megi82 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 jaki brudasek..pogoda dopisała jeśli chodzi o załatwienie psom takiego wyglądu.My tez olalismy deszcz i grill był...ale ty miałaś ognisko...i zmieniaczki......ja na działeczce swojej zapowiedziałam już męzowi,że zrobię miejsce na ognisko Quote
Paulinka10 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Śliczna Mejsula:loveu:pogoda okropna ale widze że Wam w niczym nie przeszkodziła:) Quote
dysia-u Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='megi82']jaki brudasek..pogoda dopisała jeśli chodzi o załatwienie psom takiego wyglądu.My tez olalismy deszcz i grill był...ale ty miałaś ognisko...i zmieniaczki......ja na działeczce swojej zapowiedziałam już męzowi,że zrobię miejsce na ognisko[/QUOTE] na tym miejscu był kiedyś kojec dla Norka , ale prawie nigdyyyyy w nim nie siedział więc postanowiliśmy wykorzystać to miejsce Quote
dysia-u Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 dziewczynki do wtorku mnie nie będzie więc prosze dbać o moja galerie , żeby nie zarosła kurzem. Jade do Poznania uuuuu ale daleka droga uuuu Quote
Yoko2009 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 To my juz zaczynamy dbać o galeryjkę.....ale na razie tu czyściutko i wszystko lśni hhihi :) Quote
Pegaza Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 No ale zescie wymyslili z tym parasolem;) sluchaj nowego mozesz kupic Mejsi bedzie miec siostrzyczke:D taa na wsi ale z daleka od obory hihi bedziemy odkurzac a Ty pozdrow Poznan od nas;) Quote
Angelika_Roser Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]gdzie focie?:mad::loveu:[/FONT] Quote
*Agnieszka* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]gdzie focie?:mad::loveu:[/FONT] Foci nie będzie,trzeba tu posprzątać:) Quote
Yorkomanka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='agamewa']Foci nie będzie,trzeba tu posprzątać:)[/QUOTE] ja właśnie przyszłam posprzątać tylko nie wiem czy najpierw umyć okna czy podłogę pozamiatać:PROXY5: Quote
*Jot* Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Yorkomanka']ja właśnie przyszłam posprzątać tylko nie wiem czy najpierw umyć okna czy podłogę pozamiatać:PROXY5:[/QUOTE] To Ty umyj okna a ja pozamiatam.:evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Jola spryciara wzięła lżejszą robotę :diabloti: to ma może tylko kurze pościeram :evil_lol: [/FONT] Quote
Pegaza Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kuna dziewczyny jaki blask mi po oczach daje!!! od tego Waszego sprzatania.. ;) Quote
Yoko2009 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 To ja przewietrzę:) i na fotki zaproszę po powrocie Quote
dysia-u Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 hej dziewczyny nie mogłam poznać swojej galerii , ale zrobiłyscie porządki hohoho jestem już i stęskniłam się z wami. Zaczne zaraz nadrabiać zaległości na forum , ale aż strach kiedy mi się to uda. Są galerie które pędzą jak szalone. Pogoda nam dopisała na wyjeżdzie , ale wiem że na swoich śmieciach było okropnie brzydko. Wciąż padało. Po mpowrocie nie mogłam poznać swojego ogrodu , tak się wszystko rozwinęło, zazieleniło. Wstawie fotki bo byłyscie takie kochane i nie musze sprzątać galerii. Tylko baterie sie podładują Quote
Yoko2009 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='dysia-u']no to foteczki Uluś...napisałaś foteczki a ja widzę tylko jedną:) ale za to z piękną soczystą zielenią Quote
dysia-u Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 nawklejałam fotek i zle kliknęłam. buuuuu wszystko musze od nowa Quote
Recommended Posts