tigrunia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Uluś czyżby ta gąska Ci zaszkodziła?????????:eviltong::eviltong: :roflt::roflt::roflt: Ojj by ją przeklinała :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Cze Uluś z życzeniami i kwiatkami wpadliśmy:B-fly::B-fly::B-fly: Mam nadzieje że chociaż po kawałeczku tych smakołyków zostawiłaś dla gości dogomaniackich:mad::mad::mad: dziękuje za sereczności , oczywiście zapraszam na ciacha. Kawe też dobrą nauczyłam się parzyć. Już nie de lur :evil_lol: FREDZIU napisał(a):Witamy i przesyłamy zyczonka, spóźnione ale szczere. Ale ciacha, umieram chce je zjeść:cool1::cool1: są jeszcze są , zapraszam tigrunia napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Ojj by ją przeklinała :evil_lol: z tą gęsiną to miałam same kłopoty. Prawie 3 godz piekarnika a ona coraz twardsza:angryy: jakaś stara landara mi się trafiła :shake: Potem zaniosłam ją na ganek /miałam tam poukładane ciasta do studzenia/żeby wystygła. Mąż po chwili tam wchodzi i mówi że cały ganek capi czosnkiem pewnie ciasta też. Kuna jak sie wpirzyłam.chciałam przez płot tym śmignąć. Ale mój brat mięsolubny stwór ulitował się na gęsiną i... zjadł prawie ćwiartke. Kurcze jaki on musi mieć zgryz :diabloti: Powiedział że smakowo dobra tylko... jakaś żylasta. Żylasta , delikatnie powiedziane powiedziane. No i na szybko trzeba było inne dania kombinować. Dość ptactwa !!!! BastA:mad: Quote
*Jot* Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy serdecznie wieczorkiem :multi::multi::multi: Quote
iwa63 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witamy nocnie Szkoda że gąska taka uparta bo by była pyszna wyżerka :shake: Quote
karkakarka Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Trzeba było jakąś mięsną roladkę robić, a nie z ptakiem się użerać :evil_lol: Witam :D Quote
Pegaza Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 karkakarka napisał(a):Trzeba było jakąś mięsną roladkę robić, a nie z ptakiem się użerać :evil_lol: Witam :D :roflt: az sie posmialam ale nasza Ula chciala zablysnac gesią:evil_lol: no to juz wiem dlaczego chcialas Be poczestowac jak tylko brat sie skusil:evil_lol: Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Hej hej witamy weekendowo:) Mizianko dla bliźniaczki Quote
Nati28 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Witamy i pozdrawiamy Mejsi i jej Pania :loveu: Quote
karkakarka Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 hejka :) ja tak szybko, przelotem :) Quote
matiz91 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ano jest :D Mieszkamy na niej.. ;] Spokojna fajna ulica :diabloti::evil_lol: Pozdrawiamy serdecznie w sobotni poranek ! Quote
megi82 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dzień doberek-dziś sobota,wiec może jakaś nowa foteczka? Quote
Yoko2009 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Witamy weekendowo....moze nowych foteczek się dzisiaj doczekamy???? Mejsi taka piękniusia:):) Quote
dysia-u Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witamy weekendowo....moze nowych foteczek się dzisiaj doczekamy???? Mejsi taka piękniusia:):) "piekniusia" paskudnica jedna :mad: jak tylko drzwi do łazienki uchylone to wchodzi i ...sika na dywanik :placz: no jasna ch...kiedy ona sie znowu tego paskudnego zwyczaju nabawiła. A chwilke wcześniej otwierałam jej drzwi do ogrodu to nie chciała wyjść . ręce opadają :roll: Quote
dysia-u Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 a tak wygląda ta "świętoszka" zanim ją udusze. :mad:A zrobie to napewno jak nie przestanie mi obsikiwać łazienki ooo jak nieśmiało kuka po niecnym czynie Quote
Doti1986 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dysia-u napisał(a):"piekniusia" paskudnica jedna :mad: jak tylko drzwi do łazienki uchylone to wchodzi i ...sika na dywanik :placz: no jasna ch...kiedy ona sie znowu tego paskudnego zwyczaju nabawiła. A chwilke wcześniej otwierałam jej drzwi do ogrodu to nie chciała wyjść . ręce opadają :roll: Nie wiem co ja bym zrobiła jakby mój pies sikał w domu:shake::-( Quote
Yoko2009 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie no nie duś tej ślicznej panienki http://img527.imageshack.us/img527/7229/img8501.jpg spórz no w te oczęta:)a wszystko jej wybaczysz:):) Może jej się Twój dywanik nie podoba hihi:) Quote
dysia-u Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Yoko2009 napisał(a):Nie no nie duś tej ślicznej panienki http://img527.imageshack.us/img527/7229/img8501.jpg spórz no w te oczęta:)a wszystko jej wybaczysz:):) Może jej się Twój dywanik nie podoba hihi:) hmhm zmieniłam go nie dawno :-o na stary nie sikała :-o Quote
FREDZIU Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mejsi jest śliczniutka, nie widać po niej ze to urwis:evil_lol: ciesz się że siusia do wc, wie do czego słuzy to pomieszczenie, tak jak Fredzia:eviltong: Quote
Recommended Posts