Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiorki zabawe maja pierwsza klasa, to prawda taki ogród to skarb. A mopik mam rozumieć do podłogi zakupiony w biedronce? A czemu taki dobry?:crazyeye:

Posted

FREDZIU napisał(a):
Psiorki zabawe maja pierwsza klasa, to prawda taki ogród to skarb. A mopik mam rozumieć do podłogi zakupiony w biedronce? A czemu taki dobry?:crazyeye:

tojest mop do glazury. Mamy łazienke wyfilzowaną do sufitu i tak wysoko nigdy nie mogłam sięgnąć , choc nie należe do najmniższych hihi.

Paulinka10 napisał(a):
Śliczne zdjęcia,ogrodu zazdroszcze:)
Ja musze dzielić ogródek z teściami,a oni chomikują wszystko co sie da,wszystko sie przyda i mamy na ogrodzie czysty bajzel:/

oj znam ten ból. Koleżanka ma tak samo i znam wszystkie szczegóły

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Ula:) a u nas dzisiaj juz słońca brak i zimno sie robi. Tu zawsze tak jest jak zbliza sie weekend:(

Asia ja to tez zauwazylam co mam w planie byc na dzialce to pogoda sie na weekend psuje wrr
ale tym razem nie odpuszcze i bede tam czy bedzie deszcz czy slonce!!

Posted

A mi się zawsze pogoda psuje jak planuję dłuższy spacer z psami. Dziś było dosyć ładnie i chciałam je zabrać do parku i jak na złość wietrzycho się zerwało :angryy:

Posted

To jak juz o tej prognozie mowimy to czytalam ze kwiecien ma juz taki byc, maj nie wiele lepszy nawet nad ranem przymrozki, czerwiec narescie suchy i cieply, lipiec, sierpien upalne lato nam szykuje choc u nas czyli slask moze byc mokro czyli wiecej opadow..pewnie burze;) wrzesien i pazdziernik ciepla jesien..a dalej mnie nie interesuje..;)
i ja cos czuje ze to sie sprawdzi..

Posted

hej z rana
mam takie śliczne żonkile , bez też ma już mnóstwo pączków ale ciągle zimno. Kiedy rano wychodziłam było tylko 4 st. brrrr wieczorem jeszcze palimy w kominku