Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doti1986']Hihhihih jakby ją złapał bo w chwili zagrożenia Pixi załącza się turbo i ucieka jak szalona:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
no tak , tego nie przewidziałam :evil_lol::evil_lol:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może zmień kosmetyki:są specjalne do pilęgnacji psów długowłosych delikatnych,męza cicia stosuje i chwali sobie..jak to się nazywa?...vetriderivi-szampon pielęgnacyjny firmy Bayern

Posted

[quote name='megi82']JA używam all systems,bioo grom,chris christensen w każdą sobotę[/QUOTE]

to też kapiesz raz w tyg? a nam wetka powiedziała że raz w miesiącu wystarczy. Tylko że to przypomina włos ludzki , a spróbuj myć głowe raz w miesiącu :shake:

Posted

[quote name='dysia-u']to też kapiesz raz w tyg? a nam wetka powiedziała że raz w miesiącu wystarczy. Tylko że to przypomina włos ludzki , a spróbuj myć głowe raz w miesiącu :shake:[/QUOTE]
Ula dla mnie to to jakaś kompletna bzdura :shake: Ja tez kąpię psy raz na tydzień i jest ok, wiele właścicieli Yorków tak robi i jakoś ich psy mają się dobrze :cool1:
Może to faktycznie wina karmy ale nie kąpieli :shake:
Olej z pestek winogron możesz dawać, z siemienia lnianego do karmy ale coś na skórę byś musiała mieć jeszcze.. jakiś specyfik :roll: Efa Olie polecam ;)

Posted

[quote name='dysia-u']to też kapiesz raz w tyg? a nam wetka powiedziała że raz w miesiącu wystarczy. Tylko że to przypomina włos ludzki , a spróbuj myć głowe raz w miesiącu :shake:[/QUOTE]

raz w miesiacu:crazyeye: wetka zna sie na tej rasie widze fest:cool1:

Ula a co Ty uzywasz za kosmetykow?

Posted

[quote name='tigrunia']Ula dla mnie to to jakaś kompletna bzdura :shake: Ja tez kąpię psy raz na tydzień i jest ok, wiele właścicieli Yorków tak robi i jakoś ich psy mają się dobrze :cool1:
Może to faktycznie wina karmy ale nie kąpieli :shake:
Olej z pestek winogron możesz dawać, z siemienia lnianego do karmy ale coś na skórę byś musiała mieć jeszcze.. jakiś specyfik :roll: Efa Olie polecam ;)[/QUOTE]
przestała się juz drapać po zastrzyku i wetka stwierdziła że to dobrze bo nie alergia pokarmowa. Nawet te krostki które miała na szyi wyglądaja na suche.
No kto myje głowe raz w miesiącu ??!! :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']raz w miesiacu:crazyeye: wetka zna sie na tej rasie widze fest:cool1:

Ula a co Ty uzywasz za kosmetykow?[/QUOTE]

od dawna szampon i odżywka Gottlieb.

Posted

[quote name='ewa2909']Cze Uluś:loveu:Ja juz się z Tobą napisałam na gg wic teraz uciekam na reszte galerii:evil_lol:[/QUOTE]

zawsze fajnie z toba pogadać :lol:

Posted

[quote name='dysia-u']od dawna szampon i odżywka Gottlieb.[/QUOTE]

To uzywasz kosmetykow z nizszej polki:roll: wiesz czasem tak jest ze co tansze nie musi byc gorsze ale sprobuj z innymi a zobaczysz efekty...:p

Posted

[quote name='dysia-u']za to ja drapie sie w głowe w czym ja kapać :shake:[/QUOTE]

Słyszałam że Vulpes jest dobry i nie tylko na dogo ale tez różni hodowcy go radzą (zazwyczaj jak ogladam szczenieta to sie pytam czym sa karmine i czym kąpać):roll:

Posted

Cześć Ulcia:loveu:

Ja używam szamponu vulpes z olejkiem kokosowym.
Kąpie Fibi raz w tygodniu, przewaznie w soboty albo w piątki, no, chyba że jest potrzeba:cool1: to częściej.
Odżywki nie używam, tylko do czesania olejek norkowy z bio groom.