Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest jej ulubione szleństwo na śniegu

to teraz możecie sobie wyobrazić jak wraca do domu

a to nasza nieprzejezdna droga
widać ślady auta M i tyle
o 5 rano jeszcze nie było tak żle
cały czas sypie

Posted

hej !! ale fajnie u was biało :eviltong:
http://img88.imageshack.us/img88/8515/p1010165a.jpg mała jest faktycznie twarda :evil_lol: a tu wyszła super :loveu:

mój diabełek wczoraj raz w ubranku spacerował (długi spacer), a później bez ubranka to tylko szybciutko zrobił co trzeba i wygina do domku... u nas dziś -3 stopnie, wzięłam Antosia bez ubranka, ciekawe czy w przyszłości będzie taki twardziel jak Mejsi :lol:

Posted

http://img6.imageshack.us/img6/776/p1010167d.jpg szalona Mejsula :loveu:

Ula, ale u Ciebie śniegu !!!:cool3: jak Ci fajnie :)
u mnie dziś od rana zamiast śnieg to deszcz padał i taka plucha się razem ze śniegiem zrobiła że się wywaliłam jak ze szkoły wracałam :roll: ale teraz akurat jak wróciliśmy z Jazzem ze spacerku widzę że porządnie śniegiem sypie :multi: może do jutra będzie jak u Ciebie, byłoby super :p

Posted

dysia-u napisał(a):
Dziewczynki prosze odezwijcie się do mnie bo nie wiem jakim cudem zeżarło mi wszystkie subskrybcje
matkooooo czy ja to odtworze?!

Hej hej odzywam sie Ulcia:)
Nie zasypało was jeszcze bardziej???? U nas śniegu nadal niet ale mróz straszny -12, ale co ja Tobie piszę u wasz pewnie tak samo albo i gorzej:).
Popołudniami ostatnio nie mam czasu na kompa, dzisiaj mój malutkisynus ma urodzinki, idziemy na Harego do kina a w sobote impra:)
Pozdrawiam cieplutko

ps. dziewczynki nie gniewajcie się, że nie piszę nic ale czytam cały czas z pracy Waszy galerie zeby nie mieć zaległości:)

Posted

Cześć Ula,
u nas napadało śniegu,
w nocy było -20 , okropnie zimno brrr
coś chyba na dogo było zmieniane i te subskrybcje przy okazji Ci zeżarło,
ja też z subskrybcji nie korzystam na pasek wrzuciłam stronę gdzie są galerie i mi się od razu ta strona otwiera jak wchodzę na dogo

Posted

co mi to dogo dziś na złość zrobiło to mówie wam
wogóle do ładu z tym dojść nie umiem
ech! śledze wątek Pielęgnacja -Strzyżenie
wyobracało mi jakoś stronki że mogłam czytać od tyłu a aktualnych nie pokazywało
uuuu nawet nie umiem wam sensownie tego wytłumaczyć
wołałam synów ale jak to zobaczyli to chcieli mnie śmiechem dobić i mówili ze na oczy czegoś takiego nie widzieli
no to zobaczcie za to nowe fotki hihi