*Agnieszka* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Witamy cieplutko:)oj to miałaś przygody:shake: Czekamy na Twoją pracę fryzjerską Mejsulki i zdjęcia:) Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Oj niezłą akcję Ci Norek zafundował, ale uwierz, że ja kilka lat temu miałam z Tiną jeszcze lepszą. Wolałabym te wszystkie oborniki Norka niż to co mi Tina zafundowała, do teraz mnie wzdryga na samo wspomnienie... Quote
*Jot* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Ulcia !! No to Norek się wyszalał......:evil_lol: Czekamy na foteczki.:lol: Quote
Yorkomanka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 współczuje, znajoma miała podobną przygodę a ja byłam świadkiem:razz: spanielka przyszła cała w kopach + do tego jeszcze rzepy:lol: i było golenie czekam na Mejsulcie;) Quote
sandrulka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 http://img138.imageshack.us/img138/7402/img9204x.jpg hahahah...niezłe foto!!! http://img199.imageshack.us/img199/3961/img9205q.jpg jaka fajna szczotka;P pozdrawiam! Quote
Paulinka10 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć dziewczyny:) fajne fotki pokąpielowe:) mamy chwile oddechu od upałów,chociaż niewiem czy sie cieszyć bo w piątek wyjeżdżamy... Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 no i poszłoooo!!! nie jest to napewno jeszcze efekt ostateczny bo znająć siebie to będę ja "docinać" i docinac aż osiągne zadowalający efekt przed i po Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 pozamiatałam na łopatke dużoooo włosów a jakos tego na Mejuli nie bardzo widać. Nati , Kleo doradżcie co powinnam poprawić i jak to zrobić :crazyeye: Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 teraz widze jak bardzo musiała byc zarośnięta że ścięłam tylllleee włosów a to tak mało widać a to dla wszystkich którzy nam kibicowali Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 teraz widze jak bardzo musiała byc zarośnięta że ścięłam tylllleee włosów a to tak mało widać a to dla wszystkich którzy nam kibicowali :loveu: Quote
chrupcia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Witam:) Dysiu maszynką Mejsi ścianałaś czy nożyczkami? ja sie zastanawiam czy nie kupić maszynki i samej ścinać Jazzia, tylko pierwszy raz musze iśc do fryzjera i zobaczyć jak on to robi:) Quote
tigrunia Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Aleś Ulka odważna :crazyeye: Ale nieźle Ci poszło :loveu: Ja Ci nie powiem co poprawić bo się nie znam na strzyżeniu :eviltong: Quote
Doti1986 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 No całkiem nieźle wyszło ja bym skróciła grzbiecik i jeszcze troszkę pyszczek;) Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 ta maszynka jest fajna , solidna i jak się podszkole to będzie po kłopocie z brakiem fryzjera w miasteczku Quote
*kleo* Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Doti1986 napisał(a):No całkiem nieźle wyszło ja bym skróciła grzbiecik i jeszcze troszkę pyszczek;) Zgadzam się z Dotinką :p Quote
FREDZIU Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Ulka ale z Ciebie spec:evil_lol:masz dziewczyno odwagę. Mejsi wyglada super, ale rzeczywiście, az tak bardzo nie widac, że tyle jej ścięłas:lol:. Zapraszam do nas na dyskusje na szczycie:evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 dziękuje wam dziewczyny , przy was nie idzie zginąć , zawsze coś doradzicie , na duchu wesprzecie dziś syn wrócił z zielonej szkoły z Łeby , cały i zdrowy a nawet troszke opalony. Po południu miał wizyte u ortodonty i wiecie że po 3 latach noszenia aparatu ortodontycznego na obydwu łukach zębowych dzis ma zdjęty .Luuuuuudzie ale ulga. Tyle cierpliwości nas to kosztowało a jego przede wszystkim , o kasie nie wspomne bo ma tak pięknie ustawione zęby że im to wybaczam. Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 FREDZIU napisał(a):Cześć Ulka ale z Ciebie spec:evil_lol:masz dziewczyno odwagę. Mejsi wyglada super, ale rzeczywiście, az tak bardzo nie widac, że tyle jej ścięłas:lol:. Zapraszam do nas na dyskusje na szczycie:evil_lol::evil_lol: M jak zobaczył łopatke z włosami a potem Mejsi to się śmiał czy wszystkie są jej skoro dalej obrośnięta jak owieczka Quote
laurin Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Cześć Ula :) Nooo widzę pierwsze koty za płoty :evil_lol: Dobrze poszło :loveu: Ja bym ogólnie duuuuużo krócej ścięła hehe pewnie byś mnie z domu wygoniła :eviltong: A krzaczorki piękne :loveu: ja kwiatuszki uwielbiam:lol: Quote
dysia-u Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 no to jutro drugi etap hihi tylko czy mnie już Mejsi nie znienawidzi? hihi Quote
Nati28 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ja tez bym na pewno grzbiet skrocilam i moze troche stopki bardziej wyciela, no i mozesz bardziej intymne okolice wygolic, chyba ze sa wygolone (nie widac na zdj za bardzo) ;) To moje skromne zdanie :) Quote
Pegaza Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Juz widac ze ma mniej na grzbiecie...to zalezy Ula czy chcesz miec lysolka w domu czy tylko tak lekko podcietą dame;) a Norek to lobuz i jak sobie z nim dalas rade? Quote
Recommended Posts