Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jaki brudasek..pogoda dopisała jeśli chodzi o załatwienie psom takiego wyglądu.My tez olalismy deszcz i grill był...ale ty miałaś ognisko...i zmieniaczki......ja na działeczce swojej zapowiedziałam już męzowi,że zrobię miejsce na ognisko

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megi82']jaki brudasek..pogoda dopisała jeśli chodzi o załatwienie psom takiego wyglądu.My tez olalismy deszcz i grill był...ale ty miałaś ognisko...i zmieniaczki......ja na działeczce swojej zapowiedziałam już męzowi,że zrobię miejsce na ognisko[/QUOTE]
na tym miejscu był kiedyś kojec dla Norka , ale prawie nigdyyyyy w nim nie siedział więc postanowiliśmy wykorzystać to miejsce

Posted

No ale zescie wymyslili z tym parasolem;)
sluchaj nowego mozesz kupic Mejsi bedzie miec siostrzyczke:D
taa na wsi ale z daleka od obory hihi
bedziemy odkurzac a Ty pozdrow Poznan od nas;)

Posted

[quote name='agamewa']Foci nie będzie,trzeba tu posprzątać:)[/QUOTE]
ja właśnie przyszłam posprzątać tylko nie wiem czy najpierw umyć okna czy podłogę pozamiatać:PROXY5:

Posted

[quote name='Yorkomanka']ja właśnie przyszłam posprzątać tylko nie wiem czy najpierw umyć okna czy podłogę pozamiatać:PROXY5:[/QUOTE]

To Ty umyj okna a ja pozamiatam.:evil_lol:

Posted

hej dziewczyny nie mogłam poznać swojej galerii , ale zrobiłyscie porządki hohoho
jestem już i stęskniłam się z wami. Zaczne zaraz nadrabiać zaległości na forum , ale aż strach kiedy mi się to uda. Są galerie które pędzą jak szalone.
Pogoda nam dopisała na wyjeżdzie , ale wiem że na swoich śmieciach było okropnie brzydko. Wciąż padało. Po mpowrocie nie mogłam poznać swojego ogrodu , tak się wszystko rozwinęło, zazieleniło. Wstawie fotki bo byłyscie takie kochane i nie musze sprzątać galerii. Tylko baterie sie podładują