Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
Ula czy u Ciebie jest lato? :cool1:

no prawie , prawie . Tylko ten halny jak wieje to samopoczucie kiepskie. Ale dziś było 15 st i śliczne słonko. Zapraszam kiedyś w nasze strony.

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas liście, a u Was tak pięknie zielono. Przypomniały mi się moje dziecięce wakacje na wsi. Ale macie tereny do spacerów. Zazdroszczę. Pogody nie zazdroszczę, bo u nas taka sama:eviltong:
A synciu to widzę, że tak mniej-więcej rówieśnik z moim:lol: Pozdrawiamy.

Posted

Noo.. ja się jakoś 9 stycznia do Zakopca wybieram :loveu: Przez Kraków - Łuki chce do Wieliczki ale troche to spory wydatek :cool1: Nigdy nie byłam - nie wiem, może się dam namówić :lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Noo.. ja się jakoś 9 stycznia do Zakopca wybieram :loveu: Przez Kraków - Łuki chce do Wieliczki ale troche to spory wydatek :cool1: Nigdy nie byłam - nie wiem, może się dam namówić :lol:

oo no nie zaluj se Be nie zaluj...:eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):

Beatko wysłałam ci wiadomosć na Pw ale po tych szalonych zmianach Bóg raczy wiedzieć gdzie wiadomośc moja dotarła

Posted

tigrunia napisał(a):
Ulka wysłałaś mi to na profil nie na PW :evil_lol: Ja bardzo chętnie ale zobaczymy jak nam plan podróży pozwoli.. Pogadamy bliżej wyjazdu :loveu:

łłłłóooo żesz ty !!!! gdzie to wysłałam??!!! a jak bym specjalnie tak chciała to pewnie bym nie umiała.

Posted

dysia-u napisał(a):
łłłłóooo żesz ty !!!! gdzie to wysłałam??!!! a jak bym specjalnie tak chciała to pewnie bym nie umiała.

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Spokojnie - bez paniki :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny:) Cudne foteczki, jakie piękne krajobrazy u Was. U nas szaro, buro, deszczowo a w górach wiosne macie:) Mejsunia ma gdzie się wybiegać a nie tylko bloki wokół:) Pozdrawiamy serdecznie