Yoko2009 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 yoko na poczatku na widok kurtki momentalnie podkulała ogon i nie paliła sie do wyjscia a teraz przybiega zadowolona, ze wyjdzie:) na śnieg :):) Quote
dysia-u Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 zwiedziłam dziś wszystkie nasze zoologiki - mamy 3 i uuuu niiiii ma nic. same sweterki i kurtki ale żadna nie na łapki. Kapotki nie mam ale fotki mam Quote
Yoko2009 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Widać, że pańcia była w zoologiku i pyszną kostkę kupiła swojej dziewczynce:). Mejsunia jak zawsze śliczna:) Quote
dysia-u Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Nie wiem Asiu czy dobrze zrobiłam z tą kością bo po takim seansiku broda Mejsuli wyobgryzana jak i kość ale uciechy ma co nie miara, aż mi żal jej zabierać Quote
*Jot* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Hej :multi: Mejsunia jak zawsze piękniutka,kość smakowała jak widać :lol: Noruś jest także,super :multi: Mam pytanko,czy Norek również dostał taki przysmak? :diabloti: Ula napisz mi,czy Norek też ma długie rzęsy? Bo Rubinowi teraz ostatnio takie bardzoooooooo długie urosły,nie miał takich wcześniej ;) Serdecznie Cię pozdrawiam :multi: Quote
Doti1986 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mejsulka śliczna jak zawsze:) A małe co nieco każdemu się należy:) Quote
Pegaza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kupilam dzis oponke i wiesz co nie smakuje mi :shake: Mejsi kostkowa za to bardzo mi sie podoba:) Quote
dysia-u Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='jot11']Hej :: Ula napisz mi,czy Norek też ma długie rzęsy? Bo Rubinowi teraz ostatnio takie bardzoooooooo długie urosły,nie miał takich wcześniej ;) Serdecznie Cię pozdrawiam :multi: hej , hej wiesz , zaraz pójde i obejrze go sobie dokładnie hihi napisze potem Daria zestrachana tym że wydam kase na wdzianko a Mejsi ani na niego nie spojrzy odszukałam stare takie na rzepy wrrrrr i ubrałam ją. No mówie ci , nie mogłam uwierzyć. Od razu biegiem do furtki. Ale ubranko nie jest zadowalające bo się rzepy odpinaja i kulki na łapach mega mam fotke ona bez śniegu to nieszczęsliwa ubranko ma fajny odblask z przodu i z tyłu taże można wieczorem spokojnie z nią wyjść. Widoczna gołym okiem hihi Asiu ten tinypic do fotek jest super. Tak szybko mozna fotki wstawiać Quote
Pegaza Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A to taką derke masz do niej..ale ciekawe jak w tych nogawach by latala;) wiesz co ale w tym ubranku to ona taka grubiutka wyglada:evil_lol: tylko nie mow jej tego glosno bo sie na nas obrazi;) Quote
*kleo* Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Przy takich śniegach to chyba te kulki są jednak nieuniknione :evil_lol: Zamiast ubranka gnacik hehe ładna rekompensata ;) Gracja też na początku nie chciała chodzić w tym kombinezonie na 4 łapy, ale zostawiłam ją w nim tak długo aż nie zaczęła się ruszać (w końcu musiała :eviltong:) i teraz to nawet po schodach w nim śmiga :p Quote
Yoko2009 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Piękna śniegowa panienka w ubranku:), dzieki ubranku chociaż na brzuchu i grzbiecie nie ma kulek Pegaza napisał(a):A to taką derke masz do niej..ale ciekawe jak w tych nogawach by latala;) wiesz co ale w tym ubranku to ona taka grubiutka wyglada:evil_lol: tylko nie mow jej tego glosno bo sie na nas obrazi;) Mejsunia ma taki piękny i gęsty włos a nie grubiutka:) Ula mnie również ten program do zdjęć wydaje się super, szybko sie wstawia i fotki i filmiki:) A kupowałaś Mejsi ucho świńskie? Yoko lubi kości ale za ucho wędzone gotowa jest zrobić wszysko hehehe. Byłam wczoraj w kinie wieczorem i bezsilna jestem dzisiaj:) Quote
dysia-u Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 to bylaś w kinie czy na filmie??? hihihijhi Quote
Yoko2009 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Na filmie Uuś:):) ale na dwuosobowej kanapce w ostatnim rzędzie hihihihih Quote
Yoko2009 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Cześć Ulcia a może o jakieś fotki Mejsuni byś się postarała??? Ja tak lubię ją ogladać :loveu: Quote
dysia-u Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 włosy odrastają ale bez ładu i składu, potarganiec jeden. Mój starszy wczoraj , dzis i jutro pisze egazmin na koniec gimn.Troche stresujące ale po nim jakos tego nie widze , tym bardziej ja sie stresuje. Ponoc klasa uznała że próbny traktuja całkowicie jako sprawdzenie na co ich stać i nawet książki nie otworzą. luuuudzie ale beztroska!!!! Quote
karkakarka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://i48.tinypic.com/16h3osg.jpg ale fajnie jej w tym ubranku :) To chyba tak zawsze jest, że rodzice się bardziej denerwują niż dzieci :) \ Ja jak pisałam maturę próbną z angielskiego to napisałam (albo nie napisałam;)) na 1, a na normalniej na 4, ale zmotywowało mnie to aby jeszcze nad anglikiem przysiąść :) Napisz późnej co młody mówił, jakie wrażenia... jeśli uda ci się cokolwiek z niego wyciągnąć hihi Quote
dysia-u Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 mówił aż dziwne hihi z matmy dośc spokojny , z fizy też ale biologia i geografia.... powiedział że takie przedmioty psują ludziom zdrowie. No patrz jaki mądry się znalazł buuuu Quote
Doti1986 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 E tam będzie wszystko dobrze ja pamiętam moje testy gimnazjalne a strasznie narzekałam a na humanistycznym miałam 45/50p a na matematycznym 50/50p:) A wydawało mi się że źle napisałam:) Quote
Pegaza Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Hej wieczorkiem:) ale tu kujonow widze:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witamy i pozdrawiamy serdecznie, troszke nas nie było, ale myślę jakoś wszystko nadrobić, tylko nadal mam problem z fotkami, albo mam problem albo jestem beznadziejnym technicznym analfabetom:diabloti:może podzielisz sie ze mną swoją wiedzą:oops: A Mejsunia jak zwykle piekniutka, a jaka dzielna w tym śniegu:crazyeye: Quote
*Jot* Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wpadamy wieczorkiem się przywitać :multi: Quote
Karolina. Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='dysia-u']włosy odrastają ale bez ładu i składu, potarganiec jeden. Mój starszy wczoraj , dzis i jutro pisze egazmin na koniec gimn.Troche stresujące ale po nim jakos tego nie widze , tym bardziej ja sie stresuje. Ponoc klasa uznała że próbny traktuja całkowicie jako sprawdzenie na co ich stać i nawet książki nie otworzą. luuuudzie ale beztroska!!!! Ja też pisałam te egzaminy :) Ten wczorajszy nie był trudny, za to ten dzisiejszy...dla mnie biologia z tych zadań była najłatwiejsza :wink: [quote name='Doti1986']E tam będzie wszystko dobrze ja pamiętam moje testy gimnazjalne a strasznie narzekałam a na humanistycznym miałam 45/50p a na matematycznym 50/50p:) A wydawało mi się że źle napisałam:) Jeju :crazyeye: Witamy wieczorkiem, i czekamy na zdjęcia Mejsi :loveu: Quote
Recommended Posts