Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
Pilnujesz tych "kobiecych kontroli" ? Wygląda na to że i tak trzeba mieć szczęście bo badania nie zawsze daja pewność :shake:

no co Ty ja powinnam tam byc i zrobic pewien zabieg ale..do tej pory nie zaszlam..:roll:

Posted

dysia-u napisał(a):
nie zaszłaś tam ? czy .... ????:razz:

zaszlam pare lat temu na zabieg, babka przede mna rowniez szla w tym celu i wychodzi, ja mysle ze szybko poszlo a ona mowi aparat sie zepsul no wiec po zabiegu i od tego czasu juz nie bylam..ale to norma ja czesto tak robie ze nie doleczam sie do konca...:roll:

Posted

Jeny D-E jak tak można ?? :shake: :mad: Biegiem na ten zabieg bez wybrzydzania! Pewnie od tego czasu na kontroli też żadnej nie byłaś ? Nieładnie :shake:
Ja tam chodzę regularnie od paru lat - co jak co ale o kobiece sprawy to już dbać trzeba - nie ma żartów :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
Jeny D-E jak tak można ?? :shake: :mad: Biegiem na ten zabieg bez wybrzydzania! Pewnie od tego czasu na kontroli też żadnej nie byłaś ? Nieładnie :shake:
Ja tam chodzę regularnie od paru lat - co jak co ale o kobiece sprawy to już dbać trzeba - nie ma żartów :eviltong:

wiem coś o tym :-( dlatego Daria nie lekceważ tego

Posted

cześć Be :lol: mnie osobiście ta druga pozycja sie podoba , ale rzecz gustu. A może... przyszło mi do głowy że przecież ja moge ci zrobić sadzonki .Wysłać to chyba nie byłby problem. Bedę przd zimą obcinać i ukorzeniać .Będą malutkie ale takie fajnie sie przyjmują i przyzwyczajają od razu do danych warunków.

Posted

dysia-u napisał(a):
zgubiła w trawie taka fajniutką spineczke :roll: no ale kto zapina fajniutką spineczkę na takie łażenie polami?! :mad:

No właśnie - Pańcia - to Twoja wina :mad: :evil_lol:

Posted

Witanko wieczorne. Ale u nas ziąb brrrr :shake: W ciągu dnia było nawet słonecznie , ale wieczorem nagle temp 5 st . brrrr
Ale mam kilka fotek. Zapraszam

troche zmieniłam kolor , ale może to sie zmyje , co ?

ale te ptaszyska są wkurzające.:angryy: muszą tak wysoko latać?! :angryy: