Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wieczorową porą:loveu: Mejsunia jak zwykle śliczna kwiaty zresztą też:loveu: Ja jak postawiłam róże, które dostałam na imieniny a były w koszu i nie miałam ich gdzie postawić więc wylądowały na podłodze. Kiedy wróciłam do domu z zakupów połowa kwiatów została a połowa same badyle zostały:mad: Niezłą przekąskę miała Pixunia:evil_lol: zauważyłam że tylko herbaciane zjadła a pomarańczowe zostawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong:
Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:)

Posted

tigrunia napisał(a):
Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong:
Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:)

już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała

Posted

dysia-u napisał(a):
już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała

O kurcze a to ciekawe :roll: A próbowałaś wyjść z tym podkładem na dwór?

Lece na Hausa :loveu: Fajnie się zapowiada :cool3:

Posted

dysia-u napisał(a):

Wiele yorków które do późna załatwiały się na podkładach ma ten sam problem na szczęście moja jak tylko raz załatwiła się na trawkę to podkład służył tylko do zabawy:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):

A powiedz mi jak jestescie w terenie to co wtedy zalatwi sie na trawe? czy chodzi i nic nie zrobi..
ja mam psa jednego kochanego Livke ona by mogla byc doslownie nawet nie 5 minut na dworze bo wychodzi i robi od razu co ma zrobic i chce do domu no chyba ze jest ladna pogoda to se polata ale teraz jak jest zimno to woli do domu..:lol:

Posted

No ja widze ze mój załatwia się na dworze ale czasem zdarzy mu się wpadka i zrobi to na podkład... Czuje ze czas zabrac podkład na stałe :cool3:

A tak w ogóle piękne zdjęcia! A Mejsi lubi kwiaty jak każda kobieta- pozdrawiamy :loveu:

Posted

Witamy wszystkich gości :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jesteśmy " w terenie" to oczywiście wie co należy zrobić ;) ale kiedy wypuszczam ją "na siku" to pobiega i wraca załatwić sie w domu. Ona ma 3 lata i pewnie tych przyzwyczajeń nie zmieni :shake: Dziś byłyśmy na dłuższym spacerze i myślałam że już wysikała co miała , ale jakże się myliłam. :angryy: Wróciła i od razu na podkład

Posted

Tak wyglądają kwiaty na moim oleandrze. Jest ich mnóstwo. Dzięki temu że są "puste" /na tych z allegro wyglądają jakby były różyczki/ utrzymują się znacznie dłużej na krzaku i nie wyginają gałązek :multi:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ula czy te Twoje kwiatki to jakaś inna odmiana? Czy tamte są może nieodpowiednio pielęgnowane?

myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll:
Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll:
Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol:

Ja tam jestem na nie zdecydowana tylko jak mówisz, ze kwiaty jakieś nie takie .. :roll: