*Jot* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ania90 napisał(a):co masz na mysli? Nuda,pustka,nikogo nie ma,nikt nic nie pisze....itd. :cool3: Prawda Ulka ? Cześć :multi: Quote
ania90 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 a myslalam ze tylko u mnie taka nuda a to na calym forum jest oj oj to trzeba sie tym zajac aby atmosfera sie polepszyla:cool3: Quote
dysia-u Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Jolcia wiosna idzie to i pewnie więcej zajęć poza domem dziewczyny mają ale szkoda że dogo pustoszeje Quote
dysia-u Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 aha!!! zapomniałam was spytać , dziewczyny ide rejestrować mój salionik potrzebuje nazwy , wymyslicie co?? plisssss Quote
Pegaza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dysia-u napisał(a):aha!!! zapomniałam was spytać , dziewczyny ide rejestrować mój salionik potrzebuje nazwy , wymyslicie co?? plisssss Ty idziesz otwierac a ja odwieszac;) no wiec : SPA dla psa.. 4 łapy- salon fryzjerski dla psow i kotow.. Salon fryzjerski dla psow Mejsi.. Psi salon.. Dog Spa.. Salon urody psa.. ;) Aaa i najwazniejszy.. Ula Ci psa odczaruje;) Quote
dysia-u Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Daria na ciebie można liczyć skąd wiedziałaś że myśle o tym "4 łapy..."??????? a z tym spa to bym tak nie szalała hihihi Quote
Pegaza Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 dysia-u napisał(a):Daria na ciebie można liczyć skąd wiedziałaś że myśle o tym "4 łapy..."??????? a z tym spa to bym tak nie szalała hihihi Intuicja a tak szczeze to pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy;) Quote
kiniaaa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Daria tyle nazw fajnych już wymyśliła że nie mam co pisać :eviltong: Ale właśnie tez myślałam żeby w nazwie było Mejsi hihi :) U nas jest hotel dla psow 4 łapy;) Quote
*Jot* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cześć Ulka :multi: Nazwa "4 łapy"jest świetna :p Już nic innego nie wymyślaj.:p Quote
Marzena* Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Noooo Daria Tobie to pomysłów nie brakuje Mi też się podoba 4 łapy :) Quote
*Agnieszka* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cześć Ula:) 4 łapy fajnie brzmi,a wpadłą mi teraz do głowy taka nazwa..salon fryzjerski psia metamorfoza...na razie nic innego mi nie przychodzi??? Quote
dysia-u Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 w poniedziałek mam klientke, chce ponoć SPA psu zrobic bo czesania nie lubi , ona nie zawsze ma czas kąpać uuuu zobaczymy co przyjdzie i co wyjdzie hihihihi czy to będzie metamorfoza???? Aguś, dobre. zobaczymy co rodzina klepnie Quote
*Agnieszka* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dysia-u napisał(a):w poniedziałek mam klientke, chce ponoć SPA psu zrobic bo czesania nie lubi , ona nie zawsze ma czas kąpać uuuu zobaczymy co przyjdzie i co wyjdzie hihihihi czy to będzie metamorfoza???? Aguś, dobre. zobaczymy co rodzina klepnie Ba Ulcia w Twoje złote rączki jak psiaczek wpadnie to na pewno będzie metamorfoza...jak te programy o urodzie:) Quote
dysia-u Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Aga wiem że chcesz dobrze ale jakos nie jestem o tym przekonana jeszcze nie hihihi Quote
*Agnieszka* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dysia-u napisał(a):Aga wiem że chcesz dobrze ale jakos nie jestem o tym przekonana jeszcze nie hihihi Dobra,dobra......nie piskaj heh Quote
dysia-u Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 obyś była dobrym prorokiem ;););););) Quote
*Agnieszka* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dysia-u napisał(a):obyś była dobrym prorokiem ;););););) Oczywiście:)dobrze będzie;) Quote
*Jot* Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Hej !! I jak decyzja już zapadła? 4 łapy ? :loveu: Quote
Pegaza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 *Jot* napisał(a):Hej !! I jak decyzja już zapadła? 4 łapy ? :loveu: No wlasnie nic sie nie chwalisz...:razz: Quote
dysia-u Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 raczej tak , ale to dopiero w poniedziałek zapraszam Quote
dysia-u Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 dziewczyny musze wam sie pożalić podrukowałam takie fajne ogłoszenia i rozwieszam po M , oczywiście w miejscach dozwolonych ale i uczęszczanych powiesz rano , a po pracy jade odwiedzić "te punkty" i co?! nieeee ma , zerwane kurcze , czy ktoś chodzi moimi sladami i robi na złość ale na ziemi ogłoszenie nie leży, sprawdzałam, ktos od razu do kosza z tym pędzi kurcze, dlaczego zawsze tak musi być pod górke?! nie mam wrogów, a konkurencja żadna bo tylko w dwa miejsca przyjeżdża fryzjer i to tylko w sobote echhh jakies zniechęcenie mnie ogarnia Quote
Pegaza Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dysia-u napisał(a):dziewczyny musze wam sie pożalić podrukowałam takie fajne ogłoszenia i rozwieszam po M , oczywiście w miejscach dozwolonych ale i uczęszczanych powiesz rano , a po pracy jade odwiedzić "te punkty" i co?! nieeee ma , zerwane kurcze , czy ktoś chodzi moimi sladami i robi na złość ale na ziemi ogłoszenie nie leży, sprawdzałam, ktos od razu do kosza z tym pędzi kurcze, dlaczego zawsze tak musi być pod górke?! nie mam wrogów, a konkurencja żadna bo tylko w dwa miejsca przyjeżdża fryzjer i to tylko w sobote echhh jakies zniechęcenie mnie ogarnia Ula daj ogloszenie na necie macie chyba jakis portal miastowy? hm to faktycznie ktos robi sobie jaja nie zniechecaj sie od razu trzeba isc do przodu;) Quote
chrupcia Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Cześć Ula :) u mnie jest psi salon :) a 4łapy bardzo fajna nazwa :cool3: Ula, co do tych ulotek to pewnie konkurencja :roll: ;) Quote
Yoko2009 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 I koniecznie Ula rób fotki klientom przed i po:) Quote
kiniaaa Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Yoko2009 napisał(a):I koniecznie Ula rób fotki klientom przed i po:) Właśnie:) my chętnie je pooglądamy :multi: Quote
Recommended Posts