chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ula, a Ciebie nadl nie ma... ale Cię ten kurs wciągnął :cool3: Quote
dysia-u Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dziewczyny ja się kończe!!!! w nocy śnia mi się ogony psie ogony buuuuuu wracam , padam dom czeka praca czeka a ja... nieeeee , koniec ze mną Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ula no tak pewnie Ci ten kurs dużo czasu zabiera, ale opowiadaj jak tam ? fajny ten kurs ? fajnie uczą ? :) Quote
dysia-u Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dziewczyny bądzcie wyrozumiałe , plissss , w weekend wszystko wam opowiem pozdrawiam was serdecznie i zmykam tak jestem ciekawa co dzieje sie u was w galeriach ale naprawde nie mam czasu i siły na to teraz zostawie sobie tę przyjemnośc na weekend Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witaj Ulcia:) do weekendu już niedaleczko wiec poczekamy cierpliwie na relacje z kursu i foteczki mojej ulubienicy:) Quote
slawi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No jakoś wytrzymamy :mad: Ulcia Ty nie masz siły :-o, to nie jest możliwe :evil_lol: Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ula dasz radę a my tu cierpliwie na Ciebie poczekamy ;) Quote
Yoko2009 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 To znowu ja:) zaglądam czy przypadkiem Ciebie nie było, no ale czekam dalej Quote
Connected Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hej Ula, no to czekamy wytrwale na relacje :cool3: ciekawa jestem jak na kursie, ale widzę że dużo pracy masz - więc odpocznij sobie :lol: Quote
*Jot* Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cześć Ulka !! Już weekend,chyba się pokażesz na dg co? :mad: Quote
chrupcia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Cześć Ula :p cieszymy się że na kurs się zdecydowałaś, ale żeby aż tak dogo opuścić :mad: ;) Quote
*kleo* Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ula pewnie próbuje się pozbyć zakwasów z rąk i pęcherzy z palców ;) Cześć :p Quote
Paulinka10 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Cześć dziewczyny:)czekamy na relacje z kursu:) Quote
dysia-u Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 kochane jesteście że o mnie pamiętacie , bo i ja o was pamiętam nie mam naprawde czasu żeby wieczorami tu zaglądać bo jak wracam to domownicy łacznie z psami nie opuszczają mnie ani na chwile jestem już na półmetku ale czy coś umiem?! hmhm...mniej pewnie niz tam szłam mam taki galimatias w głowie i jakiegoś simloka na psychice że wydaje mi sie to wszystko trudne do ogarnięcia prowadzą ten kurs dwie wspaniałe dziewczyny , prawdziwe pasjonatki i może ich perfekcjonizm mnie tak przeraża każda rasa ma inny sposób na fryzure uuuuuu jakby nie mogło być jednakowo hihihi kleo ty wiesz o czym mówie , nie? to jest naprawde cięzka fizyczna praca przynajmniej kurwanci /tak się na nas mówi hihi ,lepeij by brzmiało kursanci prAWDA?/wiedzą ile godzin na nogach tak mi się to podoba , naprawde, mimo wszystko i postanowiłam że po kursie wytne w pień wszystkie burki podwórzowe ale czy mnie na egzaminie nie obleją??!1 Quote
slawi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 no nareszcie jesteś zapracowana kobieto (kurwantko):) w główce się wszystko poukłada nie martw się a kiedy ten egzamin? Quote
chrupcia Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Ula pewnie nieźle Ci idzie, tylko Tobie się wydaje że Ci nie idzie, w domu moja mama tak w siebie wątpi i ciągle twierdzi że niemieckiego nie umie chociaż wszystko po niemiecku rozumie i dogadać też się z nią można :) będzie dobrze, a po kursie wszystkie sąsiadki, znajome itd. będą prosić Cię o obcięcie swojego pieska :cool3: Quote
dysia-u Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 znając życie to ja będę prosić żeby mi dały jakiego bidula do obcięcia nawet nie myslałam że zrobi mi się taki mętlik w głowie myslałam że ciach i fryz gotowy na szczęście nie mamy wyznaczonego dnia egzaminu bo jakos spokojniej tam ide ale co sie odwlecze to nie uciecze Iwonka dzięki za otuche Quote
*kleo* Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='dysia-u']kleo ty wiesz o czym mówie , nie? to jest naprawde cięzka fizyczna praca przynajmniej kurwanci /tak się na nas mówi hihi ,lepeij by brzmiało kursanci prAWDA?/wiedzą ile godzin na nogach tak mi się to podoba , naprawde, mimo wszystko i postanowiłam że po kursie wytne w pień wszystkie burki podwórzowe ale czy mnie na egzaminie nie obleją??!1[/QUOTE] Wiem :p Ale to cała sztuka, żeby nie wszystko lecieć na jedną modłę. Wiele razy słyszałam "My wolimy do pani, bo nasz west wygląda w końcu jak west, a nie jak sznaucer" To egzamin pod koniec macie? :crazyeye: Quote
Karolina. Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Super Ulu że jesteś zadowolona z kursu :) Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p Quote
Princess_York Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Witamy :) Zapraszamy na zdjęcia :-D Quote
dysia-u Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 [quote name='Karolina.']Super Ulu że jesteś zadowolona z kursu :) Jak jesteś chętna, to ja Lakiego oddaję pod Twoją opiekę i możesz go obciąć :lol: Bo przydałoby się mu takie profesjonalniejsze strzyżenie :p[/QUOTE] z tym profesjonalizmem to bym tak nie szalała hahahahahhahaha ale miło z twojej strony ,dzięki Quote
Yoko2009 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 hej hej Uleczko, jakbyśmy mogły o Tobie zapomnieć:) Cieszę się, że jesteś zadowolona i jestem pewna , że egzamin zdasz na 6:):) a potem jako ekspertka będziesz sie wypawiadała na naszym forum co do fryzurek naszych pociech:):) Quote
Recommended Posts