Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj co z Norkiem? :diabloti: poszło szamponu na kilka kąpieli Mejsuli , dziś szykujemy sie na cięcie. Oj będzie sie działo!!!!!!! :evil_lol:
Doti a gdybym troszke chciała skrócić grzbiet to jaką nakładke radzisz ? teraz cięłam ostrze 3 mm i nakładka 6mm /to tak na czuja bo nie wiem jeszcze co się czym tnie/ :roll:
jak ją biore na ręce to taka krusznynka się wydaje bo może na zdjęciu widać puchatą a tak naprawde to malusia sie zrobiła :loveu:
wstała rano i jak sie zaczęła przeciągać to całkiem inaczej wygląda :crazyeye:

Posted

dla przypomnienia o kim mowa hihi

a teraz

teraz słoneczko nie straszne

dziewczyny doradzcie co jeszcze ciachnąć
jak wyszło , nie oszpeciłam jej za bardzo?

Posted

Doti1986 napisał(a):
Mejsi wygląda całkiem nieźle a co do nakładek to nie wiem bo ja stosuję samą metalową albo 1 albo 3mm z tych plastikowych jeszcze nie korzystałam:)

a rózni sie cos ta plastikowa od metalowej ?

Posted

chrupcia napisał(a):
a rózni sie cos ta plastikowa od metalowej ?

Metalowe to jest samo ostrze tnące a plastikową nakładkę dodaje się żeby zostawić dłuższy włos:) Podobnie jest w tych maszynkach dla ludzi że plastikową nakładką regulujesz jaką chcesz długość cięcia;)

Posted

Doti1986 napisał(a):
Metalowe to jest samo ostrze tnące a plastikową nakładkę dodaje się żeby zostawić dłuższy włos:) Podobnie jest w tych maszynkach dla ludzi że plastikową nakładką regulujesz jaką chcesz długość cięcia;)

aha, rozumiem teraz:) dziękuje;) tak się chce dowiedzieć bo może sobie zamówię taką;)

Posted

dzięki dziewczyny , na wsze wsparcie zawsze mozna liczyć. Taka malusia teraz sie zrobiła że hej , aż jej dodatkowo karmy nasypałam hihi
fajnie tnie sie tą maszynką , naprawde. Nie chciałam od razu ciąc na całość bo co potem , a tak to mozna pomalutku docinać gdzie potrzeba
nawet nie myślałam że ona będzie tak cierpliwie siedzieć przy obcinaniu
teraz wiem że jej nie gorąco

Posted

dysia-u napisał(a):
jak to w ten krawacik śćiąć? nad łapkamu=i z przodu ciąć a zostawić tylko tak pod szyją? no tego juz nie wiem

O tak jak te dwa mają, chyba w miarę widać:
http://strzyzeniepsow.grudziadz.com.pl/images/morfeoshow/klienci-3692/big/P1020864_Edited_Resized.JPG
http://strzyzeniepsow.grudziadz.com.pl/images/morfeoshow/klienci-3692/big/P1020568_Edited_Resized_1.JPG
Oczywiście o ile Ci się podoba, bo ja osobiście niezbyt lubię jak pies ma zostawione takie 'koło ratunkowe' ;)

Posted

kleo to jest super fotka do nauki dla takich samouków jak ja. Dzięki wielkie
ślicznie zrobione są łapki ,ale to chyba nożyczkami , prawda bo maszynką to jakoś nie bardzo. hmhm musze jeszcze nad łapkami pomysleć , a póki co krawatka juz jest
fryzura Mejsi to wasze wspólne dzieło hihi dzieki!!!!