwa:loveu: No to super:multi: Dobrze że dogo jest przeciwko bez rodowodowym psom:multi: Ale te bez rodowodu też są słodki i kochane rzecz jasna:loveu: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to super:multi: Dobrze że dogo jest przeciwko bez rodowodowym psom:multi: Ale te bez rodowodu też są słodki i kochane rzecz jasna:loveu: a to kiedy te wesele?:eviltong: bo na przyszly tydzien niestety nie moge a potem w sobote nastepna rowniez nie:roll: no ba ze kochane:loveu: Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No to super:multi: Dobrze że dogo jest przeciwko bez rodowodowym psom:multi: Ale te bez rodowodu też są słodki i kochane rzecz jasna:loveu: ty się tak nie rozpędzaj , bo moja z tej niższej półki :mad: ale jaka ułożonaaaa:loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dysia-u napisał(a):ty się tak nie rozpędzaj , bo moja z tej niższej półki :mad: ale jaka ułożonaaaa:loveu: Powiedziałam że te bez rodowodu też są śliczne i kochane, i chodziło mi o Kati i inne pieski bez rodo:loveu: w tym twojego:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):a to kiedy te wesele?:eviltong: bo na przyszly tydzien niestety nie moge a potem w sobote nastepna rowniez nie:roll: no ba ze kochane:loveu: Wiesz ja jeszcze nie mogę ślubu brać:-( 18-tki jeszcze nie mam:shake: Więc chyba sobie jeszcze trochę poczekam:-( Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 a wiecie że moja w pażdzierniku będzie mieć już 3 lata. Luuuudzie kiedy to zleciało. Wydaje mi się że to tak niedawno przywieżliśmy do domu taką kruszynke, która nawet na schody nie umiała wejśc a teraz to jednym susem wyskakuje na parapet Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wiesz ja jeszcze nie mogę ślubu brać:-( 18-tki jeszcze nie mam:shake: Więc chyba sobie jeszcze trochę poczekam:-( yy a gdzies w swiecie biora sluby, Ula Wam fundnie taką przyjemnosc:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dysia-u napisał(a):a wiecie że moja w pażdzierniku będzie mieć już 3 lata. Luuuudzie kiedy to zleciało. Wydaje mi się że to tak niedawno przywieżliśmy do domu taką kruszynke, która nawet na schody nie umiała wejśc a teraz to jednym susem wyskakuje na parapet a gdzie ją kupiliscie? no czas leci...:placz: Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wiesz ja jeszcze nie mogę ślubu brać:-( 18-tki jeszcze nie mam:shake: Więc chyba sobie jeszcze trochę poczekam:-( eee to żadna przeszkoda, z pozwoleniem można. :evil_lol: No tak , tylko jak ci tego pozwolenia rodziciele nie dadzą.... ejjj dziewczyny !!! wstrzymajcie się z tym wieczorem panieńskim. Noooo chyba że my się na nim zabawimy :razz::razz::razz::razz: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):yy a gdzies w swiecie biora sluby, Ula Wam fundnie taką przyjemnosc:evil_lol: No jak tak to może być:evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ale się doigrałam !!! zamiast na wczasy na Majorke pojechać to będę spłacać długi :angryy: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 dysia-u napisał(a):ale się doigrałam !!! zamiast na wczasy na Majorke pojechać to będę spłacać długi :angryy: chcialas se powiekszyc rodzine to tera masz:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):chcialas se powiekszyc rodzine to tera masz:evil_lol: O właśnie!:diabloti: Chciłaś synową to będziesz mieć:evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):O właśnie!:diabloti: Chciłaś synową to będziesz mieć:evil_lol: a potem wnuka wnuczke wnuka itd:diabloti:co za tym idzie znow koszty:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):a potem wnuka wnuczke wnuka itd:diabloti:co za tym idzie znow koszty:evil_lol: Wnuków nie będzie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Wnuków nie będzie:eviltong::eviltong::eviltong: skad wiesz?:eviltong: Quote
C&B Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No ja tam tego starszego:evil_lol::diabloti::evil_lol: Młodszy dla Dominiki od Cziki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: O przepraszam:mad: Ja się z małolatami nie zadaję:evil_lol: Ja biorę starszego , prezentu być nie musi, kiedyś sami się dorobimy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 C&B napisał(a):O przepraszam:mad: Ja się z małolatami nie zadaję:evil_lol: Ja biorę starszego , prezentu być nie musi, kiedyś sami się dorobimy :evil_lol: no i chaja zaro bydzie:evil_lol: sie powadzą kero kerego mo brac:evil_lol: ale bynajmniej ominie nas prezent:evil_lol: Quote
C&B Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Pegaza napisał(a):no i chaja zaro bydzie:evil_lol: sie powadzą kero kerego mo brac:evil_lol: ale bynajmniej ominie nas prezent:evil_lol: Ja nie kłótliwa bardzo Jeden raz na solo i załatwione:evil_lol: Quote
Recommended Posts