Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj niezłą akcję Ci Norek zafundował, ale uwierz, że ja kilka lat temu miałam z Tiną jeszcze lepszą. Wolałabym te wszystkie oborniki Norka niż to co mi Tina zafundowała, do teraz mnie wzdryga na samo wspomnienie...

Posted

no i poszłoooo!!!
nie jest to napewno jeszcze efekt ostateczny bo znająć siebie to będę ja "docinać" i docinac aż osiągne zadowalający efekt
przed

i po

Posted

pozamiatałam na łopatke dużoooo włosów a jakos tego na Mejuli nie bardzo widać. Nati , Kleo doradżcie co powinnam poprawić i jak to zrobić :crazyeye:

Posted

teraz widze jak bardzo musiała byc zarośnięta że ścięłam tylllleee włosów a to tak mało widać

a to dla wszystkich którzy nam kibicowali :loveu:

Posted

Witam:) Dysiu maszynką Mejsi ścianałaś czy nożyczkami? ja sie zastanawiam czy nie kupić maszynki i samej ścinać Jazzia, tylko pierwszy raz musze iśc do fryzjera i zobaczyć jak on to robi:)

Posted

Cześć Ulka ale z Ciebie spec:evil_lol:masz dziewczyno odwagę. Mejsi wyglada super, ale rzeczywiście, az tak bardzo nie widac, że tyle jej ścięłas:lol:.
Zapraszam do nas na dyskusje na szczycie:evil_lol::evil_lol:

Posted

dziękuje wam dziewczyny , przy was nie idzie zginąć , zawsze coś doradzicie , na duchu wesprzecie
dziś syn wrócił z zielonej szkoły z Łeby , cały i zdrowy a nawet troszke opalony. Po południu miał wizyte u ortodonty i wiecie że po 3 latach noszenia aparatu ortodontycznego na obydwu łukach zębowych dzis ma zdjęty .Luuuuuudzie ale ulga. Tyle cierpliwości nas to kosztowało a jego przede wszystkim , o kasie nie wspomne bo ma tak pięknie ustawione zęby że im to wybaczam.

Posted

FREDZIU napisał(a):
Cześć Ulka ale z Ciebie spec:evil_lol:masz dziewczyno odwagę. Mejsi wyglada super, ale rzeczywiście, az tak bardzo nie widac, że tyle jej ścięłas:lol:.
Zapraszam do nas na dyskusje na szczycie:evil_lol::evil_lol:

M jak zobaczył łopatke z włosami a potem Mejsi to się śmiał czy wszystkie są jej skoro dalej obrośnięta jak owieczka

Posted

Cześć Ula :) Nooo widzę pierwsze koty za płoty :evil_lol: Dobrze poszło :loveu:
Ja bym ogólnie duuuuużo krócej ścięła hehe pewnie byś mnie z domu wygoniła :eviltong:
A krzaczorki piękne :loveu: ja kwiatuszki uwielbiam:lol:

Posted

Ja tez bym na pewno grzbiet skrocilam i moze troche stopki bardziej wyciela, no i mozesz bardziej intymne okolice wygolic, chyba ze sa wygolone (nie widac na zdj za bardzo) ;) To moje skromne zdanie :)

Posted

Juz widac ze ma mniej na grzbiecie...to zalezy Ula czy chcesz miec lysolka w domu czy tylko tak lekko podcietą dame;)
a Norek to lobuz i jak sobie z nim dalas rade?