Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam jeszcze fotki ale nie wiem co dg na to , a zresztą czy wy nie macie ich juz dość?
troszke zarosłam

zaraz po kapilei przypominam owieczke hihi

to jest moje ulubione miejsce a pańcia ma kłopot bo żadna inna firanka mi nie odpowiada

zawsze warto posiedzieć chwilke w kuchni , może co skapnie dobrego

Posted

obciąć napewno obetnę ale przed wakacjami. Mejsi zostaje na 2 tyg z moją mamą a po powrocie juz bym jej pewnie nie rozczesała. Teraz juz ciężko mi ją rozczesać jak wraca ze spaceru i włoski wyschną.

Posted

o następna panienka z okienka;)
moje okno jest całe oplute bo Maja lubi sobie pochrząkać,poprychać,poszczekać na koty,i codziennie musze przecierać,a teraz jak dwie bedą tak wysiadywać to już świata przez to okno nie zobacze:):)

Posted

[quote name='Paulinka10']o następna panienka z okienka;)
moje okno jest całe oplute bo Maja lubi sobie pochrząkać,poprychać,poszczekać na koty,i codziennie musze przecierać,a teraz jak dwie bedą tak wysiadywać to już świata przez to okno nie zobacze:):)

Skąd ja to znam.U mnie 3 psy siedzą w oknie i codziennie myję....No,ale cóż :evil_lol:

Cześć Ulcia :multi:

Posted

Hehehe widzę że to wysiadywanie na oknie nagminne :)
Ale ja to uwielbiam jak widzę z drugiej strony jak mordki czekają wlepione ślipkami w okno na mój powrót :)

Posted

dzasta napisał(a):

Ale ja to uwielbiam jak widzę z drugiej strony jak mordki czekają wlepione ślipkami w okno na mój powrót :)

No to akurat też uwielbiam :loveu: Ale te szyby wybrudzone już nieszczególnie,chociaż da się to wytrzymać :diabloti: