Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ja teżmam fotki, dziś piękny dzien to i pstrykać sie chce
dziewczyny , wkurza mnie bo nie potrafię łap Mejsuli zrobić jak należy. myślałam że jak dorwe degażówki ...ale tyle tych włosów na łapach że nijak nie umiem poradzić. może wy poradzicie?
a juz fotki

no bez przerwy ją obwąchuje , aż jej się nie chce wychodzić do ogrodu /a zresztą wiem czy nie chce??!! hihi

myślał by kto że to takie małe , spokojne hhahahaha

w parze zawsze weselej

Posted

a po co chcesz Mejsulkowe łapinki ciachać? takie mi się właśnie najbardziej podobają a D ma jeszcze dłuższe włoski od Mejsulci :eviltong:
Za to bym wyskubała Norkowi tą grzywę o wiele lepiej by wyglądał z niezarośniętym łepkiem o tak

Posted

[quote name='Paulinka10']Mi weterynarz powiedział że dobrze jak suka ma raz szczeniaki i Maja miała mieć ale na samą myśl że mam je potem oddać..a później inny wet powiedział mi że to nieprawda i całe szczęście że trafiłam do innego..
Że też w tych czasach jeszcze są lekarze weterynarii, którzy wkręcają ludziom takie bzdury... :roll:

http://img214.imageshack.us/img214/7485/p1000910s.jpg na moje to wygląda ok jak na strzyżenie w domowych warunkach :p no chyba że koniecznie chcesz jej te łapki przystrzyc, ale jak ja Ci mam to wytłumaczyć pisemnie? :oops:

Posted

[quote name='dysia-u']Jolcia dla ciebie. Zobacz jaki grożny
http://img84.imageshack.us/img84/3025/p1000909t.jpg no gdzie ten słodziak groźny??? Sam miodzik.
http://img535.imageshack.us/img535/2092/p1000916p.jpg śliczna parka z nich :diabloti: :loveu:

Mój Rubin to dosyć ładnie chodzi na smyczy,ale jak się go spuści z niej to też szukaj wiatru w polu.Śmignie,że nie wiadomo kiedy.:angryy: Ale mam spsób na przywołanie-piszcząca piłka i wraca od razu.:diabloti:

Posted

cześć dziewczynki
miłało lać więc się ubrałam jak na ruską wojnę i kurna lało ale z moich pleców
tylu przepowiadaczy pogody mam w rodzinie i nikt nic nie wie echchchc
wiecie że pani Snoopiego ma pęknięty prawy bark , i to przez kogo ?przez Snooopiego właśnie
szła z nim póżnym wieczorem i kałuża apod nią dziura w asfalcie. Jedną ręke miała w kieszeni i...wylądowała jak długa
ja zawsze mam w kieszeni latarke bo to wiadomo...
ona mówi że szkoda że tak póżno wpadła na taki pomysł

Posted

[quote name='*kleo*']Że też w tych czasach jeszcze są lekarze weterynarii, którzy wkręcają ludziom takie bzdury... :roll:

A no są..nawet jak już pojechałam na sterylizacje(do kliniki w której powiedziano mi że najlepiej jest wysterylizować)inny lekarz w poczekalni pytał na co czekam jak mu powiedziałam że mam zabieg umówiony to zapytał "a szczeniaczków pani nie chce?" Nawet w jednej klinice każdy weterynarz ma inne zdanie na ten temat..

Cześć Mejsule;)

Posted

cześć dziewczyny
chciała bym wam o czymś powiedzieć ,ale...jakoś sie boje czy mnie nie wyśmiejecie. nieeee, jeszcze wam nie powiem , a póki co fotki
najpierw moja ulubiona

to jest ukochana forma spędzania czasu przez Mejsule. Nigdy pana nie opuszcza i nikomu nie pozwoli sie przysiąść