Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daria doznałam pocieszenia hihi dzięki
wiecie że ten dziad Norek wczorej zwiał i łajdaczył sie 5 godzin
matkoooo jak zobacze na wsi kundelka z długimi uszami to padne
dziś musiałam myć kotłownie bo zarz....gał całą. Kto wie czego sie nazarł

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aha :roll: zapomniałam wam powiedzieć że kupić szpilki albo kozaki to pikus w porównaniu do kupna butów narciarskich
byłam dziś w sportowym bo moje stare buty wyglądem nie przypominają starych ale cos mnie gniotą :roll: a to masakra w takich jeżdzić
facet przyniósł do przymiarki pewnie z 7 par i każde zachwalał jakby były jedyne ale nic to :evil_lol: tak się upociłam przy tym mierzeniu , zasapałam że pewnie pomyslał jak ja z taka kondycja moge na stok :razz:
dziewczyny mówie wam kupować szpilki to frajda :evil_lol:

Posted

Ja jak Daria zawsze w koście mi jest słabo, niedobrze.. :roll:
ostatnio na święta trzy dni pod rząd w kościele mi było słabo i szybciej wychodziłam :roll:

Hej Ula :)

Posted

dysia-u napisał(a):
Daria doznałam pocieszenia hihi dzięki
wiecie że ten dziad Norek wczorej zwiał i łajdaczył sie 5 godzin
matkoooo jak zobacze na wsi kundelka z długimi uszami to padne
dziś musiałam myć kotłownie bo zarz....gał całą. Kto wie czego sie nazarł

no tak Norek pewnie ma panienkę na boku, pisałaś ,że chciałabyś maluchy, to Noreczek pewnie usłyszał.:lol:

Posted

takie sobie foteczki
włąściwie to chciałam wam pokazac warkoczyka, dzieki temu włoski nad oczami sie nie łąmią od gumek i szybciej rosną
tak u nas wieje że własnych mysli nie słychać
a takie były narciarskie plany buuuuu

Posted

Cześć dziewczyny:)ale tu dzisiaj pustki...wolny dzień a nikogo niema...wy tu o kościele a ja jutro musze na siódmą rano lecieć z córką:placz:

a zapomniałam dodać że leniuszek Mejsi śliczna:loveu:

Posted

Jolcia mój M złaził okolice /drugi łazior hihi/ ale nigdzie go nie było
nawet w stałych bazach uciecZki też nie
pewnie juz mu sie ta panna znudziła i poszukał innej
Pualina gdziez to tak rano musisz lecieć? u nas szkoła zamknięta

Posted

Karolina pewnie że teraz o tym mysle bo wcześniej nie byłam tego świadoma
ale on ma juz 6 lat , nie wiem czy to by cos zmieniło bo jego przyzwyczajenia to juz druga natura
on to ma już we krwi

Posted

Karolina. napisał(a):
Ula, a nie myślałaś o kastracji rudego? Może wtedy zmniejszyłaby się jego chęć na ucieczki, hmm? :razz:

Karola mój Rubin jest wykastrowany a biega na łąki sąsiadów jak się go tylko z oka spuści.One to po prostu uwielbiają.Moja znajoma też ma spaniela i jak przyjeżdża na wczasy do mojej wsi to Emir też z każdej okazji korzysta,żeby gdzieś uciec.:evil_lol:

dysia-u napisał(a):
Karolina pewnie że teraz o tym mysle bo wcześniej nie byłam tego świadoma
ale on ma juz 6 lat , nie wiem czy to by cos zmieniło bo jego przyzwyczajenia to juz druga natura
on to ma już we krwi

Ulka jakbyś wykastrowała Norka to miałabyś spokój jak Mejsi ma cieczkę.I masz rację to natura spanieli.One muuuuszą biegać,wszędzie włazić i wszystko sprawdzić.

Cześć :multi::multi:

Posted

Czesć Ula:) witam sie piątkowo i pracowicie, ni eniedzielnie hihihi
Mejsulka fajny ma ten warkoczyk:)
wpadnijcie do nas na fotki - nie no , Ty przecież byłaś na naszych fotkach...zakręcona jestem

Posted

[quote name='dysia-u']Karolina pewnie że teraz o tym mysle bo wcześniej nie byłam tego świadoma
on to ma już we krwi

[quote name='*Jot*']Karola mój Rubin jest wykastrowany a biega na łąki sąsiadów jak się go tylko z oka spuści.One to po prostu uwielbiają.Moja znajoma też ma spaniela i jak przyjeżdża na wczasy do mojej wsi to Emir też z każdej okazji korzysta,żeby gdzieś uciec.:evil_lol:

Ja to wiem, moja ciocia ma spanielkę, i wiem jakie to to wredne jest, i tylko by biegało w kółko, tropiło, biegło przy rowerze itd... Ale jak Norek byłby wykastrowany, to przynajmniej "na dziewczyny" by nie latał, a jeśli nawet to by szkód nie narobił ;)

Z tego wszystkiego zapomniałam, i ominęłam piękną Mejsi
http://img214.imageshack.us/i/p1010272p.jpg/
:loveu:

Posted

[quote name='karkakarka']http://img189.imageshack.us/img189/3659/p1010273d.jpg - o jak artystycznie :) mnie też się wydaje, że od warkoczyka nie łamią się włoski nad oczami.

http://img189.imageshack.us/img189/3659/p1010273d.jpg ślicznotka :)

U mnie warkoczyk sprawdza się w 50 % ;)
U Carmen idealnie się sprawdza a Vikunia jak tylko ma zaplecionego warkoczyka to tak się czochra, że pazurami wyrywa i łamie włosy. Próbowałam 2 czy 3 razy i strat było co nie miara :(

Cześć Ulcia :)