Doti1986 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oj ale za mną chodzi kiełbaska z grilla tylko nie ma kiedy i gdzie go napalić:( Quote
laurin Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Cześć Ula . Jak mogłaś sąsiadki na grilla nie zaprosić :( To ja dla Ciebie drożdżówki na pocieszenie piekłam:placz: Pokaż łazienkę :cool3: i jakbyś mogła podzielić się tą tajemną nazwą tego płynu do fug :roll: Quote
dysia-u Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Aniu to taki różowy płyn kupiony w biedronce Cler backing soda. Myślałam że po zapachu do mnie trafisz hihi Quote
Yoko2009 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/1344/img9173x.jpg śliczności moje:):):)Dzięki Ula. twój grilek wygląda przeapetycznie, ale ja po wczorajszej imprze jestem najedzona jak smok:) Wiesz, ze mną jest chyba coś nie tak (wpadłam na to dzisiaj rano heheh). W piątek moi chłopcy poszli do mojego ex męża na wekeend i mieli tylo wczoraj wieczorkiem wpaść na chwilkę i wyprowadzić Yoko na spacer, a przyszli i zabrali ją ze sobą na noc (chcieli dobrze, zebysmy nie musieli rano z nia wychodzić) a ja normalnie spac nie mogłam, i myślałam cały czas co tam z moją księżniczką robią, gdzie śpi i i czy czasem jej nie spuszczą ze smyczy.. z tego głupiego myślenia śniło mi się, że oczywiście coś się Yokuli stało...szok. A rano mój D. siesmiał, ze pierwsze co to zadzwoniłam jak sie ma mój pies, nie dzieci ihihhhi No ale już mam moją dziewczynkę, małą zdrajczynię bo nie chciała wcale spać z chłopcami tylko poszła do łóżka do mojego ex.:( Ale się rozpisałam, powinnam to u siebie napisać a nie u Ciebie Ula:):) Quote
dysia-u Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 hahahah ale się uśmiałam , to tak jak ja. Jedziemy na wczasy i Mejsi zostaje z moją mamą. Jak dzwonie to pierwsze pytam co z Mejsulą. Mama juz sie chyba do tego przyzwyczaiła, ale i ona ją bardzo lubi. Tak że Asiu , mnie twoje zachowanie nie dziwi Quote
sandrulka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Hello! jesteśmy u Was [pierwszy raz ale będziemy na pewno wpadać częściej! słodka ta Twoja Mejsi! pozdrawiamy słonecznie i gorąco,oczywiście zapraszamy do Nas :* Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ja też jak dzwonię do domu to pierwsze moje pytanie "jak psy?". Mama się śmieje że ja nie do niej tylko do psów przyjeżdżam :evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 dzisiejsze cieplutkie fotki zobaczcie jakie buty kupiłam , wyglądają jak każdy z innej parafii a to ponoć jednakowe Quote
*kleo* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 http://img541.imageshack.us/i/img9175.jpg/ chyba nieźle tam u Was słoneczko daje, że Mejsi się pod ławkę schowała ;) Quote
*Jot* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='dysia-u']hahahah ale się uśmiałam , to tak jak ja. Jedziemy na wczasy i Mejsi zostaje z moją mamą. Jak dzwonie to pierwsze pytam co z Mejsulą. Mama juz sie chyba do tego przyzwyczaiła, ale i ona ją bardzo lubi. Tak że Asiu , mnie twoje zachowanie nie dziwi No to chyba wszystkie tak mamy.ja też pierwsze co to pytam "jak tam moi chłopcy? ":evil_lol: http://img156.imageshack.us/img156/2733/img9176q.jpg też zwróciłam uwagę na te buty :lol: Mejsi śliczna :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Witamy się:)ale dzisiaj piękna pogoda co:)aż chce się żyć!!!:) Quote
laurin Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 cześć Ula :) to takie drewniaczki tak? aaa tam nie takie same:roll: czy widziałaś żeby na łące kwiatki równo i wszędzie takie same rosły? :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Cześć Mejsule,śliczne fotki:)trepki fajne,mozna pomyśleć że to nie ta para:) Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Aniu to nie drewniczaki tylko crocsy /nie wiem jak sie to pisze buuu/ Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 dziewczynki doradzcie mi w sprawie maszynki psiej. Ta m...owa juz pada nie moge mu dłużej podbierać a psy strzyc trzeba. Fryzjera u nas jak na lekarstwo , trzeba sie poduczyć., a na was zawsze można liczyć. Nie chce przepłacić bo nie jestem profesjonalistką i nie wiem czy maszynki nie skńcze zanim dojde do wprawy. Włos Norka tez jest w potrzebie , że o mejsuli nie wspomne Quote
Pegaza Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ciekawe te buty hihi a one sa lekkie? bo wygladaja mi na gumowe...ja mam podobne ale w jednym kolorze zoltym... Mejsi sie chlodzi w cieniu:) co do maszynki ja mam Andis i jak narazie dziala bez zarzutu.. jakos oklaplam a jeszcze musze wyjsc..buu Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 My w salonie też mamy Andisa i chodzi już dobre 3 lata :p Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 tak?? to opowiedz coś więcej,dobra dla yorka i spaniela? na allegro widziałam ale są chyba rózne więc dalej nie wiem. ja to z tym allegro to jestem na bakier Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dysia-u napisał(a):tak?? to opowiedz coś więcej,dobra dla yorka i spaniela? na allegro widziałam ale są chyba rózne więc dalej nie wiem. ja to z tym allegro to jestem na bakier Tak, modele są różne. Nie pamiętam dokładnie, jakiego mama używa, ale na pewno dwubiegowa i w kolorze bordo ;) Wszystkie psy są nią strzyżone, tylko oczywiście ostrza są zmieniane w zależności jaką długość chce się uzyskać. Quote
dysia-u Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 a objaśnij mnie jeszcze co to dwu lub jedno biegunowa, plisssss Quote
Doti1986 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ja kupowałam na allegro maszynkę firmy GTS i jestem z niej zadowolona bardzo ładnie strzyżę Pixi:) Quote
*kleo* Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 dysia-u napisał(a):a objaśnij mnie jeszcze co to dwu lub jedno biegunowa, plisssss Hmmm no jakby to wytłumaczyć... to tak jak suszarki do włosów mają czasem kilka mocy nawiewu, a czasem tylko jeden ;) Quote
Recommended Posts