Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']a ja gdyby lubiła się choć na chwilke koło mnie zdrzemnąć . Ale nie , koło pańcia albo u siebie :angryy: nie to nie , łaski bez:eviltong:[/quote]
To se kup małego faceta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gwarantuje Ci że nie będzie Cie odstepował na krok:eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']a ja gdyby lubiła się choć na chwilke koło mnie zdrzemnąć . Ale nie , koło pańcia albo u siebie :angryy: nie to nie , łaski bez:eviltong:[/quote]
Pewnie w dalszym ciągu pamięta te spitolone łapki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']To se kup małego faceta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gwarantuje Ci że nie będzie Cie odstepował na krok:eviltong:[/quote]

Dziewczyno sie ciesz;) ze z Toba nie spi przynajmniej wygodnie sie wyspisz nikt Ci nad glowa nie lezy...albo druga sie w nogi cisnie..

choc z drugiej strony jak sie klade a ona sie wtula w moje plecy i glowe to jest to mile.:loveu:

Ewa wszystko zalezy od psa moja ta najmlodsza swiata poza mną nie widzi :p jest moim cieniem..znow moja mama ma psa i suczke i pies ten woli ją a suczka mojego taty..

Posted

[quote name='Pegaza']Dziewczyno sie ciesz;) ze z Toba nie spi przynajmniej wygodnie sie wyspisz nikt Ci nad glowa nie lezy...albo druga sie w nogi cisnie..

choc z drugiej strony jak sie klade a ona sie wtula w moje plecy i glowe to jest to mile.:loveu:

Ewa wszystko zalezy od psa moja ta najmlodsza swiata poza mną nie widzi :p jest moim cieniem..znow moja mama ma psa i suczke i pies ten woli ją a suczka mojego taty..[/quote]
No właśnie najczęściej tak jest że sunia wybiera sobie pana,a piesek panią
.Przynajmiej u moich znajomych też tak jest , ai u rodziców tyż tak było:evil_lol:
Tosiek też tak śpi ze mną na poduszce,przytulony.I nawet pancio nie ma prawa go ruszyć bo pokazuje kogo pancia jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Uluś łonecznie,wiosennie,wikendowo:loveu::loveu::loveu:

Posted

u nas prawdziwa wiosna. Dziś +10 st. Błoto po pachy no to jak tu spacerować. Mnie się nie chce , a pies też nie za bardzo zainteresowany.:shake: Oj chyba bioomet niekorzystny. :angryy:
Jedziemy dziś do kina bo 15 to latek ma urodziny , póki wybiera kino z familią to się można jeszcze cieszyć:razz:

Posted

[quote name='dysia-u']u nas prawdziwa wiosna. Dziś +10 st. Błoto po pachy no to jak tu spacerować. Mnie się nie chce , a pies też nie za bardzo zainteresowany.:shake: Oj chyba bioomet niekorzystny. :angryy:
Jedziemy dziś do kina bo 15 to latek ma urodziny , póki wybiera kino z familią to się można jeszcze cieszyć:razz:[/quote]
Ja za tydzień ide do kina i na pizze-WALENTNKI.
Ja WALENTEMU kino,on mi pizze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Ja za tydzień ide do kina i na pizze-WALENTNKI.
Ja WALENTEMU kino,on mi pizze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Apropo kina i walentynek hehe moj mnie zaprosil uwaga : na romantyczny film: o Czesiu :megagrin: jesli mi ta opcja nie odpowiada uwaga jest druga: ja wchodze w sale obok na film ktory chce zobaczyc on wchodzi na czesia:lol:
no i co ja mam zrobic z takim facetem..:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']Apropo kina i walentynek hehe moj mnie zaprosil uwaga : na romantyczny film: o Czesiu :megagrin: jesli mi ta opcja nie odpowiada uwaga jest druga: ja wchodze w sale obok na film ktory chce zobaczyc on wchodzi na czesia:lol:
no i co ja mam zrobic z takim facetem..:evil_lol:[/quote]
A od kiedy grają Cesia?????????Ja sama z miłą checią na niego bym poszła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To wy chodzicie na film ??!!:shake: bo ja do kina :eviltong::eviltong:
A tak na marginesie : co to za Cesiu?
Ciekawe co mój wymyśli na walentynki? Ale spoko , on jest romantyczny no chyba ze tym raem nie będzie he he heh:eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']To wy chodzicie na film ??!!:shake: bo ja do kina :eviltong::eviltong:
Ciekawe co mój wymyśli na walentynki? Ale spoko , on jest romantyczny no chyba ze tym raem nie będzie he he heh:eviltong:
Unas zawsze to samo-kino i pizza:shake:Chiba trzeba znależdź innego Walentego to może coś lepszego zaproponuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(

Posted

[quote name='kamila.m']A mój mąż wyznaje zasadę Święty Walenty chodzi uśmiechnięty, a żona wkurzona bo kolejne czekoladki dostała.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Z tych naszych Walentych to paskudne nygusy.Nic nie potrafią sami wymyślić ciekawego.Co rok ten sam rytuał..:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='ewa2909']Unas zawsze to samo-kino i pizza:shake:Chiba trzeba znależdź innego Walentego to może coś lepszego zaproponuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:(

A mój mąż wyznaje zasadę Święty Walenty chodzi uśmiechnięty, a żona wkurzona bo kolejne czekoladki dostała.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']To wy chodzicie na film ??!!:shake: bo ja do kina :eviltong::eviltong:
Ciekawe co mój wymyśli na walentynki? Ale spoko , on jest romantyczny no chyba ze tym raem nie będzie he he heh:eviltong:[/quote]

Czesiu to Wlatcy moch:evil_lol: chyba ich znasz?
grają 14 lutego:p

Posted

Dzień dobry :lol::multi:

