*Jot* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 http://img9.imageshack.us/img9/92/p1000941o.jpg takie coś też mam,ale mniejszy ten mój krzaczek jeszcze. :roll: Noruś znowu na pole nie poszedł z Mejsunią :-( Cześć Ulka :multi: Quote
*kleo* Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ula piękny masz ogród i piękne tereny, oj pospacerowałoby się po takich... :p Quote
Pegaza Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Ula patrz wyniuchalam fote gdzie widac to co mam.. http://i692.photobucket.com/albums/vv290/pegazia/030-1.jpg jak co to moge usunac potem te fote tylko mnie nie cytuj..;) i co jak myslisz czy to ten sam krzew co Ty masz? aa wiesz co mam problem z thujami szmaragdami ostatnio zauwazylam ze te posadzone przy plocie zaczely mi brazowiec moj M stwierdzil znawca heh ze to na jesien pewnie ale dzis cos mnie tknelo i wpisalam w gogle szmaragd brązowienie no i wyszlo ze cos sie z nimi dzieje ale nie wiem co..choroba czy je nawiezc..bo ponoc szmaragdy jako jedyne nie brązowieją..eh.. Quote
dysia-u Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 krzaczek faktycznie ten sam , to je ognik - czerwony my mamy 70 tujek "KURNIK" /ale czadowa nazwa , nie?/ też brązowieją na jesieni. ktoś doradzał żeby otrzepać krzak z tych brązowatości i tak żeśmy w pierwszym roku robili , ale teraz juz nam sie nie chce i wiatr to otrzepie do wiosny hmhm no mozna czymś profilaktycznie popstrykać ale ja wiem czy to konieczne?jak nie schną gałązki to znaczy że to fizjologiczny proces. na wiosne podsypujemy chydrokomplexem - iglaki dostaja po ty powera Quote
Paulinka10 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cześć Mejsule:) super fotki wszystkie:loveu:śliczna Mejsi:loveu:i widze na placki sie spóźniłam:-( Quote
dagos1 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Cześć dziewczyny. Placki w hasioku, zapomnij. Quote
*Jot* Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 dagos1 napisał(a):Placki w hasioku. Jo,w hasioku a mogły być w moim żołądku :angryy: Cześć Ulka :multi: Quote
iwa63 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Witamy Piękne masz krzewy ,przydały by mi się na działeczkę:) A Mejsi jaka szczęśliwa, że może na luziku pohasać Quote
karkakarka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ula pieknie tam u siebie masz:loveu: Mam nadzieję, ze kiedyś też bedę mieszkać w takich okolicach ;0 Quote
Borówka16 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Cześć Ulka :multi: http://img135.imageshack.us/img135/9826/p1000948l.jpg Pędząca mysz ! :D :loveu: Quote
*Jot* Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Przyszłam zajrzeć,ale Norusia niet.:shake: Cześć Ulcia :multi: Quote
Pegaza Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cze Ula mam fotki tych moich szmaragdow..dam pozniej na moja galerie to wpadnij zobaczyc co sie z nimi dzieje :( aa i za chwile lece do Biedronki dokupic wrzosy takie piekne kolory mają..:) Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 powiem wam bo juz nie moge wytrzymać , ja to nie umiem języka za zębami utrzymać ale powiem też bo musze u was wsparcia szukać, bo któż jak nie dogo od poniedziałku ide na kurs groomingu było jeszcze tylko jedno miejsce na ten rok więc...raz kozie śmierć przez dwa tygonie nie będzie za dużo czasu na dogo , wogóle na nic bo kurs trwa od 10 do 18 ale musze tam dojechać/kurs w Krakowie w FAFIKU/ no chyba że zaraz na wstępie powiedzą że mam se głowy nie zawracać bo nic z tego ale...z drugiej strony jak płace kase to chyba tak szybko nie nie odeślą , co? no dziewczyny !!!! co o tym myslicie?! Quote
Paulinka10 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 O kurcze!!!no to super powodzenia życze:) gdzie tam Cie odeślą,poradzisz sobie;)super naprawde! Quote
dagos1 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Suuuper, a mówiłaś, że nie pójdziesz. A do Krakowa masz daleko? Dasz radę. A jak cie będą chcieli odesłać, to się złap futryny. Quote
Connected Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Fajny taki kurs, warto spróbować. Na pewno cię nie odeślą, spokojnie:evil_lol: moim zdaniem nie będą tak nikogo wyrzucać itp, przecież to kurs, będą doskonalić wasze umiejętności :cool3: Quote
chrupcia Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Cześć Ula :) ale fajnie że idziesz na taki kurs, fajna sprawa :) a tak jak obcinałaś Mejsi to na prawdę fajnie, ładnie więc będą zadowoleni :) ile taki kurs trwa? dwa tygodnie? a na pewno Ci nie podziękują, jak się zapłaci za cały to nie mogą, a po za tym tak jak Weronika napisała idziesz tam żeby Cię nauczyli, a nie odrazu do pracy;) powodzenia życzę ! :kciuki: :multi: Quote
*Jot* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dysia-u napisał(a): od poniedziałku ide na kurs groomingu no chyba że zaraz na wstępie powiedzą że mam se głowy nie zawracać bo nic z tego ale...z drugiej strony jak płace kase to chyba tak szybko nie nie odeślą , co? no dziewczyny !!!! co o tym myslicie?! Ale super.:multi: Bardzo dobrą decyzję podjęłaś.Zobaczysz oni tam Cię od razu zatrudnią a nie odeślą.Nie wiem jak w ogóle możesz tak myśleć. :angryy: Tylko szkoda,że tak daleko mieszkasz.Gdyby nie to,to byłabym z chłopcami pierwsza u Ciebie.:p Powodzenia Ulka :multi: Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 dziewczyny dzięki za słowa otuchy naprawde im bliżej tego dnia tym mam większe obiekcje, ale jak powiedziałam A to musze i B strasznie jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało , ale tak dawno juz o tym myslałam że szkoda by mi było teraz rezygnować Jolcia , fajnie piszesz ale dobrze że jesteś daleko bo twoi chłopcy zostana uratowni hihi mnie i tak się już po nocy sni zgraja kudłaczy którzy za mna gonia hahahhahaha no pewnie jak im takąąąąą fryze fundne to kto by mnie nie gonił Quote
*Jot* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 dysia-u napisał(a):dziewczyny dzięki za słowa otuchy naprawde im bliżej tego dnia tym mam większe obiekcje, ale jak powiedziałam A to musze i B Ulka to jest naturalne,że masz jakieś obawy.Nie martw się tym.Każda z nas zapewne boi się jak ma zacząć coś nowego.Czy to praca by była,czy zmiana np.mieszkania,czy tak jak u Ciebie pójście na kurs. Na 100% będzie dobrze. Głowa do góry.:calus: Tylko musisz zdawać nam bardzo częste relacje.:lol: Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 boję się że będę was zadręczać bo tylko psiarz psiarza zrozumie Quote
*Jot* Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Musisz nas codziennie zadręczać.:multi: Gdzie znajdziesz większych psiarzy jak nie tu? :loveu: Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 w tym FAFIKU to dopiero sa pasjonatki.Mówie ci Jolcia jak one zaczną o tym gadać to ...aż sie człowiekowi to udziela 13 lat juz prowadzą te kursy , same maja chodowle jedna pudla druga owczarka i siedzą w tym zakładzie od rana do wieczora Quote
dysia-u Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Kasia dzięki , jak ja teraz tego potrzebuje ufffff Quote
Recommended Posts