Truska34 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Cześć Ula! Mówisz, że widziałaś nas w swojej galerii. Kurcze, nic na dogo nie da się ukryć:-o. Podglądaliśmy czasem Mejsi, cudną panienkę. Zresztą Twoja galeria to prawdziwa skarbnica wiedzy yorkowej. Nie wiem tylko w jaki sposób przeoczyłam dyskusję na temat szamponów no i sondę. Ale bym się rozwinęła;). Mój pies ma zdecydowanie więcej szamponów i odżywek ode mnie. A kłopoty z kłakami mamy podobne, co za niesprawiedliwość. Ja mam mało, a on jeszcze mniej, z tym że ja zapuszczam, a Ivciowi się jakoś nie udaje, bo co mu urosną, to mu ciachnę. Ale do rzeczy. My też zaczynaliśmy od takiego taniego szamponu z kokardką, a skończyliśmy podobnie jak Ty na vulpesie, po drodze jeszcze był IV San Bernard, też godny polecenia i biogrom. No i oczywiście olejek norkowy i palmowy i kokosowy.... Mam nadzieję, że Mejsi pomoże vulpes, dziewczyny chwalą. Ja znów mam łysego psa, więc nie podpowiem który z wymienionych najlepszy. Zapraszamy do nas częściej i miłego dzionka życzymy. Rozwinęłabym się jeszcze na temat Twojego cudnego ogrodu, ale boję się, że mnie wyrzucisz stąd. Rozumiesz? Przyszła pierwszy raz w gości i tak długo siedzi...nie wypada, to do następnego! Quote
dysia-u Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='Truska34'] Zapraszamy do nas częściej i miłego dzionka życzymy. Rozwinęłabym się jeszcze na temat Twojego cudnego ogrodu, ale boję się, że mnie wyrzucisz stąd. Rozumiesz? Przyszła pierwszy raz w gości i tak długo siedzi...nie wypada, to do następnego![/QUOTE witam bardzo serdecznie miłego gościa. :multi: Tak prawde mówiąc to miałam juz nie zaglądać na dg , przyszłam tylko kłódke powiesic a tu... miły gość Rozbawiłam się czytająć o kosmetykach bo jak wącham vulpesa to przypomina mi sie zapach mojego płynu do kapieli , który kiedys tam dostałam.Mam nadzieje że nie był kupowany np w KARUSKU ?! :evil_lol: W sobote Mejsi miała 2 zastrzyk p/świądowy chciałam odczekać te kilka dni żeby miec pewność że przestała sie drapać :angryy: dlatego zwlekam z kąpielą. Quote
...::Basia::... Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='dysia-u'][quote name='Truska34'] Zapraszamy do nas częściej i miłego dzionka życzymy. Rozwinęłabym się jeszcze na temat Twojego cudnego ogrodu, ale boję się, że mnie wyrzucisz stąd. Rozumiesz? Przyszła pierwszy raz w gości i tak długo siedzi...nie wypada, to do następnego![/QUOTE witam bardzo serdecznie miłego gościa. :multi: Tak prawde mówiąc to miałam juz nie zaglądać na dg , przyszłam tylko kłódke powiesic a tu... miły gość Rozbawiłam się czytająć o kosmetykach bo jak wącham vulpesa to przypomina mi sie zapach mojego płynu do kapieli , który kiedys tam dostałam.Mam nadzieje że nie był kupowany np w KARUSKU ?! :evil_lol: W sobote Mejsi miała 2 zastrzyk p/świądowy chciałam odczekać te kilka dni żeby miec pewność że przestała sie drapać :angryy: dlatego zwlekam z kąpielą.[/QUOTE] Czemu chcesz zamknąc galerie?:-(:roll: Quote
Doti1986 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No właśnie dlaczego zamykacie galerię?:placz: Quote
*kleo* Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='dysia-u']Tak prawde mówiąc to miałam juz nie zaglądać na dg , przyszłam tylko kłódke powiesic[/QUOTE] No ładnie, ja przychodzę zdjęcia oglądać a tu takie wieści :shake: Quote
Pegaza Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ula juz wsio wiem:cool1: poczytalam tu i owdzie i przestan sie wyglupiac sprawa wyjasniona, wracaj tutaj i nie rob glupot:mad: kto mi bedzie radzil jak ogrod kupie noo:razz: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ula to prze ze mnie:confused::confused::confused: Quote
Doti1986 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='laurin']Ula to prze ze mnie:confused::confused::confused:[/QUOTE] Chyba się dziewczyna za bardzo przejęła:placz: Ula wracaj do nas z Mejsunią!!!:mad::mad::mad: Quote