[quote name='ewa2909']Z tych naszych Walentych to paskudne nygusy.Nic nie potrafią sami wymyślić ciekawego.Co rok ten sam rytuał..:mad::mad::mad:[/quote]

Ja też jestem ciekawa co mój mężuś wymyśli:roll: pewnie niespodzianki nie będzie i sama sobie będę musiała prezent wybierać :angryy:

Posted

:placz: dziewczyny doradżcie coś oprócz tego żeby iść do wet bo jak trzeba bedzie to wiadomo że pójde. Mejsi jest jakaś nieswoja. Nie je od soboty wieczora, nad ranem zwymiotowała /ale tylko raz/ nie ma biegunki , nos zimny więc pozornie wszystko jest ok. Siedzi u siebie w budce i nawet na dzwonek nie złości się:shake: Kurcze gdyby nie to że miała sterylke ... jak miała ciąze urojoną tez się tak zachowywała. No co, pójde do weta i co? Jakie na apatie może być lekarstwo. Kroplówka napewno nie jest jeszcze koniczna bo nie traci płynów ani z wymiotami ani biegunką. Ugotowałam ryżu z kurczaczkiem -tak na smak-ale też powąchała i w tył zwrot.Objawy przejedzenia? ale na obesite?!
Idziemy na spacer /zawsze szaleje jak otwieram furtke teraz nie/ a ona z nosem przy ziemi i niucha całą drogę.Idzie grzecznie/dziwne/ i nie chce się jej biegać.:placz: Zasugerujcie coś , wiem że to trudne nie widząc psa ale każdy ma jakieś doświadczenia a ja mam raczej wątłe.

Posted

[quote name='dysia-u']:placz: dziewczyny doradżcie coś oprócz tego żeby iść do wet bo jak trzeba bedzie to wiadomo że pójde. Mejsi jest jakaś nieswoja. Nie je od soboty wieczora, nad ranem zwymiotowała /ale tylko raz/ nie ma biegunki , nos zimny więc pozornie wszystko jest ok. Siedzi u siebie w budce i nawet na dzwonek nie złości się:shake: Kurcze gdyby nie to że miała sterylke ... jak miała ciąze urojoną tez się tak zachowywała. No co, pójde do weta i co? Jakie na apatie może być lekarstwo. Kroplówka napewno nie jest jeszcze koniczna bo nie traci płynów ani z wymiotami ani biegunką. Ugotowałam ryżu z kurczaczkiem -tak na smak-ale też powąchała i w tył zwrot.Objawy przejedzenia? ale na obesite?!
Idziemy na spacer /zawsze szaleje jak otwieram furtke teraz nie/ a ona z nosem przy ziemi i niucha całą drogę.Idzie grzecznie/dziwne/ i nie chce się jej biegać.:placz: Zasugerujcie coś , wiem że to trudne nie widząc psa ale każdy ma jakieś doświadczenia a ja mam raczej wątłe.[/quote]
Uluś nie wiem ile w tym jest prawdy i czy wierzyć wetce ale ostatnio jak Aksa miała ciąże urojoną to pytałam sie o sterylke to powiedziała że to wcale jej nie uchroni od ciąży urojonej.Przejdz się lepiej do lekarza.

Kurcze nawet się nie przywitałam;)

Posted

wiesz co, te objawy jakoś dziwnie podobne do tych "urojonych" , tylko legowisko, zero jedzenia. Dziś to nawet cały dzień leży na tej wersalce na której leżakowała w "ciąży". No kurcze, a juz tak się cieszyłam że będzie kłopot z głowy bo zabieg też nas nerwów troche kosztował.:placz: No ale nie chce jeśc i nie widziałam żeby piła. Jak długo tak może?! O rany, a mnie się zachciewało drugiego siulka.

Posted

[quote name='dysia-u']wiesz co, te objawy jakoś dziwnie podobne do tych "urojonych" , tylko legowisko, zero jedzenia. Dziś to nawet cały dzień leży na tej wersalce na której leżakowała w "ciąży". No kurcze, a juz tak się cieszyłam że będzie kłopot z głowy bo zabieg też nas nerwów troche kosztował.:placz: No ale nie chce jeśc i nie widziałam żeby piła. Jak długo tak może?! O rany, a mnie się zachciewało drugiego siulka.[/quote]
Ula przejdź się jutro do weta bo my mozemy tylko gdybać że to jest ciąża urojona.A sprawdzałaś jej sutki czy się mleko nie zbiera????Nie znosi jakis zabawek do legowiska?????

Posted

Ewcia może ja żle myśle , ale po zabiegu ciąża urojona to powinien być problem tylko /a może aż/ psychiki. Przed zabiegiem sutki były twarde i większe ,mleka na szczęście nie było. Teraz z "tymi sprawami" jest ok. Na dogo są suczki w większości wystawowe więc nie po zabiegu dlatego pewnie ten problem nie jest taki powszechny. Ale tak żal patrzeć na sunie która nagle straciła cały wigor. I co tu wet może skoro sutki w porzo.?

Posted

[quote name='dysia-u']Ewcia może ja żle myśle , ale po zabiegu ciąża urojona to powinien być problem tylko /a może aż/ psychiki. Przed zabiegiem sutki były twarde i większe ,mleka na szczęście nie było. Teraz z "tymi sprawami" jest ok. Na dogo są suczki w większości wystawowe więc nie po zabiegu dlatego pewnie ten problem nie jest taki powszechny. Ale tak żal patrzeć na sunie która nagle straciła cały wigor. I co tu wet może skoro sutki w porzo.?[/quote]
Idź do weta i zobacz,my tutaj raczej nie pomożemy:shake: