*kleo* Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Oj znam to, Tina też mi takie niespodzianki w młodości robiła... Quote
dysia-u Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 jestem , jestem ale fajnie tak jak się kto interesuje hihi Coś wam opowiem. Koleżanka mi opowiadała jak była z córką u dentysty i wiecie co??!! no w głowie się to nie mieści. Dentystka stwierdziła 6 małych ubytków. Dziewczyna w domu w bek że nici dentystyczne, dobre pasty i d...zbita. Koleżanka wkurzona poszła do innej dentystki a ta zdziwiona że o jakich ubytkach one mówią. Ząbki piękne i żadnych dziur. W jednym tylko takie dziwniejsze szkliwo ale po obadaniu nie stwierdziła niczego złego. No patrzcie!!! nawet lekarze ludzi naciągają. Koleżanka prowadzi sklep odzieżowy i pewnie dentystka myślała że śpi na pieniądzach!!! Quote
Aga&Dakar Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 To jest niestety bardzo czesta praktyka, dlatego nalezy chodzic tylko do poleconego i sprawdzonego stomatologa. Inaczej mozna zostawic majatek za nic... Quote
dysia-u Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 mamy ...nowiutki,bielutki snieg buuuuuuuuuuuuuuu kurna już tej zimy chyba sie nie pozbędziemy. Trzeba pewnie kogo utopić zamiast mnarzanny hihihi Quote
dzasta Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 U nas też co i raz za oknem jest rwanie pierza ale na ziemi się nie osadza więc idzie z tym wytrzymać :) Quote
*kleo* Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 U nas już tez dziś na nowo napadało i mróz się zrobił, aż mi szyby w aucie zamarzły... Quote
*Jot* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cześć Ulcia ! Śnieg jeszcze macie? Bo u mnie biało i mroźnie :razz: Quote
dysia-u Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 cześć u nas zimno brrr -6 i miejscami bielutki śnieżek. W domu cicho bo moi chłopcy pojechali do kina , siedzimy se obydwie z Mejsuśką i szperamy po kompie Quote
dysia-u Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 no witam cie bo dziś po takim samotnym siedzeniu to rada bym do ludzi. telefony sie urywały ale to nie to samo Quote
*Jot* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ulcia pakuj Mejsi i przyjeżdżaj do mnie.Pogadamy,rozweselisz się.......:multi: Quote
dysia-u Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 wiesz , dobrze by mi to zrobiło. A daleko bym miała, co? Quote
Marzena* Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='dysia-u']wiesz , dobrze by mi to zrobiło. A daleko bym miała, co?[/QUOTE] Jola ma wyjątkowy dar, mi zawsze poprawia humor :) Nawet na odległość ;) Quote
dysia-u Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 dziewczyny zobaczcie co ja zobaczyłam rano przez okno. kurcze , pasuje utopić kogoś zamiast marzanny to moze ta zima wreszcie sobie pójdzie Quote
*Jot* Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://i46.tinypic.com/14w3rzq.jpg to pranie tam na lince na pewno wyschnie :razz: Ulcia ja mieszkam w pomorskim więc to jak skok przez płot do mnie.Myk i już Jesteś u mmnie :multi: Quote
dysia-u Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 dlaczego wszystkie mieszkacie taaaak daleko ode mnie ??!!! Quote
dzasta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 O qrcze a u mnie nawet słońce mocno świeciło a śnieżku to tak malusio leży :) Quote
dysia-u Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 no widzisz!!! nie wszyscy maja tak coolsko buuuuu Quote
Doti1986 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dysia chyba u nas panują podobne warunki klimatyczne;) No bo ja niby też w górach mieszkam;) Quote
*kleo* Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 U nas też pogoda wariuje, jak jechałam rano na wystawę to świeciło słońce, a jak byłam odwieźć psa to wręcz śnieżyca była... Quote
Recommended Posts