Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znowu się gdzieś Norek wypuścił? Ja bym nie mogla mieć takiego piesa uciekającego zawału bym za każdym razem dostawała chyba:roll:. Ale najwyżej bym kupiła mu fajną obróżkę i takie fajne pachołki do rozstawienia w komplecie z nią:diabloti:

Posted

Cieniu mialam kiedys takiego psa co uciekal wypuszczony z smyczy..
a potem byl postrachem osiedla bo zrobil sie agresywny..koledzy z placu mi opowiadali jak kiedys ich w posągi zamienil a on siadl obok i warowal hehe
a oni stali stali i stali dopoki pies nie pobiegl w inne miejsce..taa tez szukalam go po osiedlu nieraz..i nie zazdroszcze Uli takiego Norka..;)
no coz taka natura tych psow..ze jak suke zwąchają to zwiewają..;)

Posted

Pegaza napisał(a):

no coz taka natura tych psow..ze jak suke zwąchają to zwiewają..;)

Dobrze,że Rubin za sukami nie biega....jedynie od czasu do czasu wypuści się na łąki do sąsiadów zapachy posprawdzać,ale to nie trwa długo na szczęście.:diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ula wrocil ten chuligan?;)

Daria nie obrażaj Norka :angryy: :evil_lol:

Ulcia czy Noruś już w domku? Wykąpany i bezpieczny ? :loveu:
Cześć !!

Posted

Kasiu ty mi nawet o bierzmowaniu nie przypominaj:angryy: nachodziłam się tyle do kościoła na te gupie spotkania i nie idę do bierzmowania bo za mało razy byłam:angryy: za rok idę z koleżanką do innej parafii oni tam co 2 lata mają a ona do nas nie chciala chodzić bo za późno i idziemy razem:cool3:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
Kasiu ty mi nawet o bierzmowaniu nie przypominaj:angryy: nachodziłam się tyle do kościoła na te gupie spotkania i nie idę do bierzmowania bo za mało razy byłam:angryy: za rok idę z koleżanką do innej parafii oni tam co 2 lata mają a ona do nas nie chciala chodzić bo za późno i idziemy razem:cool3:

ja idę... ale też mam od 2kl. dziwnego księdza, na szczęście lubi mnie choć trochę :lol:

Posted

o dziwniości księdza nie dyskutuje bo nasz to dopiero jest mega dziwny
syn miał bierzmowanie w dniu rozdania świadectw i całe popołudnie był w kościele bo ksiądz robił próbe do upadłego
ale to tylko takie tam dziwactwo , o innych juz mi sie gadac nie chce

Posted

Urszulo to nie sprawiedliwe że tak daleko ode mnie mieszkasz :mad: no i po co jeszcze pokazujesz mi zdjęcia tak ślicznie ostrzyżonej Mejsulki? No po co? Chcesz żeby mnie pożarła zazdrość? Ja tak strzyc nie umiem:placz:

Posted

chrupcia napisał(a):
nie jesteś sama, też mam wszędzie daleko... :roll:

To ja się dołączę...też mam wszędzie daleko....no prawie :evil_lol:

Cześć Ulka !!
Ślicznie Mejsula wygląda :loveu: