C&B Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='dysia-u']:loveu: ale jesteś kochana. Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg Takie coś wyszło mi....:roll: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Domka_Czika']Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg Takie coś wyszło mi....:roll: Mnie się tam podoba:loveu: Właścicielce nie musi:eviltong: Quote
slawi Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ewa2909 napisał(a):Mnie się tam podoba:loveu: Właścicielce nie musi:eviltong: I mnie też się podoba:loveu: Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :crazyeye: widze Ewuś że u ciebie już nowy banerek. Mój też fajny. Ale będą j... z podlinkowaniem:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Domka_Czika']Njapierw zobacz , później wychwalaj , bo jeszcze okarze się nie zasłużone:evil_lol: http://images27.fotosik.pl/298/e74cb84eae6b9f61.jpg Takie coś wyszło mi....:roll: Dominika dzięki. Myśle że zmiana wszystkim się spodoba może chętniej odwiedzą galerie Mejsi :loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dysia-u napisał(a):Dominika dzięki. Myśle że zmiana wszystkim się spodoba może chętniej odwiedzą galerie Mejsi :loveu::loveu::loveu: Ja już chetniej odwiedzam:eviltong:jestem juz 2 raz dzisiaj:eviltong: Kobieto jak żes to zrobiła ze Ci się od razu po nacisnięciu na banerk ukazuje Twoja galeria? Bom ja cimna baba jest:eviltong: Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 :eviltong: a od czego kowal ma kleszcze??!!:evil_lol: Dzieciora wołaj:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dysia-u napisał(a)::eviltong: a od czego kowal ma kleszcze??!!:evil_lol: Dzieciora wołaj:evil_lol: Dzieciory pogniewane na mamusie,była malutka zadyma:evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 ide jutro z Mejsi do weta. Takie ma spłakane te ślepka. Nie wiem czy to od kurzu i temp bo uwielbia wylegiwać się koło kominka:shake: Zobaczymy co powie. Pamiętam że rok temu o tej porze też był ten problem:placz: Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 witamy wieczorową porą:loveu: byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake: Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Też żeberek psich szukamy :cool3: ale obenite :crazyeye: nie znamy. Musimy zrzucić chociaż ze 20-30 deko :placz:. nom też tyle wystarczy. Dlatego szukamy czegoś o tej karmie. ponoć dietetyczna Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):witamy wieczorową porą:loveu: byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake: Też żeberek psich szukamy :cool3: ale obenite :crazyeye: nie znamy. Musimy zrzucić chociaż ze 20-30 deko :placz:. Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):nom też tyle wystarczy. Dlatego szukamy czegoś o tej karmie. ponoć dietetyczna Nam wczoraj w ZK doradzono żeby raczej karmy nie zmieniać tylko ograniczyć trochę żarełko :placz: no i ruchu wiecej :cool3:. Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):witamy wieczorową porą:loveu: byliśmy u weta i stwierdził zapalenie spojówek. Przepisał dicortineff . Pomacał też żeberka, a jakże :cool3: no i ... mogło by je bardziej być widać.:angryy: Dostępna jest karma royal obenite która jest dietetyczna i w dużych opakowaniach ale czy ona w tym zasmakuje? :-o Musze znależć małą ilość na próbe. Znacie tę karmę? Miała zrobioną kitkę z kokardką i wszystkie psiny w kolejcie i ich pańcie słodziutko do niej mlaskali.:loveu: Oj umie robić maślane oczy :cool3: szczególnie przy misce:shake: A ja musze powiedzieć że Tosiu miał zmienioną odżywke i tak jakby oczka troszke mniej łzawiły. Nie wiem co to wspulnego z jego sierścią ale widze wyraźną poprawe:loveu:. Jutro będew zoologicznym to się zapytam czy wogule mają taką karme. Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ROYAL CANIN Obesity (dog) 6kg Uleczko chyba to ta karma Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='slawi']ROYAL CANIN Obesity (dog) 6kg Uleczko chyba to ta karma Karma w normalnej cenie,ciekawe czy mją ją w zoologicznym Quote
dysia-u Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='slawi']ROYAL CANIN Obesity (dog) 6kg Uleczko chyba to ta karma Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol: Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol: To ja z:evil_lol:iciem śmaćnego:evil_lol: Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dysia-u napisał(a):Iwonko jesteś wielka. Jakżeś to wyszukała. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czytam i widze plusy , chyba sie skusimy. Cena nie zawrotna tylko ta ilość. A jak jej nie przypasi to co? hahaha sama zjem:lol::lol: Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:. Quote
ewa2909 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 slawi napisał(a):Gdybym bliżej mieszkała to spółę byśmy zrobiły :evil_lol:. Może mój żarłok szybciej by schudł :evil_lol:. Ciekawe co bysście powiedziały jakbyście miały takiego tadka-niejadka w domu:mad: Po to żeby łaskawy pan zjadł pare ziarenek trzeba chodzić i go prosić,ale żeberka są takie akurat:multi:. Chociaz przez tą chorobe ma moczona karme i widze że więcej jej zjada. Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Karmy z RC są dobre . Moja schorowana Czikunia na RC Intelsinal czy jakos tam jest i jest super:loveu: Quote
slawi Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ewa2909 napisał(a):Ciekawe co bysście powiedziały jakbyście miały takiego tadka-niejadka w domu:mad: Po to żeby łaskawy pan zjadł pare ziarenek trzeba chodzić i go prosić,ale żeberka są takie akurat:multi:. Chociaz przez tą chorobe ma moczona karme i widze że więcej jej zjada. Ciekawe czy częściej yorki są żarłokami czy niejadkami. I chyba większy kłopot jest jak psiak nie chce jeść. Sąsiadka ma yoreczka, który je tylko gotowanego indyka, i codziennie musi być świeży, wczorajszego nie ruszy :lol:. Quote
C&B Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f85/szkielecik-dudus-wady-wrodzone-nie-tylko-lapy-456-gr-na-ds-u-mnie-124696/ Przepraszam za offa ale może znasz kogoś , kto chce czarną kulkę radosci ? Quote
Recommended Posts