Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny bądzcie wyrozumiałe , plissss , w weekend wszystko wam opowiem
pozdrawiam was serdecznie i zmykam
tak jestem ciekawa co dzieje sie u was w galeriach ale naprawde nie mam czasu i siły na to teraz
zostawie sobie tę przyjemnośc na weekend

Posted

kochane jesteście że o mnie pamiętacie , bo i ja o was pamiętam
nie mam naprawde czasu żeby wieczorami tu zaglądać bo jak wracam to domownicy łacznie z psami nie opuszczają mnie ani na chwile
jestem już na półmetku
ale czy coś umiem?! hmhm...mniej pewnie niz tam szłam
mam taki galimatias w głowie i jakiegoś simloka na psychice że wydaje mi sie to wszystko trudne do ogarnięcia
prowadzą ten kurs dwie wspaniałe dziewczyny , prawdziwe pasjonatki i może ich perfekcjonizm mnie tak przeraża
każda rasa ma inny sposób na fryzure uuuuuu jakby nie mogło być jednakowo hihihi
kleo ty wiesz o czym mówie , nie?
to jest naprawde cięzka fizyczna praca przynajmniej kurwanci /tak się na nas mówi hihi ,lepeij by brzmiało kursanci prAWDA?/wiedzą ile godzin na nogach
tak mi się to podoba , naprawde, mimo wszystko i postanowiłam że po kursie wytne w pień wszystkie burki podwórzowe
ale czy mnie na egzaminie nie obleją??!1

Posted

Ula pewnie nieźle Ci idzie, tylko Tobie się wydaje że Ci nie idzie, w domu moja mama tak w siebie wątpi i ciągle twierdzi że niemieckiego nie umie chociaż wszystko po niemiecku rozumie i dogadać też się z nią można :)
będzie dobrze, a po kursie wszystkie sąsiadki, znajome itd. będą prosić Cię o obcięcie swojego pieska :cool3:

Posted

znając życie to ja będę prosić żeby mi dały jakiego bidula do obcięcia
nawet nie myslałam że zrobi mi się taki mętlik w głowie
myslałam że ciach i fryz gotowy
na szczęście nie mamy wyznaczonego dnia egzaminu bo jakos spokojniej tam ide
ale co sie odwlecze to nie uciecze
Iwonka dzięki za otuche

Posted

[quote name='dysia-u']kleo ty wiesz o czym mówie , nie?
to jest naprawde cięzka fizyczna praca przynajmniej kurwanci /tak się na nas mówi hihi ,lepeij by brzmiało kursanci prAWDA?/wiedzą ile godzin na nogach
tak mi się to podoba , naprawde, mimo wszystko i postanowiłam że po kursie wytne w pień wszystkie burki podwórzowe
ale czy mnie na egzaminie nie obleją??!1[/QUOTE]
Wiem :p Ale to cała sztuka, żeby nie wszystko lecieć na jedną modłę. Wiele razy słyszałam "My wolimy do pani, bo nasz west wygląda w końcu jak west, a nie jak sznaucer"
To egzamin pod koniec macie? :crazyeye:

Posted

Super Ulu że jesteś zadowolona z kursu :)

Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p

Posted

[quote name='Karolina.']Super Ulu że jesteś zadowolona z kursu :)

Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p[/QUOTE]
z tym profesjonalizmem to bym tak nie szalała hahahahahhahaha
ale miło z twojej strony ,dzięki

Posted

hej hej Uleczko, jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć:)
Cieszę się, że jesteś zadowolona i jestem pewna , że egzamin zdasz na 6:):) a potem jako ekspertka będziesz sie wypawiadała na naszym forum co do fryzurek naszych pociech:):)