Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Ula:) zZ Yoko od wczoraj juz wszystko w porządku, ładnie zjadła i wszystko zostało w brzuszku:):)
U nas pochmurno i pada co chwilkę, aż za okno nie chce sie patrzeć:) Pozdrawiam serdecznie:)

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Cześć Ula:) zZ Yoko od wczoraj juz wszystko w porządku, ładnie zjadła i wszystko zostało w brzuszku:):)
U nas pochmurno i pada co chwilkę, aż za okno nie chce sie patrzeć:) Pozdrawiam serdecznie:)

Hej!
U nas taka sama pogoda :shake:
Do tego jeszcze wieje silny wiatr :mad:
Pozdrawiamy :multi:

Posted

pokaże wam fotki Mejsuśki po wieczornym mizianku z panem. Jak słodka podlizywaczka zamienia się w potwora!!!

spoko , to dopiero początek

nie pokazujcie dzieciom, niech myslą że yorusie to milusie hihi

Posted

Heheh dobre dobre yorki sa milusie taa moja Liv chciala ostatnio kostki pogryzc facetowi wprawdzie facet sie do nas przypałetał i sie odpałętac nie chcial po drodze sie dowiedzialam o jego chorym psie.. chorej wnuczce...odprowadzil mnie pod same drzwi z klatki hehhe

Ty ale ona jest najpierw lizawka a potem kly:D

Posted

[quote name='Pegaza']Heheh dobre dobre yorki sa milusie taa moja Liv chciala ostatnio kostki pogryzc facetowi wprawdzie facet sie do nas przypałetał i sie odpałętac nie chcial po drodze sie dowiedzialam o jego chorym psie.. chorej wnuczce...odprowadzil mnie pod same drzwi z klatki hehhe

Ty ale ona jest najpierw lizawka a potem kly:D

To adorator był.:evil_lol::evil_lol:

http://img163.imageshack.us/i/img8618w.jpg/ świetne te zdjęcia :diabloti:

Posted

:lol:cześć wszystkim
fajnie że ktoś nas odwiedził i zdjecia obejrzał:multi:
miałam dziś okienka machnąć a tu pochmurno i ma się na deszcz. Kurcze , kiedy ja 20 umyje?!:angryy:chyba na wielkanoc zdąże.

Posted

Toż to jakaś potwora :crazyeye:

dysia-u napisał(a):
:lol:cześć wszystkim
fajnie że ktoś nas odwiedził i zdjecia obejrzał:multi:
miałam dziś okienka machnąć a tu pochmurno i ma się na deszcz. Kurcze , kiedy ja 20 umyje?!:angryy:chyba na wielkanoc zdąże.

Ja mam 8 + 2 x balkonowe i wszystkie są podwójne czyli 16+4 balkonowe :loveu: Nie licząc piwnicy :cool1: Jakbym jutro zaczęła po jednym do świąt się chyba uwinę, no nie ? :cool1:
*kleo* napisał(a):
A ja tam nie myję, i tak mi koty zaraz oplują, nie opłaca się :evil_lol:

:evil_lol: Podejście niezłe :evil_lol: