kiniaaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Piękny ogród:) Można beztrosko w takim wypoczywać :) Mejsule a wy coś dawno do nas nie zaglądałyście, także zapraszam :lol: Quote
Pegaza Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ula ales mie ta fota ucieszyla bo sie w koncu dowiem jak sie ten krzak z tymi pąkami bialymi nazywa? http://img863.imageshack.us/img863/6562/p1010750v.jpg u nas na dzialce tez maja takie duze ale nie bylo okazji zapytac wiec moze Ty wiesz? Quote
*Jot* Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cześć Ulka !! Ale masz cuda w tym swoim ogrodzie. :loveu: http://img709.imageshack.us/img709/8118/p1010748j.jpg piękne :loveu: Rudy pomaga w podlewaniu ? Quote
ewa2909 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cześć Uluś:loveu: Jak widać jestem na dogo już 2 dzień i mam nadzieje że zostanę na długoooo:eviltong: Foteczki działeczkowo-kwiatowo-krzewowe piękne.Wypad na Słowacje widze ze tez udany.Widziałam Norka ale mojej Mejsuni to już nie.Poprosze o jakąś foteczke:evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 DAria to KALINA. Cudnie kwitnie i rośnie wysoko OOOO Ewcia sie znalazła. Witaj , witaj dziewczyny 3 dni nie ma neta. Mój juz prawie rozłożył kompa na części pierwsze na fachowca juz sie obraził bo ten ręce rozłożył no mówie wam kaplica, chłopaki wkurzone bo w tibie grać sie nie da /a to i nawet dobrze/ a tu wiecie co sie stało?! Usia zawieruszyła rachunek z marca każdy nastepny płacony w terminie ale marcowy dioboł ogonem nakrył chamy nawet esmsa nie przysłali, żadnego komunikatu ze cos jest nie tak tylko jakby siekiera neta odcięli mój sie tak wkurzył i na bank zmieni telekomunikacje na co innego i dobrze Quote
*Jot* Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Cześć Ulka :multi: I jak tam net ? Jest już ? :cool3: I foty dawaj :mad: U mnie rudość dla Ciebie :diabloti: Quote
dysia-u Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 ewa2909 napisał(a):Cześć Uluś:loveu: Jak widać jestem na dogo już 2 dzień i mam nadzieje że zostanę na długoooo:eviltong: Foteczki działeczkowo-kwiatowo-krzewowe piękne.Wypad na Słowacje widze ze tez udany.Widziałam Norka ale mojej Mejsuni to już nie.Poprosze o jakąś foteczke:evil_lol: hej Ewcia jakoś nie umiem odnależć twojej galerii banerek masz nie podlinkowany buuuuuuu Quote
*Jot* Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cześć Ulcia :multi: Rudy dziś u mnie dla Ciebie :diabloti: Proszę oto link do galerii Ewci :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/113508-Aksa-i-Tofi Quote
FREDZIU Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Cześć Ulcia, pozdrawiamy podziwiamy i naturę i zwierzątka cudniutkie:loveu:. Zapraszamy do nas na focie:lol: Quote
*Jot* Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Ulka byłaś u mnie ? Pływający rudy tam czeka na Ciebie :diabloti: I dawaj mi tu Norusia ...szybciutko :mad: Quote
dysia-u Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 właśnie mnie przywiało latam i czytam nowiny u was Quote
Pegaza Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ula a co to ? nie ma fot a dlaczego? bo focha strzele..;) Quote
dysia-u Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 to mój dzisiejszy klient taka wiercidooopka że szkoda gadać Mejsula też ma ciachnięcie obiecane, ale jakoś czasu brak żeby sie za to wziąć Quote
Pegaza Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ta wiercipetka to jeszcze mloda chyba co? bo sie do konca nie wybarwil;) taa szewc bez butow chodzi...skad ja to znam.. Quote
Marzena* Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ula za każdym razem podziwiam jak pięknie masz zagospodarowany teren wokół domu :) Wszystko takie zadbane, dobrane, dopieszczone ... Bardzo mi sie podoba :) Quote
dysia-u Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Marzena* napisał(a):Ula za każdym razem podziwiam jak pięknie masz zagospodarowany teren wokół domu :) Wszystko takie zadbane, dobrane, dopieszczone ... Bardzo mi sie podoba :) hihi dzięki u mnie tak jak u Darii wszystkie rośliny co sezon zmieniaja miejsce musimy wziąć się za przesadzenie orzecha bo inaczej zniszczy nam altane i wszystko co koło niej rosnie Quote
Recommended Posts