Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej hej, nie śmiej sie Ulcia ale ja szukam wsparcia.....powiedz mi że Yoko b.ędzie pieknie wyglądała w króciutkich włoskach, bo jutro idziemy na 16 do fryzjera ale nie wiem czy dojdziemy hihihih bo ja powoli sie rozmyślam hehehe

Posted

Asiu jak by jej nie ścięli to i tak włoski odrosną hihi to chyba najskuteczniejsza pociecha
ale Yokula ma tyle uroku że w króciutkich włoskach będzie wyglądać jak słodki szczeniaczek
zobaczysz , bedziecie obie zadowolone
sprzątam po malarzach i mam juz dość
ide na taras z talerzem truskawek

Posted

[quote name='dysia-u']nooo co ty???!!! Noruś do zywej skóry cięty[/QUOTE]

Dawaj,dawaj Norusia,nie ociągaj się :mad: Chcę go zobaczyć :diabloti:

Cześć Ulka :multi:

Posted

[quote name='dysia-u']zazdroszcze ci rego słonka
u nas 11 stopni i wciąz pada
po długiej zimie taki koszmarny brak słońca?! nieeee to jest nie do wytrzymania[/QUOTE]

A u nas w końcu cieplutko, no i mamy już wakacje. Jednego kawalera ze świadectwem już mam w domu:)
Mam też pyszną kawusie...może wpadniesz???

Posted

hmhm kawusią to mnie raczej nie skusisz hihi ale dzięki, wpadne po pracy na ploty
moi kawalerowie też zaraz wrócą , jeden z paskiem a drugi ...no cóz kiedyś miał....
tew drugi dziś wieczorem ma bierzmowanie. Pędze na zakupy bo musze zrobić uroczysta kolacje

Posted

[quote name='dysia-u']hmhm kawusią to mnie raczej nie skusisz hihi ale dzięki, wpadne po pracy na ploty
moi kawalerowie też zaraz wrócą , jeden z paskiem a drugi ...no cóz kiedyś miał....
tew drugi dziś wieczorem ma bierzmowanie. Pędze na zakupy bo musze zrobić uroczysta kolacje[/QUOTE]

Jak nie kawusia to może ciastem z truskawkami i galaretką dasz się skusić:)

Posted

[quote name='dysia-u']łłłoooo to zawsze
jakie macie plany wakacyjne?
w pracy nie mam gg[/QUOTE]

Wszyscy razem dopiero w sierpniu jedziemy nad jeziorko do Węcborka i mam nadzieje na ciepełko i słoneczko:) Natomiast moi chłopcy jadą na kolonie 5 i 9 lipca a potem z ze swoim tatusiem gdzieś znikaja:) wiec ja tak powiedzmy od 9 lipca do końca i moze jeszcze troche będę bez dzieci wiec ODPOCZYWAM hheehh

A Wy jakie macie plany?

Posted

noooo takich luzów to nieeee mam
a może na południe skoczycie? kawusia obowiązkowo będzie , choć ja nie pije to mój M robi to za mnie i za siebie hihi