Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cześc wszystkim
u nas taki wiatr że szkoda gadać. Niby -7 ale temp odczuwalna duzo niższa. Sąsiadka zostawiła pranie na sznurku i dzis rano jak jechałam to widziałam jej bluzki na sąsiednich łąkach. Ale ma babka wyobrażnie hihi

Posted

Matko na dworze pranie w takich mrozach chyba jej cos z leksza odbilo hihi;)
a u nas tez zimno, sniegu nowego nawialo a nawet i dobrze bo tamten snieg mi sie juz znudzil hihi;)

Posted

Cześć Ula:) U nas dzisiaj 0 stopni, przedwczoraj strasznie wiało i sypało wiec też mamy świeżutki śnieżek a zapowiadają dalej mrozy i opady i dzieciaki na ferie będą miały biało a u nas ferie od poniedziałku się zaczynają:)

Posted

Asiu u nas to już ostatnie dni ferii , a przez noc spadło tyyyyyllleee świeżutkiego sniegu że aż żal że koniec laby. To znaczy dzieciom żal bo ja narty w bagażnik i na przerwie śniadaniowej na stok.
Beatko opiekuje sie drzewkiem jak moge , a z tych sadzonek nici , na wiosne musze pobrać nowe. Spoko!!
Mam fotki zimowe to może dacie sie skusić?

adorator jej nie poznał hihi ale ja... obwąchał i czmychnął.

a to co??!!! ktoś się domyśla?

teraz dopiero doceniamy dobrodziejstwo ubranka. Jak poszła w zaspy to ...po psie , a wyszła otrzepała sie i jest ok

Posted

To coś Ty mi chciała dać jak mówisz, że sadzonki kaput? :evil_lol:
Mejsi obłędna jest na tym śniegu :evil_lol: Moje chodzą tylko po odśnieżonych chodnikach bo tam gdzie kiedyś była trawa teraz z metr śniegu leży i nijak mają tam wejść :shake: :evil_lol:

Posted

witam wieczorową porą. Miałam wam pokazać zdjęcia z białego szaleństwa , ale dg tak muli że dzis nie mam na to siły. Księżyc świecił , śnieżek lekko prószył , ale była jazdaaaaaa. I tylko -2 st.
Be samas se winna bo kwiatek /1 roczny/ z przewiązaną kokardka czekał na ciebie buuuu

Posted

chciałam wam wczoraj pokazać fotke księżycową , ale tak sie na to dg wkurzyłam że mi się odniechciało. Ale wyszła ciekawie to spróbuje dzis wstawić.Pojechalismy na narty na pobliski stok , i było juz dość ciemno , ale takie klimaty nie częto można spotkać na stoku. Było uhuhuhu coolsko