dysia-u Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 Jolcia a czemu masz inny nick? jakieś gwiazdki , podobnie jak Marzka czy ty wysyłasz wiadomości na pw? mnie sie to nie udaje Quote
*Jot* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 dysia-u napisał(a):Jolcia a czemu masz inny nick? jakieś gwiazdki , podobnie jak Marzka czy ty wysyłasz wiadomości na pw? mnie sie to nie udaje A mam inny nick bo w starym mi się to 11 nie podobało.A gwiazdki są bo bez gwiazdek były zajęte takie nicki jak chciałam. Wiadomości na PW wysyłam normalnie,bez żadnych problemów.A co u Ciebie nie działa? :p Quote
dysia-u Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 nooo chyba pamięć jak to dawniej wysyłałam pw hihi Quote
karkakarka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no właśnie Jolek nick innyi cały czas myślałam jaki miałaś wcześniej hehe faktycznie było jot11 :) Quote
Pegaza Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ula teraz to w domu wszyscy sie w kolejke ustawiają by odsniezyc domostwo;) banerek masz super:loveu: wczesniejsze sniegowe foty tez widzialam:) a spinka to chyba ta sama ma Mejsi co i my..:) Quote
FREDZIU Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Cześć Ulka jeszcze raz bardzo dziękuję za świetny banerek, podziękuj synusiowi;) Ale maszyna, teraz wszyscy chyba chcą pracować?:evil_lol:. Pozdrawiamy:multi:i na fotki zapraszamy:multi: Quote
kiniaaa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mejsulki, wpadnijcie do nas czasem ;) mamy fotki;) Quote
Marzena* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 *Jot* napisał(a):A mam inny nick bo w starym mi się to 11 nie podobało.A gwiazdki są bo bez gwiazdek były zajęte takie nicki jak chciałam. Wiadomości na PW wysyłam normalnie,bez żadnych problemów.A co u Ciebie nie działa? :p Jolek nie ściemniaj i przyznaj się , że chciałaś mieć gwiazdeczkę jak ja, ale że zawsze musisz mieć lepiej to od razu dwie sobie machnęłaś :evil_lol: Cześć Ulcia :) Quote
Yoko2009 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć dziewczyny:):) ale nam śniegu napadało, jak wyszłam dzisiaj do pracy to po kostki w śnieg wpadłam:) wpadnijcie wieczorkiem to powinnam mieć jakieś fotki:) Śnieżne pozdrowionka przesyłam Quote
Paulinka10 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć dziewczyny po małej przerwie:)wpadłam sie przywitać wieczorowo,zimowo brrr...a zaraz musze z kudłatymi wyjść... Quote
laurin Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Cześć sąsiadeczko ;) Powiedz mi Ula czy Mejsunia nie marznie za bardzo? Myślę żeby Fobi opitolić na krótko ale boję się że jej zimo będzie... http://img5.imageshack.us/img5/880/p1010219po.jpg prześlicznie tu wyszła :) !!! Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 ja ci ja opitole, co??? plisssss moja nie marznie skoro ciągle chce wskakiwac w zaspy w ubranku ani rusz Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 dziewczyny zapomniałam o odrobaczeniu Mejsi. Tylko raz w tym roku to zrobiłam. skleroza , oj skleroza a wy jak często odrobaczacie? Quote
chrupcia Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 my mieliśmy we wrześniu, teraz w grudniu i potem w kwietniu dopiero :) Cześć Ula i Mejsula :p Quote
slawi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ja normalnie dwa razy w roku psy i raz w roku rodzinkę:) teraz jak są maluchy cała psia ekipa co miesiąc Quote
dysia-u Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 rodzine też???? matkoooo ja nigdy tego ie robiłam ale czy naprawde jest taka potrzeba bo wiecie ja taka a chemiczna jestem hihi Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 RODZINĘ TEŻ? Tak bez potrzeby profilaktycznie? a czym? i na jakie pasożyty?:crazyeye: Quote
Paulinka10 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Mejsule wieczornie:) no dwa razy w roku powinno sie odrobaczać...też zapomniałam:oops:i miesiąc temu na wścieklizne Maje miałam jechać szczepić ale mi wyleciało z głowy... Quote
slawi Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dysia-u napisał(a):rodzine też???? matkoooo ja nigdy tego ie robiłam ale czy naprawde jest taka potrzeba bo wiecie ja taka a chemiczna jestem hihi ale jak dobrze pamiętam to trochę medyczna:razz: człowiek może być tzw.nosicielem przypadkowym niektórych psich pasożytów np. obleńców(glisty). Na butach wnosimy do domu wysuszone jaja pasożytów z dworu , zarazić się można niekoniecznie od własnych psów. Wszystko zależy od ryzyka zakażenia, inne będzie jak masz domek z ogrodem i zero obcych psów,a swoje odrobaczane regularnie, a inne jak 20 psów załatwia się na jednym trawniku, albo tak jak u mnie odchody są nawet na chodnikach. Najgorzej jak ludzie pozwalają pupilom załatwiać się w piaskownicach a potem maluchy się bawią w tym dobrodziejstwie i... o tak to mniej więcej jest:lol: Quote
Pegaza Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 A ja wpadlam z sloneczkiem do Uli :) bo u nas dzis od rana swieci:) Quote
Yoko2009 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ooo 600 stronka.moze sie załapię:) Gratulacje ula tyyylu stron:) pozdrawiam mroźnie ale bez słoneczka:) a za to ze spadającymi z nieba płatkami sniegu Quote
kiniaaa Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ja też się jeszcze załapię :multi: witamy :) Quote
dysia-u Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 pędze bo to słonko namówiło nas na narty jedziemy na ten wyciąg , który mamy prawie w sąsiedztwie a jutro...jak pogoda i zdrowie dopiszą do Białki Tatrzańskiej nooo dziewczynki wreszcie uciecha z zimy Quote
Recommended Posts