ewa2909 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='laurin']Ula to prze ze mnie:confused::confused::confused:[/QUOTE] Aniu i Ula prosze Was przestańcie:mad::mad::mad: Do tej pory przez tak długi czas zawiązały sie między nami fajne znajomości i prosze nie psujcie tego:modla::modla::modla: Jeżeli macie sobie coś do powiedzenia zrobcie to na privie,nie dawajcie tematu do wyśmiewek innym. Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 ale ja nie rozumiem, co ja złego powiedziałam że teraz macie do mnie pretensje Quote
FREDZIU Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Uluś nie zamykaj galeryjki, wybacz drugiej yorkmaniczce, nieraz każdy coś chlapnie nie myśląc nic złego.:-( Nie dąsać się tylko wracać:angryy::angryy::angryy: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='FREDZIU']Uluś nie zamykaj galeryjki, wybacz drugiej yorkmaniczce, nieraz każdy coś chlapnie nie myśląc nic złego.:-( Nie dąsać się tylko wracać:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] no nie! jeśli ma teraz wszystko spaść na mnie to ja dziękuję. Co ma mi Ula wybaczać? Ula może przyjdziesz i pogadamy? Quote
ewa2909 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='laurin']ale ja nie rozumiem, co ja złego powiedziałam że teraz macie do mnie pretensje[/QUOTE] :loveu:Ania napisz coś miłego np że podoba Ci sie Mejsi.:loveu: :loveu:Ula napisz coś miłego u Ani na galerii np że podoba Ci się Fibka i Mimi.:loveu:I prosze Was dziewczynki rozladujmy złe napięcie i puśćmy wszystko w niepamięc:loveu: Quote
tigrunia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='laurin']no nie! jeśli ma teraz wszystko spaść na mnie to ja dziękuję. Co ma mi Ula wybaczać? Ula może przyjdziesz i pogadamy?[/QUOTE] Ja tam już w ogóle nie rozumiem o co tu chodzi :shake: O co wam dziewczyny poszło? :eviltong: Ulka przyłaź no tu i załatw sprawę raz na zawsze a nie jakieś fochy :eviltong: Ja rozumiem, ze Ula czuje się głupio bo coś palnęła, tak? :roll: Quote
laurin Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='ewa2909']:loveu:Ania napisz coś miłego np że podoba Ci sie Mejsi.:loveu: :loveu:Ula napisz coś miłego u Ani na galerii np że podoba Ci się Fibka i Mimi.:loveu:I prosze Was dziewczynki rozladujmy złe napięcie i puśćmy wszystko w niepamięc:loveu:[/QUOTE] Jakie złe napięcie? Przecież nie było żadnego złego napięcia! Quote
iwa63 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 WITAMY Nic z tego nie rozumię nie wiem o co poszło ze chcesz zamknąć galerię Nie rób nam tego:placz: Quote
Doti1986 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Witamy się czwartkowo przy porannej kawusi:loveu: Quote
Nati28 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A juz tez sie pogubilam w tej klotni :shake: Quote
laurin Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Nati28']A juz tez sie pogubilam w tej klotni :shake:[/QUOTE] Powiem inaczej: nie było zadnej kłótni:crazyeye: była tylko jedna wypowiedź i komentarz do niej - w mojej galerii. strona 213:cool1: nie mam już siły tego komentować ani bronić swoich racji bo i tak kazdy bedzie myslał swoje. Ja zrozumiałam słowa Uli [B]dosłownie[/B]. Uraziło mnie to ze ktoś uważa ze ja kupuje psy jako zabawki dla dzieci. Quote
Yoko2009 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dwa dni nas nie było a tu takie wieści:(. Wracaj kochana szybko do nas, dogo bez mojej ulubienicy nie bedzie takie samo. Ja chcę Mejsunię codziennie oglądać!!!! Haloo halooo....słyszysz???? A teraz zapraszamy do nas na foteczki:) i czekamy na Was Quote
Pegaza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 I jak tam dzis? wpadniesz na dogo pokazac Mejsi :cool1:aa i Norka tez bym chetnie zobaczyla:loveu: Quote
ewa2909 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Pegaza napisał(a):I jak tam dzis? wpadniesz na dogo pokazac Mejsi :cool1:aa i Norka tez bym chetnie zobaczyla:loveu: I ja bym se popatrzyła na śliczne pieski:loveu: Cze Ulus:loveu: Quote
Recommended Posts