Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Ula porannie:) Nie muszę mówić , ze znowu widzę podwójny banerek heheheheheh
a do urlopu jeszcze tydzień:(
Cykaj fotki na sniegu i wrzuciaj na dogo piekną panienkę:):)
Miłego dzionka zyczę

Posted

karkakarka napisał(a):
Ja tam widzę pojedynczo, Yoko (Iwonka?) co ty piłaś, ze podwójnie widzisz hihi

Asia nie Iwonka :) a pijam w pracy jedynie kawkę i herbatkę no i wode niegazowana:):) ale ja serio tylko Uli baner w każdej galerii widzę x2

Uluś powiedz jak Mejsi przy Waszym -15 biega po tym śniegu na golaska????? Nie telepie się, nie kicha nie prycha??? Jakaś ona zahartowana jest chyba:):)

Posted

Chyba muszę pozazdrościć zahartowanych psów. Bo u mnie to Inka i Bondzik są w śnieżnym szoku. Inka stoi i się nie rusza- nawet jak już jest w domu:D A Bondek piszczy, ze chce na ręce.... Kaza za to uwielbia zabawy w śniegu. Ale te yorki to zmarzluchy.
Pozdrowienia dla Was dziewczyny:)

Posted

odpukać w nie malowane ale Mejsi uwielbia latać po śniegu. Wieczorem było -12 to juz pozwoliłam jej siknąć na podkład ale dziś -10 i lata na golasa. Nigdy nie mieliśmy żadnego ubranka i tak się po prostu przyzwyczaiła. Nie są to godzinne
spacery dlatego spokojnie wytrzymuje. Oto dowody

Posted

Super te zimowe zdjęcia.
Bello to szaleje w śniegu jak jakiś dzikus :evil_lol: Zobaczymy jak będzie się zachowywał jak śnieg mu się poprzylepia :diabloti:

Posted

kupiłam se sukienke na poprawe humora bo łapie doła,syn jako tako wydobrzał to zaś mm zapalenie oskrzeli.Tyle roboty przed świętami a on ma zakaz wychodzenia buuu

Posted

:evil_lol:Coś mam dzisiaj słaby pomyślunk bo jak czytałam o drzemce to myślałam że Twój m bedzie drzemał:evil_lol:
Oglądam se te fotki i myśle-biedny chłopina śpo na drewnianej ławce:evil_lol:a do tego jeszcze chory:evil_lol:

Ulus co z Ciebie za kobita że chłop mma zapalenie oskrzli?Coś słabo go grzejesz:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
:evil_lol:Coś mam dzisiaj słaby pomyślunk bo jak czytałam o drzemce to myślałam że Twój m bedzie drzemał:evil_lol:
Oglądam se te fotki i myśle-biedny chłopina śpo na drewnianej ławce:evil_lol:a do tego jeszcze chory:evil_lol:

Ulus co z Ciebie za kobita że chłop mma zapalenie oskrzli?Coś słabo go grzejesz:evil_lol:

odkrywałam go