Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']dziś był facowiec po raz który???? i wreszcie działa, zobaczymy tylko na jak długo. ufffffff
no oby już zawsze

wpadnij do nas-str.102 i 103 fotki

Posted

Cześć Ula!!! Mejsunia jak zawsze cudna uczesana :) Fuuu jak ja niecierpię tych slimaków!!! bleeee... a Szymuś do rąk chce je brać... fuj fuj fuj

Posted

Cześć, oczywiście , że pamietamy Mejsi i jej panią też.:lol:
Ale o zgrozo zanim doszłam do opisu fotki, że tam jest ślimak, to myślałam że tam leży....:oops::oops::oops:ale myslę że tego Mejsi napewno by nie zjadła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
My was pamietamy, a wy nas pamietacie:shake:

Posted

Ulka wpadam jeszcze raz, bo martwię się o Ciebie. Czytałam na innej galerii, ze znowu grozi Wam woda.:-(:shake:
Odezwij sie co u Ciebie, trzymam kciuki.:roll:

Posted

Fredziu jestem , jestem i jak na razie jesteśmy bezpieczni. Prawda że szykuje się znowu duża woda , ale mam nadzieję że teraz jesteśmy lepiej przygotowani , dwie pompy są w garażu. Ale czy na takie zagrożenia można być całkiem przygotowanym? kto to wie?! Dziękuje ci bardzo za troske , to takie cudowne czytać że ktoś mysli serdecznie. Dziś był ładny dzień więc na tarasie udało się troche posiedzieć , fotki też są , może uda sie wieczorem wgrać. Fredziu jesteś kochana!!

Posted

dzisiejsze też z tarasu , ale nie słoneczne bo słonko było ale chwilke. Dobrze że choć nie padało

Uploaded with ImageShack.us
nowa sypialnia Mejsuli

przy takich głodomorach nic nie mozna do ust włożyć

a to my , głodomory jak nas przezywa nasza pani

gdzieś tu zakopane jest smaczne ucho , tylko gdzie??!!

Posted

Ulka jestesmy rodzinka yorkomaniaków, a ja martwie się o swoja rodzinkę i ciesze sie, ze nie jest u Ciebie tak źle:loveu:
Moja Fredzia też mnie tak pilnuje jak jem:evil_lol:
O:crazyeye: fajna budka, moze coś takiego sprawie Fredzioli:lol: