dysia-u Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 dziewczyny mam mam mam mam ten certyfikat jutro wam wszystko opowiem na razie mykam bo M chce kompa Quote
chrupcia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ula Gratuluje! :multi: widziałam że wszystko Ci się uda :cool3: :multi: Quote
megi82 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dysia-u napisał(a):dziewczyny mam mam mam mam ten certyfikat jutro wam wszystko opowiem na razie mykam bo M chce kompa kochana ja odpuściałam sobie dogo wracam a tu takie wieści pogratulować!!!!!!!!!!!!!!! czekam na szczegóły Quote
slawi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 dysia-u napisał(a):dziewczyny mam mam mam mam ten certyfikat jutro wam wszystko opowiem na razie mykam bo M chce kompa gratulacje no to do jutra:) Quote
Connected Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Cze Ula :lol: kawkę przyniosłam :lol: Quote
Yoko2009 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ula moje gratulacje:multi::multi::multi::multi: wiedziałam, że bardzo dobrze Ci pójdzie:) Czekamy na szczegóły a w międzyczasie na foteczki zapraszam:) Quote
dysia-u Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 dziewczyny dziękuje wam za wsparcie i otuche już po Nati pytałaś na czym zdajemy hihi, otóz nawet nie zorientowałyśmy się że to egzamin był taki zaje...dzień , pies za psem i cały czas myslałyśmy kiedy zdążą zrobić nam ten egzamin jak taki ruch w salonie a tu pod koniec dnia się okazało że to właśnie był egzamin oprócz certyfikatu dostałysmy solidna pochwałę że byliśmy taką świetną , chętną do pracy grupą dziewczynyyyy ale się ciesze choć tak naprawde do mnie nie dociera że coś tam potrafie, teraz musze wyłapać wwzystkie latające po wsi psiaki i ... nooo to sie przekonam czy cos umiem lece do was , nie wiem czy wszędzie zdąże bo mój juz się szykuje na kompa robi jakieś projekty i nie rozumie że tęsknie za dogo noooo to lece do was bo szkoda czasu Quote
dysia-u Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 ta kawusia z serduszkami jest dla was ciasto upieke jak troche ochłone jeszcze musze prasowanie odbębnić Quote
Karolina. Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Super Ulu, bardzo się cieszę! :multi: Teraz przydałoby się, żebyś nam Mejsi pokazała, bo pewnie wypróbowałaś na niej już jakąś fryzurę? :razz: :) Quote
dysia-u Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 nawet nie moge !!!! wam Mejsi pokazać bo była moim królikiem doświadczalnym każda część małego ciałka inaczej wypitolona jescze brakuje tylko napisu Cracowia hahhahahahah Quote
chrupcia Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ula pokaż pokaż Mejsulke i Rudego :cool3: ja czekam :) nie powiedzili Wam że to egzamin, bo byście się denerwowali, a tak nic nie widziałaś robiłaś wszystko jak trzeba i już :multi: Quote
*kleo* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ula, po raz kolejny serdecznie gratuluję!!! :multi::multi::multi: Ale Was podeszli z tym egzaminem, ale dobrze wymyślili, przynajmniej nie było czasy na stres ;) Quote
Marzena* Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Ulcia MEGA GRATULACJE :klacz::klacz::klacz: Z egzaminem to był super pomysł ;) Quote
Connected Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dobry patent z tym egzaminem , nic nikt nie widział to się nie denerwował, robił swoje na luzie i już ;) Pokaż nam Mejsulkę ! :loveu: Quote
megi82 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 dysia-u napisał(a):dziewczyny dziękuje wam za wsparcie i otuche już po Nati pytałaś na czym zdajemy hihi, otóz nawet nie zorientowałyśmy się że to egzamin był taki zaje...dzień , pies za psem i cały czas myslałyśmy kiedy zdążą zrobić nam ten egzamin jak taki ruch w salonie a tu pod koniec dnia się okazało że to właśnie był egzamin oprócz certyfikatu dostałysmy solidna pochwałę że byliśmy taką świetną , chętną do pracy grupą dziewczynyyyy ale się ciesze choć tak naprawde do mnie nie dociera że coś tam potrafie, teraz musze wyłapać wwzystkie latające po wsi psiaki i ... nooo to sie przekonam czy cos umiem lece do was , nie wiem czy wszędzie zdąże bo mój juz się szykuje na kompa robi jakieś projekty i nie rozumie że tęsknie za dogo noooo to lece do was bo szkoda czasu dysia-u napisał(a):nawet nie moge !!!! wam Mejsi pokazać bo była moim królikiem doświadczalnym każda część małego ciałka inaczej wypitolona jescze brakuje tylko napisu Cracowia hahhahahahah och to super egzamin własnie taki najlepszy to teraz jak już masz papierek to tylko życzyć-miłej pracy ;D i dawaj Mejsunię Quote
Nati28 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gratulacje, gratulacje!!!!!! :multi::multi: fajnie mieliscie z tym egzaminem ze nie wiedzieliscie bo to faktycznie mniejszy stres ;) zycze milej pracy z psiakami :p Quote
*Jot* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [SIZE="6"]Gratulacje Ulka !! Wiadomo było,że zdasz.:multi: A tak ogólnie nawet gdybyś nie zdała to i tak Rubina byś dostała pod nożyczki.:diabloti: Quote
dysia-u Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 dzięki dziewczyny teraz musze łapać burki podwórzowe bo jak nie będę cwiczyc to zapomneeeee buuuuu Quote
*Agnieszka* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Cześć Ula;)mogę Ci podesłać Weścia do nowej fryz????;)a póżniej jak będę miała dosyć wystaw to i Moniego?? Quote
Marzena* Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ulcia, ale teraz to już nie masz wymówek i fotki muszą być ... najlepiej codziennie ;) Quote
dysia-u Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 dziewczyny, wypitolonej Mejsuli nie moge pokazać., Do celów szkoleniowych była wykorzystywana Quote
Recommended Posts