dysia-u Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dobry zakup , będziemy sobie pożyczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dysia-u napisał(a):dobry zakup , będziemy sobie pożyczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Podrzucić ci pare moich,bo mi już niepotrzebne są.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idę kąpać Tośka bo wczoraj się skubaniec dżemem upaprał:mad::mad::mad: Quote
dysia-u Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dżemik miał na deser? :eviltong: może pstryknij przy okazji jakąś fotke :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 dysia-u napisał(a):dżemik miał na deser? :eviltong: może pstryknij przy okazji jakąś fotke :loveu: Dopiero dastałaś foteczki:mad::mad::mad: Bateryjki w aparaciku padły:shake::shake::shake: Quote
dysia-u Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 I znów jest bajkowo i znów jest zimowo :crazyeye: Przez noc spadło tyle śniegu że rano trudno było uwierzyć :shake: No to kilka foteczek. Mejsi uwielbia razem z Norkiem biegać po ogrodzie bo nie jest jej nudno , ma kogo zaczepiać:eviltong: ciekawe co sobie szeptają :lol: Quote
ewa2909 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 A pewnie Cie obgadują że niedobre jedzonko im dajesz:eviltong::eviltong::eviltong: Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Snieg wiedział kiedy miała spaść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 :mad: pewnie o jedzonko im chodzi bo obydwoje jedzą suchciele:roll: Quote
ewa2909 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dysia-u napisał(a)::mad: pewnie o jedzonko im chodzi bo obydwoje jedzą suchciele:roll: A ja dzisiaj Tośka to myślałam że udusze:mad::mad::mad:.Jak byłam z nimi na spacerku rannym to on sobie bezczelnie poszedł pod blok z drugiej strony na darmową wyżerke:shake:.Tak jakby jedzenia w domu nie dostawał.Musze chyba poszukać na allegro jakiegoś kagańca na tego jego ryjoka:mad: Quote
kamila.m Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Super macie zimę, psiutki szczęśliwe jak nie wiem co na tym śniegu. Mejsunia jak zahartowana, śmiga po dworze bez ubranka. Super z niej dzielna dziewczynka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Kamilko ona w ubranku stoi jak niepełnosprytna :eviltong: i ani kroku nie zrobi. Ale jak tylko wypuszcze ją bez odziewy :lol: to -szukaj wiatru w polu:lol: Quote
dysia-u Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Kto ma tyleee śniegu ? :crazyeye: Śnieg mamy i owszem ale ferii jeszcze nie mamy:placz: "> a potem nie można jej z przed kominka ruszyć :shake: Quote
Skibka Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witamy! http://img136.imageshack.us/img136/6900/img7132of4.jpg U Was tyle śniegu napadało?:crazyeye: Śliczna Mejsi:loveu: Quote
ola9338 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Witam:loveu: ja chce tyle sniegu:lol: sliczne fotki ledwo widac psinke w tym sniegu ona taka mala a tego sniegu tak duzo:loveu: my mamy ferie z kolei bez sniegu:roll: Quote
martyska Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ale masz fajnie, tyle śniegu. U mnie zielono :-( Na szczęście w piątek wyjeżdżamy w góry na narty :p i też będę miała śniegu pod dostatkiem. Pięknie się Mejsi prezentuje w śniegu :lol: Quote
dysia-u Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 oooo w górach to dopiero jest śniegu. Życzymy udanego wypoczynku :loveu: Quote
Pegaza Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wpadlismy zobaczyc galeryjke z tego co widze to jedna yorka a drugi spanielek:loveu: czyli tez wesolo jest:loveu: Pozdrawiamy:) Quote
dysia-u Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 oj wesoło, wesoło :multi: znalazłam jeszcze jedna fotke świąteczną. Mejsi z nowym prezentem :crazyeye: Quote
Karolina. Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Śliczny prezent dostała :loveu: Ooo... widzę,że u Was cukierki na choince <mniam> U nas nigdy nie przetrwają do świąt :diabloti: Quote
dysia-u Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Karolina&Lucky napisał(a):Śliczny prezent dostała :loveu: Ooo... widzę,że u Was cukierki na choince <mniam> U nas nigdy nie przetrwają do świąt :diabloti: też się bałam że nie przetrwają :evil_lol: a tymczasem wczoraj prosiłam dziatwe żeby objadali choinke bo będzie mniej do rozbierania . Szkoda że to już :placz: Quote
slawi Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Cześć Uluś:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W zasięgu mordki Mejsi ma cukierki i one sobie tak po porostu wiszą ?! Quote
ewa2909 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 slawi napisał(a):Cześć Uluś:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: W zasięgu mordki Mejsi ma cukierki i one sobie tak po porostu wiszą ?! E tam pewnie powiesiła tak nisko do zdjęcia:eviltong::eviltong::eviltong: U mnie nie wisiały by nawet 5 minut:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Witam:p a te legowisko nie za male jest albo na tej fotce tak wyszlo...:roll: ja tych cukierkow nie lubie wiec u mnie by przetrwaly lata heh Quote
dysia-u Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Pegaza napisał(a):Witam:p a te legowisko nie za male jest albo na tej fotce tak wyszlo...:roll: ja tych cukierkow nie lubie wiec u mnie by przetrwaly lata heh to jest jej dzienne lokum w którym lubi leżeć taka wtulona , a nocna budka jest w innym pokoju. Co do cukierków to Mejsi nie została :shake: osobiście przyłapana ale w legowisku był papierek po lasce choinkowej a jej mordka :crazyeye: wskazywała na spozycie...:eviltong: Quote
dysia-u Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Byłam wczoraj z Mejsi do szczepienia. Waży 3,350 więc obesite jej dobrze robi. Mam pytanie czy odrobaczacie swoje yorusie co pół roku? u nas minęło pół roku i wet powiedział że to najwyższy czas na odrobaczanie :-o Dowiedziałam się natomiast że włoski pod oczami przemywane wodą utlenioną gubią zabarwienie powstałe po łzawieniu oczek :-o Przemywacie czy macie inny sposób :razz: Quote
Recommended Posts