C&B Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Uluś:loveu::loveu::loveu: Ale młodziez zaczeła się ładnie tutaj u Ciebie wypowiadać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chciałabym pogadać z rodzicami i przekonać się jakie z nich aniołki:evil_lol: Chyba nie wątpisz, że ja aniołek:icon_roc::icon_roc: Quote
dysia-u Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 foty z majowego wypoczynku . Może dadzą coś przekąsić ?! Quote
ewa2909 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 A ta znowu psa głodzi:mad::mad::mad: Cześć Uluś:loveu: Quote
C&B Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ja jhako głos młodzieży mówię: Super fotki,a o modelce nie wspomnę:loveu: Quote
dysia-u Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Domka_Czika napisał(a):Ja jhako głos młodzieży mówię: Super fotki,a o modelce nie wspomnę:loveu: :razz: nastolatek , a taki miły?? Ewciu patrz, są jeszcze fajne nastolatki a my takie zgredy nie dowierzamy:angryy: Quote
C&B Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dysia-u napisał(a)::razz: nastolatek , a taki miły?? Ewciu patrz, są jeszcze fajne nastolatki a my takie zgredy nie dowierzamy:angryy: Zgredy!:diabloti: Ja jestem miła, grzeczna, schludna:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Czemu te miski stoja puste>?:evil_lol: czolem wieczornie :p Quote
dysia-u Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Pegaza napisał(a):Czemu te miski stoja puste>?:evil_lol: czolem wieczornie :p ile by w nich nie było to wszystko zaraz chapnie :shake: Wczoraj była wykąpana i musze powiedzieć że juz nie wygląda jak owieczka. Wróciłam do poprzednich kosmetyków/GOTTLIEB/ i chyba odkryłam przyczyne lokowania. Dziś jest tak gorąco że cały czas leży przy ścianie wyciągnięta jak długa :lol: zmienia tylko ściane hi hi. Quote
dysia-u Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Nocą kuny grasują po naszym stryszku :mad: a rano psy nosa nie mogą oderwać od ziemi Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Musze się pochwalić że udało mi się maszynką podgolić jej ucholki :multi::multi: Robie przymiarki do samodzielnego stzryżenia , bo gorzej już pewnie nie może być opitolona. Choć kto wie?!! :diabloti: Może doradzicie jaka maszynka była by dobra. Ktoś pisał na forum że sam obcina psiaczki ale jakoś mi to umknęło a teraz odszukać te informcje to raczej niemożliwe:shake: Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 oto moje nowe uszy :crazyeye: nie mówcie tylko że stare były lepsze bo... zagryzę pańcie:mad: Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ja kupiłam dla Kati taką zwykłą dla ludzi z Rowenty;) Bardzo fajna, ładnie tnie, 5 końcówek, nożyczki i grzebień do tego:loveu: Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ja kupiłam dla Kati taką zwykłą dla ludzi z Rowenty;) Bardzo fajna, ładnie tnie, 5 końcówek, nożyczki i grzebień do tego:loveu: ooo właśnie miałam latać po galeriach i pytać kto tnie i czym tnie:crazyeye: możesz pstryknąć focie , plissss :loveu:?? jaki koszt i czy ogólnie dostępna? Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='dysia-u']ooo właśnie miałam latać po galeriach i pytać kto tnie i czym tnie:crazyeye: możesz pstryknąć focie , plissss :loveu:?? jaki koszt i czy ogólnie dostępna? Kupowałam w media expert za 89.90zł Tu masz linka: Rowenta Logic TN 1012 - Porównanie ofert i cen w sklepach internetowych taką mam tylko nie z caneo;) Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 dzięki , wygląda fajnie. Mamy 2 psy które wymagaja strzyżenia. Koszt u fryzjera też nie mały więc ekonomiczniej będzie zainwestować w maszynke:lol: Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dysia-u napisał(a):właśnie , jak chcesz - ja bym chciała dobrze umieć hi hi , ale trzeba ćwiczyć:roll: No do tego to trzeba wprawy... Chyba że masz rękę do strzyżenia yorków to od razu ci dobrze wyjdzie;) Quote
***Paulina*** Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dysia-u napisał(a):dzięki , wygląda fajnie. Mamy 2 psy które wymagaja strzyżenia. Koszt u fryzjera też nie mały więc ekonomiczniej będzie zainwestować w maszynke:lol: No jak na moje to bardzo tania jest ta maszynka jak na tą firmę:loveu: No a plusów jest bardzo dużo. Przede wszystkim tniesz jak chcesz i kiedy chcesz;) Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 ***Paulina*** napisał(a):No jak na moje to bardzo tania jest ta maszynka jak na tą firmę:loveu: No a plusów jest bardzo dużo. Przede wszystkim tniesz jak chcesz i kiedy chcesz;) właśnie , jak chcesz - ja bym chciała dobrze umieć hi hi , ale trzeba ćwiczyć:roll: Quote
ewa2909 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć Uluś:loveu: Widze że znowu zabawiasz się we fryzjera:evil_lol::evil_lol::evil_lol:A pamiętasz co obiecałaś Mejsuni na gwiazdke?:mad::mad::mad: PRZYPOMNIEĆ? Uszka fajnie obciełaś tylko ja bym troszeczke dłuższe zostawiła te włoski po bokah poniżej 1/3 wysokości. Ja też opitoliłam Tośka ludzką maszynką i powiem Ci szczerze że jego grzbiecik bardziej mi się podoba teraz niż zaraz po fryzjerze.(ale to moja wina bo nie chciałam żeby go ścinała na golaska .A samo to uczniłam) Quote
ewa2909 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 dysia-u napisał(a):Ewuś ja tych włosiętów po bokach nie cięłam , takie były ja tylko wierzchołki :evil_lol: Nie wypominaj mi , co?! ale naprawde nie wygląda po fryzjerze dobrze. No to co mi szkodzi ?! Uluś ja Ci tylko przypomniałam co obiecałaś:evil_lol: Quote
dysia-u Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Ewuś ja tych włosiętów po bokach nie cięłam , takie były ja tylko wierzchołki :evil_lol: Nie wypominaj mi , co?! ale naprawde nie wygląda po fryzjerze dobrze. No to co mi szkodzi ?! Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 W taki deszczowy dzień troszke przypomnienie wiosny żeby mi się tak chciało jak mi sie nie chce :razz: Quote
dysia-u Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ewcia a czy zauważyłaś że nie ma loków? :crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts