dysia-u Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 ludzieeee :crazyeye: ale dużo śniegu spadło przez noc. Krajobraz wokół wygląda bajkowo. Dwa razy po naszej drodze musiał przejechać pług , bo co udało się odśnieżyć to na nowo dosypało. :crazyeye: Jest cudnieeee:multi: Quote
ewa2909 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 dysia-u napisał(a):ludzieeee :crazyeye: ale dużo śniegu spadło przez noc. Krajobraz wokół wygląda bajkowo. Dwa razy po naszej drodze musiał przejechać pług , bo co udało się odśnieżyć to na nowo dosypało. :crazyeye: Jest cudnieeee:multi: Dawej focie a nie się tylko chwalisz:eviltong: Witamy cieplutko:loveu: Quote
dysia-u Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 focie jutro pstrykne bo aparat wysiadł ja zobaczył tyle śniega :eviltong: Przyjeżdaj Ewcia na sanne, zabierz dzieciarnie i psiarnie :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 dysia-u napisał(a):focie jutro pstrykne bo aparat wysiadł ja zobaczył tyle śniega :eviltong: Przyjeżdaj Ewcia na sanne, zabierz dzieciarnie i psiarnie :evil_lol: Uluś nie dstaniemy teraz urlopu,ale jak by co tomjedno dziecie jest chetne:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Tylko jedna???????????? To Twoja chałpka tam się buduje????????? Quote
dysia-u Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 maaało fotek??? :crazyeye: no to jedziemy "> "> Quote
Karolina. Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Oooo...ile u Was śniegu:multi: A u nas prawie wogóle nie ma :roll: Quote
dysia-u Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 :placz: a dziś już lekka odwilż :placz: ale ta natura płata nam figle. Witamy się niedzielnie i ciepło :lol: Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witam, pięknie Mejsi wyszła na każdym śniegowym zdjęciu. A to zjecie jak ma pyszczek we śniegu to sama słodycz:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 dysia-u napisał(a)::placz: a dziś już lekka odwilż :placz: ale ta natura płata nam figle. Witamy się niedzielnie i ciepło :lol: My równiez sie witamy cieplutko i wieczorowo:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Dzięki Kamilko :multi: jakbyś widziała jak Mejsi wskakuje w wielką zaspę i sunie po niej to byś myślała że to pies ratowników GOPRu :evil_lol: Quote
kamila.m Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='dysia-u']oto dowód No nie mogę się na patrzeć, rzeczywiście prawdziwy pies ratownik ze słodziutkiej Mejsi:loveu::loveu::loveu::loveu: Brawo dla tak wspaniałego psiutka:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 :loveu:Czołem ludu gór:loveu::loveu: Co tu taka pustka.Nie ma Cię wcale na swoim podwórku(polu) Quote
dysia-u Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 latam po cudzych podwórkach :lol: i na swoje nie starcza czasu. Musze się zacząć kryć z tą dogo bo dzieciarnia już patrzy podejrzliwie :mad:a jak jeszcze kiedyś wspomniałam mimochodem o drugim ogonku to już im oczy wyszły z orbit :razz: Quote
slawi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 dysia-u napisał(a):latam po cudzych podwórkach :lol: i na swoje nie starcza czasu. Musze się zacząć kryć z tą dogo bo dzieciarnia już patrzy podejrzliwie :mad: :razz: No tak się skutecznie kryjesz ;),że nawet my Cię nie widzimy. Ula wracaj :mad:. Co tam u Mejsi? Macie jeszcze śnieg? Quote
dysia-u Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 :placz: uuu z tym śniegiem to jak w piosence" pojawiasz się i znikasz" :placz: za 3 tyg ferie i mamy nadzieję że wtedy zima nas nie zawiedzie i narty będą w ruchu. A póki co wracamy ubłoceni ze spacerku więc nawet foto nie robimy Quote
slawi Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 dysia-u napisał(a)::placz: uuu z tym śniegiem to jak w piosence" pojawiasz się i znikasz" :placz: za 3 tyg ferie i mamy nadzieję że wtedy zima nas nie zawiedzie i narty będą w ruchu. A póki co wracamy ubłoceni ze spacerku więc nawet foto nie robimy To chyba macie ferie w ostatniej turze, razem z nami. Trzeba jeszcze poczekać, chociaż u was każdy weekend to jak ferie, żeby tylko śnieg był. Quote
dysia-u Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 oj żeby był ,żeby był !!:-( jak mamy wyjść na spacer z Mejsi po tym błocie to aż strach. Ona też n ie taka znowu chętna. Wyjdzie przed dom , popatrzy i pędem na schodki. Quote
ewa2909 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Cześć Uluś:loveu: U nas dzieciaki ferie mają od jutra:eviltong: Pogoda za oknem bardziej przypomina wolne przed Wielkanocą niż ferie zimowe.:shake: Quote
dysia-u Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 To uż jutrooo? U nas dopiero 16 go więc cały czas mamy nadzieję że będzie śnieg. Zerknij na swoje PW - to znowu ja :roll: Quote
dysia-u Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 nie mam zimowych fotek bo i zimy nie ma ale może spodoba wam się zdjęcie z nową spineczką:lol: "> Quote
ewa2909 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :loveu:Cześć Uluś:loveu::loveu: Chiba ktoś Ci ukradł spineczke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts