Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem Asiu czy dobrze zrobiłam z tą kością bo po takim seansiku broda Mejsuli wyobgryzana jak i kość ale uciechy ma co nie miara, aż mi żal jej zabierać

Posted

Hej :multi: Mejsunia jak zawsze piękniutka,kość smakowała jak widać :lol: Noruś jest także,super :multi: Mam pytanko,czy Norek również dostał taki przysmak? :diabloti: Ula napisz mi,czy Norek też ma długie rzęsy? Bo Rubinowi teraz ostatnio takie bardzoooooooo długie urosły,nie miał takich wcześniej ;)
Serdecznie Cię pozdrawiam :multi:

Posted

[quote name='jot11']Hej :: Ula napisz mi,czy Norek też ma długie rzęsy? Bo Rubinowi teraz ostatnio takie bardzoooooooo długie urosły,nie miał takich wcześniej ;)
Serdecznie Cię pozdrawiam :multi:
hej , hej wiesz , zaraz pójde i obejrze go sobie dokładnie hihi napisze potem
Daria zestrachana tym że wydam kase na wdzianko a Mejsi ani na niego nie spojrzy odszukałam stare takie na rzepy wrrrrr i ubrałam ją. No mówie ci , nie mogłam uwierzyć. Od razu biegiem do furtki. Ale ubranko nie jest zadowalające bo się rzepy odpinaja i kulki na łapach mega
mam fotke

ona bez śniegu to nieszczęsliwa

ubranko ma fajny odblask z przodu i z tyłu taże można wieczorem spokojnie z nią wyjść. Widoczna gołym okiem hihi

Asiu ten tinypic do fotek jest super. Tak szybko mozna fotki wstawiać

Posted

A to taką derke masz do niej..ale ciekawe jak w tych nogawach by latala;)
wiesz co ale w tym ubranku to ona taka grubiutka wyglada:evil_lol: tylko nie mow jej tego glosno bo sie na nas obrazi;)

Posted

Przy takich śniegach to chyba te kulki są jednak nieuniknione :evil_lol:
Zamiast ubranka gnacik hehe ładna rekompensata ;)
Gracja też na początku nie chciała chodzić w tym kombinezonie na 4 łapy, ale zostawiłam ją w nim tak długo aż nie zaczęła się ruszać (w końcu musiała :eviltong:) i teraz to nawet po schodach w nim śmiga :p

Posted

Piękna śniegowa panienka w ubranku:), dzieki ubranku chociaż na brzuchu i grzbiecie nie ma kulek

Pegaza napisał(a):
A to taką derke masz do niej..ale ciekawe jak w tych nogawach by latala;)
wiesz co ale w tym ubranku to ona taka grubiutka wyglada:evil_lol: tylko nie mow jej tego glosno bo sie na nas obrazi;)

Mejsunia ma taki piękny i gęsty włos a nie grubiutka:)

Ula mnie również ten program do zdjęć wydaje się super, szybko sie wstawia i fotki i filmiki:)
A kupowałaś Mejsi ucho świńskie? Yoko lubi kości ale za ucho wędzone gotowa jest zrobić wszysko hehehe. Byłam wczoraj w kinie wieczorem i bezsilna jestem dzisiaj:)

Posted

włosy odrastają ale bez ładu i składu, potarganiec jeden.
Mój starszy wczoraj , dzis i jutro pisze egazmin na koniec gimn.Troche stresujące ale po nim jakos tego nie widze , tym bardziej ja sie stresuje. Ponoc klasa uznała że próbny traktuja całkowicie jako sprawdzenie na co ich stać i nawet książki nie otworzą. luuuudzie ale beztroska!!!!

Posted

http://i48.tinypic.com/16h3osg.jpg ale fajnie jej w tym ubranku :)

To chyba tak zawsze jest, że rodzice się bardziej denerwują niż dzieci :)
\
Ja jak pisałam maturę próbną z angielskiego to napisałam (albo nie napisałam;)) na 1, a na normalniej na 4, ale zmotywowało mnie to aby jeszcze nad anglikiem przysiąść :)

Napisz późnej co młody mówił, jakie wrażenia... jeśli uda ci się cokolwiek z niego wyciągnąć hihi

Posted

mówił aż dziwne hihi z matmy dośc spokojny , z fizy też ale biologia i geografia.... powiedział że takie przedmioty psują ludziom zdrowie. No patrz jaki mądry się znalazł buuuu

Posted

E tam będzie wszystko dobrze ja pamiętam moje testy gimnazjalne a strasznie narzekałam a na humanistycznym miałam 45/50p a na matematycznym 50/50p:) A wydawało mi się że źle napisałam:)

Posted

Witamy i pozdrawiamy serdecznie, troszke nas nie było, ale myślę jakoś wszystko nadrobić, tylko nadal mam problem z fotkami, albo mam problem albo jestem beznadziejnym technicznym analfabetom:diabloti:może podzielisz sie ze mną swoją wiedzą:oops:
A Mejsunia jak zwykle piekniutka, a jaka dzielna w tym śniegu:crazyeye:

Posted

[quote name='dysia-u']włosy odrastają ale bez ładu i składu, potarganiec jeden.
Mój starszy wczoraj , dzis i jutro pisze egazmin na koniec gimn.Troche stresujące ale po nim jakos tego nie widze , tym bardziej ja sie stresuje. Ponoc klasa uznała że próbny traktuja całkowicie jako sprawdzenie na co ich stać i nawet książki nie otworzą. luuuudzie ale beztroska!!!!

Ja też pisałam te egzaminy :)
Ten wczorajszy nie był trudny, za to ten dzisiejszy...dla mnie biologia z tych zadań była najłatwiejsza :wink:

[quote name='Doti1986']E tam będzie wszystko dobrze ja pamiętam moje testy gimnazjalne a strasznie narzekałam a na humanistycznym miałam 45/50p a na matematycznym 50/50p:) A wydawało mi się że źle napisałam:)

Jeju :crazyeye:

Witamy wieczorkiem, i czekamy na zdjęcia Mejsi :loveu: