Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
Cześć :)

Widzę, że strzyżenie Mejsi idzie Ci coraz lepiej :p Pokazywałam mamie, powiedziała że jak się sama tak nauczyłaś to chętnie Cię zatrudni ;)

ooo dzięki , miło to słyszeć
coś mi sie zdaje że bardziej to lubie niz te swoje papiery/och ich to nie lubie/
M widząc ciągle na kompie dg i moje wprawki fryzjerskie wysyła mnie na kurs

Posted

*kleo* napisał(a):
Cześć :)

Widzę, że strzyżenie Mejsi idzie Ci coraz lepiej :p Pokazywałam mamie, powiedziała że jak się sama tak nauczyłaś to chętnie Cię zatrudni ;)

zatrudni , albo nie zatrudni /śmiech/ ale taki kurs gromingu z cikawości mozna by zaliczyć. Kleo, mozna by? oprócz chęci to co powinnam zrobić , bo z tym talentem u gromerów to różnie , same widzicie nie raz różne zdjęcia. Co mi szkodzi spróbować.

Posted

dysia-u napisał(a):
zatrudni , albo nie zatrudni /śmiech/ ale taki kurs gromingu z cikawości mozna by zaliczyć. Kleo, mozna by? oprócz chęci to co powinnam zrobić , bo z tym talentem u gromerów to różnie , same widzicie nie raz różne zdjęcia. Co mi szkodzi spróbować.

Pewnie, że można by, tylko te kursy mają oczywiście cenę odpowiednią ;) A z tym talentem to różnie, chyba po prostu trzeba mieć dryg do tego. No i jak w każdym zawodzie się dokształcać :p

Posted

cześć kochana
dotaRŁam w końcu do ciebie i Mejsuni-melduję,że nadrobiłam wszelkie zaległości:multi:
u mnie też tak jakoś buro-chociaż dziś tak ładnie słonko do południa świeciło....czekam na ta naszą polską złotą jesień

Posted

Daria ty mnie od rana rozbawiasz!!! dzięki z torcik. No to ja zapraszam na capucino. Przywiozłam z Krety takie pyszniutkie. M sie śmieje że to kreteńskie capucino wcale nie jest kretyńskie /on nie znosi takiej kawy , tylko czarna , gorzka brrrrr/

Posted

dagos1 napisał(a):

A może ci ktoś na urodzinki zafunduje taki kurs???;)

o kurcze, ale świetny pomysł hihihi
nie , no sponsora mam tylko nie wiem czy umiała bym tą wiedze potem wykorzystać. Nikt z moich znajomych nie miał z tym do czynienia i a to by było zawsze łatwiej

Posted

dziękuje dziewczynki , jesteście kochane
mam dla was za to foteczki, może coś sobie wybierzecie
dziś ładny dzień to i fotki spacerowe

uhu ktoś tu juz był przede mną

kogo tak Mejsi wypatruje w następnym odcinku

Posted

:crazyeye: czyżby jakieś niewyrażne sie trafiło?! :crazyeye:

poczekam może pan juz będzie wracał , na rączki weżmie.:multi: ta niedobra pańcia przeciągła po polach aż sił brakło żeby dojść do domku:shake:

Posted

wszystkie zdjęcia fajne a modelka na nich -->:loveu: Wy sobie tak chodzicie bez smyczy? my nie możemy niestety:-( zimą było wsio ok ale teraz gdzieś od połowy wiosny już nie a ja nie lubię się ganiać z małym 10x szybszym i o wiele sprytniejszym stworem:mad::-(
A ty wiesz kto by strzygł Dusiaka gdybyśmy mieszkali bliżej ciebie?:evil_lol:;)

Posted

Yorkomanka napisał(a):
wszystkie zdjęcia fajne a modelka na nich -->:loveu: Wy sobie tak chodzicie bez smyczy? my nie możemy niestety:-( zimą było wsio ok ale teraz gdzieś od połowy wiosny już nie a ja nie lubię się ganiać z małym 10x szybszym i o wiele sprytniejszym stworem:mad::-(
A ty wiesz kto by strzygł Dusiaka gdybyśmy mieszkali bliżej ciebie?:evil_lol:;)

no ale niestety nie mieszkacie!!! czy ja kiedyś sie doczekam na dg jakiejś bliskiej sąsiadki? buuuu

Posted

dysia-u napisał(a):
no ale niestety nie mieszkacie!!! czy ja kiedyś sie doczekam na dg jakiejś bliskiej sąsiadki? buuuu

Ula my też nie mamy żadnej bliskiej sąsiadki z dg :(

Fotki śliczne :)

Posted

teraz już czas na dłuższe włoski bo trzęśidoopka z niej . Zimnooo jak jej pańci hihihi
szkoda bo na kim się tu uczyć?! moi nie dadzą sie za nic namówić /śmiech/ a szkoda, gęste włosy mają
owiec też w pobliżu nie ma buuuuu