Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No włoski pięknie rosną:loveu: Kolorek też cudny:loveu:
Ja u Fibi w sumie nie wiedzę różnicy w kolorku ale ona to i tak czarnuch jest:evil_lol::loveu:
Cześć Ulcia :loveu::loveu::loveu:

Posted

cześć :multi: szkoda że juz koniec weekendu. Zimny , deszczowy ale zawsze to weekend.
Czy wasze yorasy też doskakuja do stóp waszych gości?:mad: jesteśmy po wizycie znajomych i jestem na nia wkurzona :angryy: Kidy siedzą jest ok , ale jak ktoś chce wstać i ruszyć z miejsc ona zaczyna atak na stopy :mad:
Luuuuudzie , ona z wiekiem juz całkiem sie zmienia , nie tylko koloruje sie inaczej ale i nowych manier nabiera :angryy:

Posted

Hej hej, Yoko na naszych gości patrzy z bezpiecznej odległości, no chyba, ze skuszą ja czymś ze stołu to już nie odejdzie od danej osoby żebraczek mój mały:):)
pozdrawiamy na początku tygodnia:)

Posted

Cze Ula to byl moj 1 weekend bez uczenia sie z Niko:multi:l normalnie az nic nie miala zadane na poniedzialek:cool1: bylismy w piatek w kinie na Klopsikach ale nic specjalnego..:shake:
co do psow to moje tego nie robią:shake: Soma gdy goscie wychodza to gdy otwieram drzwi sprawdza na klatce czy goscie moga bezpiecznie wyjsc :cool1: wtedy wychodzi napina klate:cool1: i sobie buczy pod nosem powacha posprawdza i wtedy goscie moga wyjsc,nikt jej tego nie uczyl wyssala chyba z mlekiem matki..:p

Posted

tak zimno i deszczowo aż nie chce się wychodzić z domu. :shake: To i fotki będą domowe. :eviltong:

nie ma się nawet z kim pobawić :angryy:

komu przyszło do głowy mojego kłaczka kłaść na ławce