Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ula . Jak mogłaś sąsiadki na grilla nie zaprosić :( To ja dla Ciebie drożdżówki na pocieszenie piekłam:placz:

Pokaż łazienkę :cool3:
i jakbyś mogła podzielić się tą tajemną nazwą tego płynu do fug :roll:

Posted

http://img340.imageshack.us/img340/1344/img9173x.jpg
śliczności moje:):):)Dzięki Ula. twój grilek wygląda przeapetycznie, ale ja po wczorajszej imprze jestem najedzona jak smok:)
Wiesz, ze mną jest chyba coś nie tak (wpadłam na to dzisiaj rano heheh). W piątek moi chłopcy poszli do mojego ex męża na wekeend i mieli tylo wczoraj wieczorkiem wpaść na chwilkę i wyprowadzić Yoko na spacer, a przyszli i zabrali ją ze sobą na noc (chcieli dobrze, zebysmy nie musieli rano z nia wychodzić) a ja normalnie spac nie mogłam, i myślałam cały czas co tam z moją księżniczką robią, gdzie śpi i i czy czasem jej nie spuszczą ze smyczy.. z tego głupiego myślenia śniło mi się, że oczywiście coś się Yokuli stało...szok. A rano mój D. siesmiał, ze pierwsze co to zadzwoniłam jak sie ma mój pies, nie dzieci ihihhhi No ale już mam moją dziewczynkę, małą zdrajczynię bo nie chciała wcale spać z chłopcami tylko poszła do łóżka do mojego ex.:(

Ale się rozpisałam, powinnam to u siebie napisać a nie u Ciebie Ula:):)

Posted

hahahah ale się uśmiałam , to tak jak ja. Jedziemy na wczasy i Mejsi zostaje z moją mamą. Jak dzwonie to pierwsze pytam co z Mejsulą. Mama juz sie chyba do tego przyzwyczaiła, ale i ona ją bardzo lubi. Tak że Asiu , mnie twoje zachowanie nie dziwi

Posted

[quote name='dysia-u']hahahah ale się uśmiałam , to tak jak ja. Jedziemy na wczasy i Mejsi zostaje z moją mamą. Jak dzwonie to pierwsze pytam co z Mejsulą. Mama juz sie chyba do tego przyzwyczaiła, ale i ona ją bardzo lubi. Tak że Asiu , mnie twoje zachowanie nie dziwi

No to chyba wszystkie tak mamy.ja też pierwsze co to pytam "jak tam moi chłopcy? ":evil_lol:

http://img156.imageshack.us/img156/2733/img9176q.jpg też zwróciłam uwagę na te buty :lol: Mejsi śliczna :loveu:

Posted

cześć Ula :) to takie drewniaczki tak? aaa tam nie takie same:roll: czy widziałaś żeby na łące kwiatki równo i wszędzie takie same rosły? :evil_lol:

Posted

dziewczynki doradzcie mi w sprawie maszynki psiej. Ta m...owa juz pada nie moge mu dłużej podbierać a psy strzyc trzeba. Fryzjera u nas jak na lekarstwo , trzeba sie poduczyć., a na was zawsze można liczyć. Nie chce przepłacić bo nie jestem profesjonalistką i nie wiem czy maszynki nie skńcze zanim dojde do wprawy. Włos Norka tez jest w potrzebie , że o mejsuli nie wspomne

Posted

Ciekawe te buty hihi a one sa lekkie? bo wygladaja mi na gumowe...ja mam podobne ale w jednym kolorze zoltym...
Mejsi sie chlodzi w cieniu:)
co do maszynki ja mam Andis i jak narazie dziala bez zarzutu..
jakos oklaplam a jeszcze musze wyjsc..buu

Posted

tak?? to opowiedz coś więcej,dobra dla yorka i spaniela? na allegro widziałam ale są chyba rózne więc dalej nie wiem. ja to z tym allegro to jestem na bakier

Posted

dysia-u napisał(a):
tak?? to opowiedz coś więcej,dobra dla yorka i spaniela? na allegro widziałam ale są chyba rózne więc dalej nie wiem. ja to z tym allegro to jestem na bakier

Tak, modele są różne. Nie pamiętam dokładnie, jakiego mama używa, ale na pewno dwubiegowa i w kolorze bordo ;) Wszystkie psy są nią strzyżone, tylko oczywiście ostrza są zmieniane w zależności jaką długość chce się uzyskać.

Posted

dysia-u napisał(a):
a objaśnij mnie jeszcze co to dwu lub jedno biegunowa, plisssss

Hmmm no jakby to wytłumaczyć... to tak jak suszarki do włosów mają czasem kilka mocy nawiewu, a czasem tylko jeden ;)