Juustii Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 witamy się ślicznie w południe :D i czekamy na foteczki ;) Quote
tigrunia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ula wpadłam na idealny pomysł!! Widziałam, ze Mila dała Ci linka do maszynki z Germapolu. ZADZWOŃ DO NICH! Albo napisz maila .. Oni Ci idealnie doradzą! Znają się na maszynkach.. powiedz, że chcesz tylko do domowego użytku na dwóch psiakach i oni Ci na prawdę pomogą! Ja tam kupowałam trymer i tak samo zrobiłam. Najpierw proponowali mi takie powyżej 250 zł ale powiedziałam, ze takiego drogiego nie potrzebuję bo tylko dwa psiaki i mi polecili taki z niższej półki :multi: Quote
dysia-u Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 dzięki Be ale właśnie dziś zamówiłam już Dotinki maszynke teraz mamy jeszcze 24 stopnie Quote
dysia-u Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 dziś to juz taki upał że ...nawet pisać się nie chce. Tylko wieczorem jest przyjemnie . Dziwczyny prosze was jakbyście widziały fryzurki obciętych yorasków to pomyslcie o mnie. Z samouka fryzjerki nie będzie , wiem ale zawsze może mniej oszpece Mejsule jak będę miała sciągawke Quote
*kleo* Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 dysia-u napisał(a):dziś to juz taki upał że ...nawet pisać się nie chce. Tylko wieczorem jest przyjemnie . Dziwczyny prosze was jakbyście widziały fryzurki obciętych yorasków to pomyslcie o mnie. Z samouka fryzjerki nie będzie , wiem ale zawsze może mniej oszpece Mejsule jak będę miała sciągawke Na naszą stronę do galerii zapraszam, tam trochę tego jest ;) Quote
dysia-u Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 http://strzyzeniepsow.grudziadz.com.pl/images/morfeoshow/klienci-3692/thumbs/P1020628_Edited_Resized_1.JPG kleo coś takiego bardzo mi się podoba , ale ...trudna sprawa Quote
tigrunia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Ula poczytaj sobie tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/13612-Strzy%C5%BCenie-Yorka Dużo o strzyżeniu i są też zdjęcia :multi: Quote
laurin Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 cześć Ula :) widzę że dalej się martwisz... za długo myślisz czy dasz rade:eviltong:;) Ja rano postanowiłam ze obetnę dziewczyny a w południe już latały z fryzurkami :evil_lol: nie myśl tyle;) dobrze będzie:multi: takie ogrody ładne robisz u siebie a fryzurki nie zetniesz ;) no coś Ty. Uluś w ten weekend napewno nie będe mogła, ale może w następny:oops: Quote
iwa63 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Witamy się nocnie ja też się zastanawiam nad kupnem maszynki tylko nie wiem jaka jest w miarę dobra i nie taka droga ,a jaką ty zamówiłaś? Nic się nie martw jakoś to wyjdzie jak nie za pierwszym razem to za drugim -praktyka czyni mistrza Mizianki dla Mejsuni przesyłamy i na fotki do nas zapraszamy :) Quote
dysia-u Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='laurin']cześć Ula :) widzę że dalej się martwisz... za długo myślisz czy dasz rade:eviltong:;) Ja rano postanowiłam ze obetnę dziewczyny a w południe już latały z fryzurkami :evil_lol: nie myśl tyle;) dobrze będzie:multi: takie ogrody ładne robisz u siebie a fryzurki nie zetniesz ;) no coś Ty. Uluś w ten weekend napewno nie będe mogła, ale może w następny:oops: przywołaś mnie do porządku z tym biadoleniem hihihi ale fotke to bys mogła wstawić , co?! zbieram sciągawki. Czekam na maszynke więc mam czas na zastanawianie , ale wezme się do dzieła jak tylke przyjdzie. następny weeekend uuuuu mamy bierzmowanie syna [quote name='iwa63']Witamy się nocnie ja też się zastanawiam nad kupnem maszynki tylko nie wiem jaka jest w miarę dobra i nie taka droga ,a jaką ty zamówiłaś? Nic się nie martw jakoś to wyjdzie jak nie za pierwszym razem to za drugim -praktyka czyni mistrza Mizianki dla Mejsuni przesyłamy i na fotki do nas zapraszamy :) zamówiłam GTS 888 zobaczymy kiedy dotrze. Zanim sie wezme do dzieła to upały miną hihi miłego dnia życze Quote
FREDZIU Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Cześć Ulka, a gdzie jakieś foteczki:razz:.Pozdrawiam niedzielnie i wieczorkiem zapraszam na focie:loveu: Quote
dysia-u Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 eeee tam , taki poczochraniec że wstyd fotki robić miłego wieczoru życzymy Quote
dysia-u Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 no ale jak chcecie to czemu nie??!! to taka dzisiejsza pokoąpielowa Quote
chrupcia Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 dysia-u napisał(a):no ale jak chcecie to czemu nie??!! to taka dzisiejsza pokoąpielowa hihi, ale sie otrzepuje:) jak moj Jazziu;) Quote
Princess_York Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 http://img138.imageshack.us/img138/7402/img9204x.jpg -> Jak zobaczyłam to zdjęcie to myślałam że to zabawka taka Yorkowa :loveu: Quote
Aga&Dakar Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Witamy się :-) Ja bym się chyba nie odważyła obciąć psa... Mejsi jak zawsze śliczna. Quote
Marzena* Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 *kleo* napisał(a):Hehe wszyscy się dziś piorą :evil_lol: A ja prałam w sobotę bo mi dziewczyny do stawu wlazły po szyję i trochę waniały później ;) Cześć Ula już jestem, choć nie wiem na jak długo ;) Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Marzenka ty się pojawiasz i znikasz jak mój internet hihihji mówicie zabawka yorkowa? a to co jest? no i widzicie że już żywcem nadaje sie pod nożyce albo maszyne Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 rano M nie zamknął bramy jadąc do pracy i Norek zwiał :placz: maaaatko jak on teraz wygląda. Nie mogłam poznać własnego psa :crazyeye: dziewczyny ja go chyba nie do piore :shake: a taaaak śmierdzi że mam odruchy wymiotne:eviltong: zaliczył pewnie wszystkie oborniki i inne g... z całej wsi :angryy::angryy::angryy: nie ma mowy żeby go pod dach wpuścić wyniosłam mu miski przed dom ale nie mam co liczyc że choć troche sie wywietrzy :shake: bo to nie mozliwe , teraz tylko cięcie do zywej skóry :-( 4 godz go nie było to możecie sobie ten obrazek wyobrazić:crazyeye: Quote
Connected Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 o kurcze, to miałaś niezłą akcje. współczuje chodź sama miałam coś podobnego . dziadek miał jakiś śmierdzący płyn za domem i psy się do niego dorwały (jak to mój ciekawski Pącz) , później tak mu mordka śmierdziała że szok.. i jeszcze wymiotował :( Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 mam maszynke , dziś dostałam ale jak na razie nieufnie jej się przyglądam , a Mejsi mnie sie przygląda , czuje? cZy co? Quote
Yoko2009 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Hej hej to teraz maszynka w ruch i czekamy na efekty:) Musisz szybciutko ciąć i wrzucić fotki Mejsuli z każdej strony, bo ja licze że jak ja zobacze obcietą to jakbym Yoko widziała i sama się zdecyduję:):) A wiec czekam hhihihi Quote
Recommended Posts