Paulinka10 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Witamy w ten piękny wiosenny dzień:angryy:kurcze tyle sie czekało na tą wiosne a tu d.... blada..... Quote
FREDZIU Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 No własnie albo zimno, albo katastrofa, albo pył, szok, a może naprawdę to już koniec:-(:-( Quote
dysia-u Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 pokaże wam Snoopiego , kolega Mejsuli zza płotu. Ma 5 msc ale taki drobniutki jesli chodzi o wage. Ona jakos z dystansem ciągle do niego. Kiedy biore go na ręce ona zaraz też chce tu może nie wygląda na drobniutkiego bo fotke żle cyknęłam ale naprawde lekki jak piórko Quote
Paulinka10 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ale fajny taki czarniutki:loveu: No właśnie co to sie dzieje na tym świecie:roll:ja to mam jakieś schizy że ten pył to jakiś znak żeby ci prezydenci nie przyjeżdżali na pogrzeb....w sumie nie wierze w takie rzeczy ale jakoś tak dziwnie sie złożyło.... Quote
dysia-u Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 taki jakis dziwny zbieg okoliczności się zrobił. Te wszystkie wiadomości plus pogoda potrafią dołować Jak słysze o tym pyle to przypominam sobie film "Ostatni brzeg" Oglądłyście? No strasznie przygnębiające Quote
Marzena* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cze Ula :) Śliczny ten Wasz sąsiad czarnulek :) Fajnie wyglądają Mejsi srebrniutka a on czarnuszek ;) Quote
dzasta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jaki fajny czarnuszek :) Moja też z dystansem podchodzi do kolegów Yorków i koleżanek też :D Quote
*kleo* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Czarnulek prawie że rówieśnik Ulinki mojej :) Gracka też z dystansem podchodzi do innych yorasów, z Naomi czasem się pobawi jedynie. Ale sznaucery owszem, a ostatnio zapałała miłością do kudłatych w typie shi tzu lub lhasaka :) Quote
*Jot* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 http://i43.tinypic.com/o8cpw5.jpg jaki słodziak :loveu: Mój Bello to ciekawy wszystkiego i ze wszystkimi psiakami by się bawił. Apollo znowu z dużym dystansem do wszystkich podchodzi.Albo w ogóle nie podejdzie ;) Quote
megi82 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 moja Lili kochan inne zwierzaki,czasem podchodzi z dystansem,ale po chwili warjuje na maxa a Luna nie lubi i nie toleruje innych psiaków Quote
Pegaza Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Fajny ten kolega taki czarnuszek jesio:) a filma nie ogladalam wiec sie nie wypowiem;) Quote
dysia-u Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 nareszcie był tak piękny dzień że aż do domu żal było wchodzić. Obiad i znów ogród. Mam fotki , chcecie? małpki nie odstępuje na krok Norek też jej nie odstępuje na krok, znaczy się Mejsi hihi pan i jego pies. Oooo Norek to jego pupil , nawet kiedy wywlókł mu kapcia na ogród to niccc sie takiego nie stało hihih Quote
*Jot* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 http://i41.tinypic.com/29w47yf.jpg mój Noruś piękny :loveu: http://i39.tinypic.com/2ltsr5j.jpg Mejsunia znowu z małpką.To jej ulubienica ? :loveu: Piękny masz Ulka ten ogród,wszystko takie zadbane :lol: Quote
*kleo* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Słonko świeci, trawka zielona, pięknie tam macie :) Quote
dysia-u Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 jot11 napisał(a):http://i41.tinypic.com/29w47yf.jpg http://i39.tinypic.com/2ltsr5j.jpg Mejsunia znowu z małpką.To jej ulubienica ? :loveu: jak wychodzi do ogrodu to małpka zaraz musi byc , zostawiam ją zawsze na tarasie i ona wie gdzie jej szukać Piękny masz Ulka ten ogród,wszystko takie zadbane :lol: dzięki , na jesieni kiedy duzo roboty z wysprzątaniem wszystkiego postanawiam że już nic więcej nie posadze, posieje. Przychodzi wiosna i znów sie chce hihi *kleo* napisał(a):Słonko świeci, trawka zielona, pięknie tam macie :) pieknie , pięknie a jak słonko świeci to przepieknie Quote
Marzena* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ulcia, piękne zdjęcia pięknych psiaczków i równie pięknego ogrodu :) U nas też nowe fotki :) Wpadnij ;) Quote
tigrunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Oooo i tu też słoneczne fotki :multi: Ja dziś zabrałam Buff na działkę to sobie pobiegała z sunią Łukiego siostry :multi: Ale miała radoche :loveu: Szkoda, że aparatu nie zabrałam :roll: Quote
dzasta Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ehh ale zazdroszczę tego ogrodu...ja na swój jeszcze troszkę muszę poczekać :( Ale widzę że u Was wczoraj było słonecznie jak i u nas od razu inaczej się człowiek czuje jak słonko za oknem :D Quote
megi82 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 popieram powyższe-ogród sliczny i psiaki maja gdzie pobiegać Quote
FREDZIU Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Witamy Mejsulowa rodzinkę, ale macie super znowu radość z ogrodu:lol: Quote
dysia-u Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 witam wszystkich i dzięki za komplementy. Dziś też było cudnie , mówie było bo juz zaczęło sie chmurzyć i jakoś podejrzanie wygląda. A póki co fotki , ostatnie z małpką bo już ją "rozpracowała". Mejsula wymaga chyba stalowych zabawek a ten ciągle w biegu małpka zakonczyła swój żywot buuuu Quote
*kleo* Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Gdzie tam stalowych, takie które można rozpruć są lepsze :evil_lol: Quote
Recommended Posts