*Jot* Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Pegaza napisał(a): cze Ula w ten pochmurny poniedzialek:) Jaki pochmurny? U mnie było słoneczko :multi: Cześć Ulka !! http://img809.imageshack.us/img809/7550/p1000872s.jpg :loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć :) Widzę, że strzyżenie Mejsi idzie Ci coraz lepiej :p Pokazywałam mamie, powiedziała że jak się sama tak nauczyłaś to chętnie Cię zatrudni ;) ooo dzięki , miło to słyszeć coś mi sie zdaje że bardziej to lubie niz te swoje papiery/och ich to nie lubie/ M widząc ciągle na kompie dg i moje wprawki fryzjerskie wysyła mnie na kurs Quote
Yoko2009 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mejsulka piekniutka a fryzjerką jesteś na medal:) Nie wiem czy juz pisałam, ze masz śliczny banerek:) U nas też wczoraj było słoneczko Quote
dysia-u Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć :) Widzę, że strzyżenie Mejsi idzie Ci coraz lepiej :p Pokazywałam mamie, powiedziała że jak się sama tak nauczyłaś to chętnie Cię zatrudni ;) zatrudni , albo nie zatrudni /śmiech/ ale taki kurs gromingu z cikawości mozna by zaliczyć. Kleo, mozna by? oprócz chęci to co powinnam zrobić , bo z tym talentem u gromerów to różnie , same widzicie nie raz różne zdjęcia. Co mi szkodzi spróbować. Quote
*kleo* Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dysia-u napisał(a):zatrudni , albo nie zatrudni /śmiech/ ale taki kurs gromingu z cikawości mozna by zaliczyć. Kleo, mozna by? oprócz chęci to co powinnam zrobić , bo z tym talentem u gromerów to różnie , same widzicie nie raz różne zdjęcia. Co mi szkodzi spróbować. Pewnie, że można by, tylko te kursy mają oczywiście cenę odpowiednią ;) A z tym talentem to różnie, chyba po prostu trzeba mieć dryg do tego. No i jak w każdym zawodzie się dokształcać :p Quote
dysia-u Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 noooo cena piękna .2500 za 12 dni kursu Quote
megi82 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 cześć kochana dotaRŁam w końcu do ciebie i Mejsuni-melduję,że nadrobiłam wszelkie zaległości:multi: u mnie też tak jakoś buro-chociaż dziś tak ładnie słonko do południa świeciło....czekam na ta naszą polską złotą jesień Quote
Pegaza Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Cze przyszlo gromerko;)slyszalam ze dzis masz urodzinki Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Daria ty mnie od rana rozbawiasz!!! dzięki z torcik. No to ja zapraszam na capucino. Przywiozłam z Krety takie pyszniutkie. M sie śmieje że to kreteńskie capucino wcale nie jest kretyńskie /on nie znosi takiej kawy , tylko czarna , gorzka brrrrr/ Quote
*Agnieszka* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:) Quote
Yoko2009 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wszystkiego naj naj naj z okazji urodzinek:):) Duzo dużo zdrówka, szczęścia i słoneczka na niebie:):) Quote
dagos1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wszystkiego naj, naj, najlepszego, spełnienia marzeń. A może ci ktoś na urodzinki zafunduje taki kurs???;) Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dagos1 napisał(a): A może ci ktoś na urodzinki zafunduje taki kurs???;) o kurcze, ale świetny pomysł hihihi nie , no sponsora mam tylko nie wiem czy umiała bym tą wiedze potem wykorzystać. Nikt z moich znajomych nie miał z tym do czynienia i a to by było zawsze łatwiej Quote
*Jot* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [SIZE="5"]Wszystkiego naj,naj,naj z okazji urodzin !! Spełnienia wszystkich marzeń !! Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 dziękuje dziewczynki , jesteście kochane mam dla was za to foteczki, może coś sobie wybierzecie dziś ładny dzień to i fotki spacerowe uhu ktoś tu juz był przede mną kogo tak Mejsi wypatruje w następnym odcinku Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 :crazyeye: czyżby jakieś niewyrażne sie trafiło?! :crazyeye: poczekam może pan juz będzie wracał , na rączki weżmie.:multi: ta niedobra pańcia przeciągła po polach aż sił brakło żeby dojść do domku:shake: Quote
Yorkomanka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 wszystkie zdjęcia fajne a modelka na nich -->:loveu: Wy sobie tak chodzicie bez smyczy? my nie możemy niestety:-( zimą było wsio ok ale teraz gdzieś od połowy wiosny już nie a ja nie lubię się ganiać z małym 10x szybszym i o wiele sprytniejszym stworem:mad::-( A ty wiesz kto by strzygł Dusiaka gdybyśmy mieszkali bliżej ciebie?:evil_lol:;) Quote
mTa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 e tam niedobra pańcia!:) przekochana!!!!:) Quote
dysia-u Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Yorkomanka napisał(a):wszystkie zdjęcia fajne a modelka na nich -->:loveu: Wy sobie tak chodzicie bez smyczy? my nie możemy niestety:-( zimą było wsio ok ale teraz gdzieś od połowy wiosny już nie a ja nie lubię się ganiać z małym 10x szybszym i o wiele sprytniejszym stworem:mad::-( A ty wiesz kto by strzygł Dusiaka gdybyśmy mieszkali bliżej ciebie?:evil_lol:;) no ale niestety nie mieszkacie!!! czy ja kiedyś sie doczekam na dg jakiejś bliskiej sąsiadki? buuuu Quote
Marzena* Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 dysia-u napisał(a):no ale niestety nie mieszkacie!!! czy ja kiedyś sie doczekam na dg jakiejś bliskiej sąsiadki? buuuu Ula my też nie mamy żadnej bliskiej sąsiadki z dg :( Fotki śliczne :) Quote
Yoko2009 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Foteczki pirzepiekne, no ale przy takiej modelce inaczej być nie może. A my mamy sąsiadów -Nati:):):):) Pozdrawiam troszke pochmurnie i deszczowo:) Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cze Ulka:) modelka pieknie sie prezentuje naprawde dobrze ją ciachasz :) Quote
dysia-u Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 teraz już czas na dłuższe włoski bo trzęśidoopka z niej . Zimnooo jak jej pańci hihihi szkoda bo na kim się tu uczyć?! moi nie dadzą sie za nic namówić /śmiech/ a szkoda, gęste włosy mają owiec też w pobliżu nie ma buuuuu Quote
*Agnieszka* Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Cze przyszła groomerko:)Słodko Mejsula wyszła na fotkach a tak w ogóle to naprawdę masz dryk do tych spraw,pomyśl nad tym:) Quote
Pegaza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 No ja Pipi tez juz zapuszczam..bo jej tez zimno w dopke..;) Quote
Recommended Posts