dysia-u Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Pilnujesz tych "kobiecych kontroli" ? Wygląda na to że i tak trzeba mieć szczęście bo badania nie zawsze daja pewność :shake: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dysia-u napisał(a):Pilnujesz tych "kobiecych kontroli" ? Wygląda na to że i tak trzeba mieć szczęście bo badania nie zawsze daja pewność :shake: no co Ty ja powinnam tam byc i zrobic pewien zabieg ale..do tej pory nie zaszlam..:roll: Quote
dysia-u Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Pegaza napisał(a):no co Ty ja powinnam tam byc i zrobic pewien zabieg ale..do tej pory nie zaszlam..:roll: nie zaszłaś tam ? czy .... ????:razz: Quote
Pegaza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 dysia-u napisał(a):nie zaszłaś tam ? czy .... ????:razz: zaszlam pare lat temu na zabieg, babka przede mna rowniez szla w tym celu i wychodzi, ja mysle ze szybko poszlo a ona mowi aparat sie zepsul no wiec po zabiegu i od tego czasu juz nie bylam..ale to norma ja czesto tak robie ze nie doleczam sie do konca...:roll: Quote
pycia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy serdecznie popołudniowo :multi::multi: :multi: Quote
tigrunia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Jeny D-E jak tak można ?? :shake: :mad: Biegiem na ten zabieg bez wybrzydzania! Pewnie od tego czasu na kontroli też żadnej nie byłaś ? Nieładnie :shake: Ja tam chodzę regularnie od paru lat - co jak co ale o kobiece sprawy to już dbać trzeba - nie ma żartów :eviltong: Quote
Marzena* Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witamy i pozdrawiamy :loveu::loveu::loveu: Quote
karkakarka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Podpisuję się pod tigrunią... Tego nie można zaniedbać... Do lekarza zmykaj jak najszybciej :) Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 tigrunia napisał(a):Jeny D-E jak tak można ?? :shake: :mad: Biegiem na ten zabieg bez wybrzydzania! Pewnie od tego czasu na kontroli też żadnej nie byłaś ? Nieładnie :shake: Ja tam chodzę regularnie od paru lat - co jak co ale o kobiece sprawy to już dbać trzeba - nie ma żartów :eviltong: wiem coś o tym :-( dlatego Daria nie lekceważ tego Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Ula pomóż mi wybrać :modla: Oleander - KWITNĄCE PIĘKNE ROŚLINY - WARTO! (757489486) - Aukcje internetowe Allegro Sadzonka Oleander różówy 2 letnie (738730070) - Aukcje internetowe Allegro sadzonki oleandra Nerium oleander (różowy) (758820023) - Aukcje internetowe Allegro Oleander różowy-pełny-sadzonki ukorzenione 4 (772941252) - Aukcje internetowe Allegro RÓŻOWY OLEANDER !!! (773122256) - Aukcje internetowe Allegro Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 cześć Be :lol: mnie osobiście ta druga pozycja sie podoba , ale rzecz gustu. A może... przyszło mi do głowy że przecież ja moge ci zrobić sadzonki .Wysłać to chyba nie byłby problem. Bedę przd zimą obcinać i ukorzeniać .Będą malutkie ale takie fajnie sie przyjmują i przyzwyczajają od razu do danych warunków. Quote
FREDZIU Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pozdrawiamy i każemy dbać o zdrówko:lol::lol: Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 wieczorową porą jesienna fotka Mejsi oczywiście z nami jest , ale kto ją wypatrzy w tej trawie?! Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Masz PW :cool3: http://img381.imageshack.us/img381/8979/img6647.jpg ja Mejsi nie widzę :shake: :evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/1774/img6643q.jpg :sweetCyb::sweetCyb::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 zgubiła w trawie taka fajniutką spineczke :roll: no ale kto zapina fajniutką spineczkę na takie łażenie polami?! :mad: Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 dysia-u napisał(a):zgubiła w trawie taka fajniutką spineczke :roll: no ale kto zapina fajniutką spineczkę na takie łażenie polami?! :mad: No właśnie - Pańcia - to Twoja wina :mad: :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Kiedy ta Ewcia do nas wróci, nie?:loveu: Jakos pusto bez niej Quote
tigrunia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 dysia-u napisał(a):Kiedy ta Ewcia do nas wróci, nie?:loveu: Jakos pusto bez niej Biedna musi odchorować swoje :-( Quote
dysia-u Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Witanko wieczorne. Ale u nas ziąb brrrr :shake: W ciągu dnia było nawet słonecznie , ale wieczorem nagle temp 5 st . brrrr Ale mam kilka fotek. Zapraszam troche zmieniłam kolor , ale może to sie zmyje , co ? ale te ptaszyska są wkurzające.:angryy: muszą tak wysoko latać?! :angryy: Quote
ewa2909 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Jeszcze słabiutka,ale wpadłam się przywitać:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 ewa2909 napisał(a):Jeszcze słabiutka,ale wpadłam się przywitać:loveu::loveu::loveu: pusto było bez ciebie :multi::multi::multi: Quote
FREDZIU Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Mejsi ślicziutka, a czemu zmieniła kolorek:crazyeye: Witamy:multi: Quote
Recommended Posts